Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 356 / 1052 oldal |
KÖSZI!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
61.000,-Ft befizetés az ELMŰ részére

borsodi magazin
5ezer.
Wodehouse!
Milyen összegű az utalvány (, ha nem vagyok indiszkrét)?
Milyen összegű az utalvány (, ha nem vagyok indiszkrét)?
IKEA-utalvány az ÁFÁS-játékból.
whiskastól cicáknak eledelek,HABOS OLDALAK a Borsoditól, Pedigreetől kutyakaja minták,mi világunk magazinok,2 db PM takaró,katalógusok,levelek
pöttyösbögre , pöttyöspolo
Én is jövök még egy csomival, pénteken tudom küldeni, akkor végre szabin leszek és eljutok a postára ismét

Paint, ide is landolt a csomid, köszönöm szépen

délhús kötény
Az egyik csomagja a nagyobbik....
Galéria csomagja is megjött, én még lógók 2 embernek nem felejtettem el csak hosszú sorok vannak a postán. 

Minya, Reácska, mail ment 

Mi világunk magazin.
Paint!
Remélem az is odaér,pedig azt egy nappal elöbb feladtam.De talán csak csúszik,mert egy másik cserém is most ért célba miután másfél hetet kavargott,ráadásul kibontva.Még jó,hogy megvolt benne minden.Remélem neked is odaér.
Remélem az is odaér,pedig azt egy nappal elöbb feladtam.De talán csak csúszik,mert egy másik cserém is most ért célba miután másfél hetet kavargott,ráadásul kibontva.Még jó,hogy megvolt benne minden.Remélem neked is odaér.
Nivea ajándékcsomag /a Focimánia játékon/
Hm... igen megtárgyaltam magammal...
Ma jött evrikától, smiletől levél, smile de csak a tartós jött meg, a másik merre járhat...
Ma jött evrikától, smiletől levél, smile de csak a tartós jött meg, a másik merre járhat...

Paint
n akkor a kérdésre a válszt te is tudod már
n akkor a kérdésre a válszt te is tudod már

Éppen szomorkodtam a linco sms-t várva mindhiába, mikor csöngettek....postás, és hozta a pall mall takarót.
Ajánlottan, tértível.
Egyből jobb a kedvem...
Ajánlottan, tértível.
Egyből jobb a kedvem...