Én is voltam ma az Osanba' Szegeden, ott nem volt...
Aranyszínű a kupakja?
Johnny-X!
Köszönöm! Reménykedtem, hogy egyszerűbben is megoldható.
Sziasztok! Az esti VB-re csak kinyomtatott A4-es papíron lehet vinni a jegyeket vagy telefonon bemutatva is elfogadják? Köszi!
carla
A Dockyard utalvány csak személyesen, a Dockyard üzletekben válthatók be. Telefonos ügyfélszolgálat, és a bolti eladók is ezt mondták (meg úgy rémlik, mintha a weboldalon is ezt írnák...)
Auchan-ba már lehet kapni nálunk promós kupakosat
Sziasztok!
A Dockyard utalvány online is beváltható, próbálta esetleg valaki?
SzerencsésFlótás
Rákerestem a google-ban:
Link: https://www.posta.hu/penzugyi_szolgaltatasok/bankszam
lan_lekotheto_betetek/nyeremenybetet
NYEREMÉNYBETÉT
MINDEN HÓNAP NYERŐ HÓNAP
Mit kell tudni a Nyereménybetétről?
Bankszámlával és akár bankszámla nyitás nélkül is igénybe vehető a kijelölt postákon.
Nyerési esélyeit növelheti, ha minél nagyobb értékben vásárol Nyereménybetétet, az egy ügyfél által váltható maximális összeg nincs korlátozva.
Már 10 000 Ft-os címlettől megvásárolható, de 20 000, 50 000, 100 000, 200 000 Ft vagy bankszámláról 150 000 Ft értékű címlettel is váltható.
Bármely magyar állampolgárságú, nagykorú, cselekvőképes, természetes személy válthat Nyereménybetétet, aki Magyarországon bejelentett állandó lakcímmel, valamint belföldi vezetékes vagy mobiltelefonszámmal rendelkezik.
Nyereménybetét névértéken bármikor, költségmentesen visszaváltható.
Állandó nyeremények:
havonta 300.000 Ft értékű Notebook.hu Ajándékkártya
kéthavonta Suzuki S-Cross 1.4 Hybrid GL +2WD 6MT típusú gépjármű 8.470.000 Ft értékben
Sorsolás: a sorsoláson azok a Nyereménybetétek vesznek részt, amelyek legalább a sorsolást megelőző teljes hónapban (a hónap első napjától a hónap utolsó napjáig) forgalomban voltak. A sorsolás a nyereményidőszak végét követő hónap 08. napján történik. Ha ez a nap munkaszüneti napra esik, úgy az azt követő első munkanap a sorsolás napja.
Adózás a nyeremény után: a nyereményekkel kapcsolatos adókötelezettségeket a Bank teljesíti. Amennyiben a Nyertes nem a tárgy-, vagy gépjárműnyereményt, hanem annak értékét kéri/veszi át, úgy a Nyertes a Megváltási értékére jogosult. A Megváltási érték a mindenkor hatályos adómértékkel csökkentett összeg.
Már van Nyereménybetétje, és szeretné tudni, hogy nyert-e?
Kattintson ide és megtudja! NYERTEM?
Nyereménybetét az MBH Bank Nyrt terméke. A Magyar Posta Zrt. MBH Bank Nyrt közvetítője.
Valaki látott már valahol promós Kinley-t?
Nem.
Most igazolták vissza.
Blokk 08.13., küldve 14, nyereményértesítő 15.
(Amíg nem tuti, nem mertem beírni.)
Dear Vénember,
a Jana napi mai feltöltés vala?
Sziasztok ! Állítólag indul valamilyen játék az autónyereménybetétkönyvekkel az autósorsolás mellett. Tud erről valaki valami bővebbet?
yokodi
Köszi! Az eset a következő. 2 db páros jegyem van, 210es és 215ös szektorba szóló. A társaságom együtt/egy szektorban szeretne ülni, ezért valamelyik szektorba keresek 1-2 jegyet. Először a 210esbe gondoltam, de senki se jelentkezett, végtére mindegy. 215ösben lett vna Vágásinak, cserélni szerettem volna a 210es szektoros jegyeimet rá, de közölte, a vevője még vacillál, lehet h elkel. Úgy gondolom, ha már valaki értékesíti, majdhogynem mindegy melyiket, nem? Szóval a csere nem jött létre. Ezért keresek 210es vagy 215ös szektorban továbbra is!

" alt="

">
Elképzelhető, h mindenki mást kap:
Amit épp találtak a "fiók mélyén".
Többe kerül kiküldeni, mint maga a termék.
indingo
Nivea zsákbamacskával kapcsolatban, 1 db termék szemkörnyék masszírozó 7 cm rózsaszín. Nekem nagyon kis " gagyi!.
Vágási Feri
Köszi a választ!
Elgondolkozok a megoldási lehetőségeken...
Nekem ide vannak tikettjeim (1.500,- Ft/db, 08.22., esti program)
216. szekt
D sor
6-7. szék
216. Szektor
C sor
10-11. szék
215. szektor
D sor
15-16. szék
Vágási Feri
Neked esetleg van 210es szektorba szóló?
#cool victorian írószereket nem láttam az Auchanban, én vagyok vaksági tagsági vagy ott nincs? Esetleg pirex?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások