A Dockyard vásárlási utalvány felhasználási feltételei:
https://www.dockyard.hu/vasarlasi-utalvany
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 356 / 9338 oldal |
Dockyard utalványt egyszerre be lehet váltani többet is?
Sze!
Próbáld meg úgy hogy amikor ezt kiadja az összes böngészési adatot töröld ki
Majd a játszom gombra kattintva be kell lépni újra a felhasználóra. És egyből kiadja a feltöltési lehetőséget
Próbáld meg úgy hogy amikor ezt kiadja az összes böngészési adatot töröld ki
Majd a játszom gombra kattintva be kell lépni újra a felhasználóra. És egyből kiadja a feltöltési lehetőséget
Tesco - P&G jatek
Hogyan tudok masodik palyazatot feltolteni? Ha nyomok a jatszom gombra, ezt irja ki:
Köszönjük, hogy legalább 1 darab, a játékban résztvevő P&G terméket vásároltál a TESCO-ban és résztvettél a „Nyerj extra energiát!*” játékunkban.
Hogyan tudok masodik palyazatot feltolteni? Ha nyomok a jatszom gombra, ezt irja ki:
Köszönjük, hogy legalább 1 darab, a játékban résztvevő P&G terméket vásároltál a TESCO-ban és résztvettél a „Nyerj extra energiát!*” játékunkban.
Ha ismerném Aladdint, megkérném, hogy az egyik kívánsága az legyen, hogy a Szkrevó utólag sorsolja a Fődíjakat.
Annyira gáz ez a nyerő időpont. Lehet, hogy a nyújorki út is mán' odavan, hiába vettem 3 db Millert, persze horror áron.
Nem értem, hogy miért ilyen csökönyösek szkrevóék. Az app teljesen oké, de miért nem tudják utólag sorsolni a Fődíjakat? Drága lenne a közjegyzői díj? Feltételezem, hogy a nyerő időpontokat közjegyző jelenlétében sorsolják, ennek nyilván díja van. Ha a Fődíjat utólag sorsolnák, akkor gondolom, hogy megint perkálni kellene a közjegyzőnek.
Amikor elérted az X. feltöltést, ami a Fődíj sorsoláshoz kell, kiírná az app, hogy sajnso most nem nyertél, de Fődíjat még nyerhetsz, melynek sorsolása ekkor és ekkor lesz.
Bárhogy is, bosszantó ez a nyerő időpontos móka.
Annyira gáz ez a nyerő időpont. Lehet, hogy a nyújorki út is mán' odavan, hiába vettem 3 db Millert, persze horror áron.
Nem értem, hogy miért ilyen csökönyösek szkrevóék. Az app teljesen oké, de miért nem tudják utólag sorsolni a Fődíjakat? Drága lenne a közjegyzői díj? Feltételezem, hogy a nyerő időpontokat közjegyző jelenlétében sorsolják, ennek nyilván díja van. Ha a Fődíjat utólag sorsolnák, akkor gondolom, hogy megint perkálni kellene a közjegyzőnek.
Amikor elérted az X. feltöltést, ami a Fődíj sorsoláshoz kell, kiírná az app, hogy sajnso most nem nyertél, de Fődíjat még nyerhetsz, melynek sorsolása ekkor és ekkor lesz.
Bárhogy is, bosszantó ez a nyerő időpontos móka.
Köszi, a Miller játék miatt kérdeztem, vaj'h meddig tartogassam az egyetlen blokkomat...
Bárhogy is, ha innen nyer valaki, rögvest írja be, plíz. A blokk visszaigazolást se' várjuk meg vele.
Nem csak a szkrevós Főnyeremény(eke)t, hanem bármely más játékban előforduló nyerő időpontos komoly értékű Főnyereményt.
Bárhogy is, ha innen nyer valaki, rögvest írja be, plíz. A blokk visszaigazolást se' várjuk meg vele.
Nem csak a szkrevós Főnyeremény(eke)t, hanem bármely más játékban előforduló nyerő időpontos komoly értékű Főnyereményt.
Screvo Danone játékkal 1 milliós IKEA kártya a játék vége előtt 4 nappal sikerült megnyerni reggeli órákban 🙂
Nem kell belenyúlni, elég ha kiszivárog a nyi.
Másik lehetőség:
Ha nem elég biztonságos a rendszer és kívülről bele nyúl vki, pl. megnézi és megjátssza. Ezt még észre sem veszik.
Ez nem állítás! Csak elméleti lehetőség.
Másik lehetőség:
Ha nem elég biztonságos a rendszer és kívülről bele nyúl vki, pl. megnézi és megjátssza. Ezt még észre sem veszik.
Ez nem állítás! Csak elméleti lehetőség.
Nyert már valaki FŐDÍJAT a Screvo-val?
Olyan játékban, ahol 1 db komoly értékő FŐDÍJ vala és az is nyi-os?
Ha igen, a játék melyik szakaszában volt a nyerő időpont?
Nagyon kíváncsi lennék a nyi sorsolására, hogy vajon belenyúlnak-e annak érdekében, hogy ne essen a játék első napjaira vagy az első 1-2 hetére...
Olyan játékban, ahol 1 db komoly értékő FŐDÍJ vala és az is nyi-os?
Ha igen, a játék melyik szakaszában volt a nyerő időpont?
Nagyon kíváncsi lennék a nyi sorsolására, hogy vajon belenyúlnak-e annak érdekében, hogy ne essen a játék első napjaira vagy az első 1-2 hetére...
Magyarországi játék, cseh lebonyolítóval, lengyel napi nyertessel.
" alt="
">
" alt="
">Ezt nem is néztem.
Vagy megad egy magyar postázási címet.
Vagy megad egy magyar postázási címet.
Azért, mert az 1. nyertes József S. Leszno, ez pedig lengyel város. Érik itt egy pótnyertes?
bazsapara
Miért pont Lengyelország?
Nem.
"A játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, magyar lakcímmel rendelkező ... személy..."
kivéve...
Miért pont Lengyelország?
Nem.
"A játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, magyar lakcímmel rendelkező ... személy..."
kivéve...
pappocs Még nem kaptam.
Ecofalmili- coccolino csomagot kapott mar vki?
Lindt játék: Szerintetek aki Lengyelországban (Leszno) lakik, nyerhet ebben a játékban? A jsz. szerint csak magyar lakcímmel lehet, vagy rosszul gondolom?
Szia fcnv !
Köszönöm szépen az infot!
Köszönöm szépen az infot!
carla
(Dockyard uti kapcsán még pár infó, hátha nem untatom vele a többieket)
Sajnos valóban picit körülményes a beváltás, de:
- a weboldalon a termék-, és méret-információk 5 percenként frissülnek, érdemes ez alapján előre kinézni, hogy mit szeretnénk, és az hol elérhető
- a boltokban kifejezetten segítőkész eladókkal lehet találkozni (vagy én voltam nagyon szerencsés, még a legapróbb érdeklődő kérdéseimre is tök korrekt válaszokat kaptam)
- érdemes mielőbb felhasználni az utalványokat, egyik-másik termék egész jó áron van (akciós)
(Dockyard uti kapcsán még pár infó, hátha nem untatom vele a többieket)
Sajnos valóban picit körülményes a beváltás, de:
- a weboldalon a termék-, és méret-információk 5 percenként frissülnek, érdemes ez alapján előre kinézni, hogy mit szeretnénk, és az hol elérhető
- a boltokban kifejezetten segítőkész eladókkal lehet találkozni (vagy én voltam nagyon szerencsés, még a legapróbb érdeklődő kérdéseimre is tök korrekt válaszokat kaptam)
- érdemes mielőbb felhasználni az utalványokat, egyik-másik termék egész jó áron van (akciós)
A coca-cola app-nál honnan tudom, hogy mennyi kupakot töltöttem fel? Valahol meg lehet nézni, vagy én számolom, hányadik feltöltésnél járok? (10 feltöltés = nagyobb nyeremény miatt kérdezem.)
Igen arany színű a kupak. A kódot kiolvasni belőle na az ad feladatot bőven . Nagyon halványra sikeredett 😔