Kár a fáradtságért, végül is minden pozitívan rendeződött.

Ennek utána nézek boci, - küldd el légyszi az adataid!
Én amikor nyertem, akkor egy darabig nem jött semmi, (magazin volt a nyeremeny), akkor írtam, lehet, hogy nem 24 órán belül, de igen hamar választ kaptam, utánanéztek, pedig ők csak továbbítók voltak, és aztán hamar meg is érkezett a nyeremenyem. De akkor ez a pozitiv dolgokhoz illene.
Idézet innen:
boci_ Hozzászólás - 2004. február 21. :: 21:03
"Nyertem a netrevalo.hu 3. heti játékán.
Másnap jött az emil, melyben a lakcímem iránt érdeklődtek. (egyébként regisztráláskor is meg kellett adni) Azt írták, hogy következő héten tértivevényesen adják fel.
Most a 7. hétnél járunk, nyeremény még sehol, ráadásul az 1 hete küldött érdeklődő emilre sem válaszoltak."
Azért csak találtam valamit.
Természetesen nem vonom kétségbe igazad.
De engedd meg, hogy ne keressek utána, - volt olyan nap, hogy több, mint 300 levél érkezett.

Igyekszünk, de szerintem több hibánk volt ennél az egynél az elmúlt 3 hónapban, bár úgy gondoltam, hogy válaszolni igenis válaszoltunk minden levélre, mert erre nagyon odafigyeltünk.
A nyeremény érkezésekor aktualitását vesztette, így akkor töröltem.
Egyébként úgy tudom összesen 2 postázásunk volt, a 4. és a 8. hét után, - amiből volt aki kimaradt, illetve vannak nyeremények, amiket nem mi postázunk.
A mostani zárás után a jövő héten kb. csütörtökön lesz egy postázás (hétfőn mennek ki az értesítések). Illetve van 2 reklamációnk, - ami nem a mi hibánk. Tanulságként: valakinek a nyereményéből kicsempésztek egy tollat, - nem is hallottam még ilyet.

és akkor meg is változtatom a véleményem

Ennek a mailnak kérném a másolatát, - ígérem megmondom, hogy volt-e ilyen mailünk.
"...mégsem hiszem, hogy találnátok akár egyetlen egy embert is, aki felelősséggel ezt mondaná: márpedig én írtam mailt a NETrevalónak és nem válaszoltak 24 órán belül."
A 3. heti nyertesek között vagyok. A sorsolás után emilben egyeztettünk, hogy pár napon belül megkapom a nyereményt. Az 5. héten írtam mailt, hogy ide még nem jött semmiféle csomag. Rá kb. 2 hétre megjött a nyeremény, de az emilre azóta se jött válasz. Azt hiszem, hogy én felelősséggel mondhatom, hogy kb. 30-40*24 órán belül nem válaszoltatok.

Tisztelt levi! (és mások is, akik itt írnak először)
Köszönöm korrekt reagálásod, - ez végülis tárgyilagos lélekre vall. (Azért írok ilyen későn, mert délelőtti válaszom óta - akkor rohantam épp - levezettem közel 500 km-t és más nem írhatott helyettem.)
Bizonyára sok negatív tapasztalatotok lehet (máshonnan), azonban engedjétek meg, hogy egy javaslattal éljek: először az illetékest keressétek meg és legalább 24 órát adjatok neki, - majd ha ezután sem kaptok megnyugtató választ, akkor állítsátok pellengérre egy ilyen „fikázós” topikban. Valószínűleg sok helyről nem kaptok választ vagy nem megfelelőt, esetleg olyat, ami abszlút negatív véleményt erősít bennetek. Ugyanakkor gondoljátok végig: a miénk csak kis játék volt, ennek ellenére közel 200.000 választ kellett ellenőriznünk.
Ráadásul rengeteg kérdést/kérést/érdeklődést kaptunk, mégsem hiszem, hogy találnátok akár egyetlen egy embert is, aki felelősséggel ezt mondaná: márpedig én írtam mailt a NETrevalónak és nem válaszoltak 24 órán belül.
Higyjétek el: vannak, akik nagyon is igyekeznek. Néha egy kis türelem és egy kis „előítélet mellőzés” sokat segíthet – szerintem.
Üdvözlettel levinek és a játékosoknak!
NETrevaló
Ui.: bár nem ismerem kik voltak, akik próbáltak minket megvédeni a negatív véleménnyel szemben, ugyanakkor köszönöm nekik - a délelőtti rohanás ... .
Cinematrix
,,Your message
To: Keil Zsófia
Sent: Thu, 25 Mar 2004 08:48:18 +0100
was deleted without being read on Fri, 26 Mar 2004 13:19:25 +0100"
Meg se nézik, hogy jó-a a válasz, csak sorsolnak, aztán letörlik?
Vagy csak az enyémet fogták és letörölték, anélkül, hogy részt vett volna a sorsoláson??
Hogy van ez?
Tisztelt Netrevaló!
Köszönöm az egyértelmű, világos tájékoztatást.
Néhány válasz:
1. Mindenkit értesíteni fogunk e-mailben, de sokan akkoris jelentkeztek, amikor azt mondtuk: majd értesítjük, így most lehetőséget kaptak, hogy hivatalosan is jelentkezhessenek.
2. Nem volt kitétel, hogy valaki nem pályázhat többször, azonban a szabályzat tartalmazta, hogy kizárólag egy nyereményre tarthat igényt ugyanaz a személy a fődíjak sorsolásán, így csak a legjobb eredmény vesz részt a sorsoláson. Tény: nem számítottunk rá, hogy lesz olyan is, aki 17 alkalommal pályázik, - ezt a lehetőséget az esetleges rontások javítása miatt adtuk. Mit szólnátok, ha az az egy személy pl. elvitte volna, az első 3 dfíjat, meg még 14-et? Az jobb lett volna?
3. Nem volt kitétel, hogy egy családból csak egy ember játszhat, ezért fordult elő, hogy 2 vagy 3 esetben 2 személy is nyert ugyanabból a családból. Tudom miért kérdeztétek: mert többen is játszanak úgy, hogy a családból más nevével is. Ők részt vettek, - nem volt kizáró feltétel az elején, így a végére sem nyúltunk bele a játékba.
4. A szabályzatban már a legelején szerepelt, hogy a hibátlan megfejtések vesznek részt a fődíjakért folyó és a heti versenyben is. Azt azért senki nem gondolhatja komolyan, hogy egy közel 3 hónapos játékban ugyanolyan elbírálás alá esik az, aki csak 10 percet foglalkozik a játékkal, mint az, aki 3 hónapon át. Ez a feltétel volt logikus, mert ez mindenki számára érthetően éles határ: hibátlan vagy hibás? Menet közben nem változtattunk semmin, és meg sem tehettük volna, ugyanis a főbb pontokat készen kaptuk, vicces lenne, ha önhatalmúlag megváltoztatnánk egy más által felállított követelményrendszert. Nem is értem hogy juthatott eszetekbe, hisz sejthettétek, hogy a követelményeket nem mi diktáljuk, hanem akik a nyereményeket adják. Mi a lehetőséget biztosítjuk.
Levi!
Köszönöm a dícsérő szavakat

Minősítetted magad.Amiket beírtál, kiderült, egyik se volt igaz. Bocsánatodat kérem, hogy én nyerni mertem a sorsoláson, és bocsánat, hogy felhívtam a figyelmedet, hogy mindenben tévedsz. Elnézést, legközelebb mérgelődj nyugodtan, nem fogok szólni, hogy tévedtél.
Uomo!
Mégis mit gondolsz magadról. A nyerteseknél beírod magad, hogy a netrevalón megnyerted a 2. díjat, itt meg szórakozol azzal aki nem nyert?
Tudod mi vagy? Kis hülye f...!
Levi!!
Te nem olvasol, csak irsz?

már bocsi!! de: akárhányan játszhattatok a játékban, akár egy címről is!! Nem volt gond!!Lehetett 8 családtag, 20 rokon, 70 ismerős - nem volt gond!
Az adategyeztetés: nem zártak ki senkit!!! aki többször szerepelt, egyszer vették figyelembe!! de figyelembe vették! De csak ha minden adata megegyezett!! Pontosan az olyankért, aki rájött, hogy eltolta, adtak lehetőséget a javításra!! Eszerint baj, hogy Te többször játszhattál??
Most akkor elárulnád, miért méltatlankodsz folyamatosan??
Uomo!
Még egy dolog: ha én játszottam egy játékon, akkor egyeztetnem kell a Londonban lévő lányommal, hogy Ő nehogy véletlenül játszon ezen a játékon??
Uomo!
Először a max. pontokról! A kezdetkor szó sem volt, hogy csak a csontnélküli válaszok nyerhetik meg a főnyereményt. Ez furcsa módon menetközben jött be. Szerintem téma is volt a -ban!
A másik: amikor észrevettem, hogy hibáztam egy-két kérdésnél írtam emilt a szerkesztőnek, amire Ő azt a választ írta, hogy jelentkezzem be egy másik emilcímen és ott töltsem ki a hibátlanul. ( kát, hogy nem őriztem meg az emilt) Hát ennyit a többszöri bejelentkezésről!!
Én nem találkoztam olyan kitétellel, hogy egy családból csak egy személy játszhat - volt egyáltalán ilyen megkötés?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások