Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 358 / 762 oldal |
2 Kinder Bueno kód érdekel valakit?
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Szia Carla!
Van egy oldal ahol fel lehet ajánlani a feleslegessé vált holmikat,lehet cserélni és felteheted a saját kéréseidet is!Ajánlom mindenkinek a figyelmébe! www.ad6kap6.hu
Van egy oldal ahol fel lehet ajánlani a feleslegessé vált holmikat,lehet cserélni és felteheted a saját kéréseidet is!Ajánlom mindenkinek a figyelmébe! www.ad6kap6.hu
Purina one kuponok dec. 31-ig lehet beváltani őket válaszborítékért elvihetők.
3 dörmim van még valakinek esetleg?vboritékért
mivi kuponok (nem teljes)
purina one kuponok
válaszborítékért
purina one kuponok
válaszborítékért
Köszönöm a rengeteg levelet, kérlek ne írjatok többen, a sok levél láttán már így is fáj a szívem, hogy nem tudok több helyre juttatni(tényleg csak magán alapon vannak a holmik, így véges a keret). Szerintem meg lesz a helye a holmiknak., az első jelentkezőnek már válaszoltam is(mel6), amint meglesz az eredmény, hogy hova került megírom ide is, ha érdekel Titeket.
Remélem összejön a dolog és nem a szállításon bukik meg.
Remélem összejön a dolog és nem a szállításon bukik meg.
" alt="
">
Ez pont olyan, amilyen ide való!
Összgyűlt sok-sok és még több gyerekruha(sok márkás, szép ruha), babakocsi, hordozó stb. Gondoltam mielőtt beadom valamelyik karitatív szervezethez megkérdezem nincs-e szüksége rá valakinek. A szállítást nem tudom megoldani, tehát el kellene érte jönni, tesz-veszre stb.nincs időm. Vagy, ha valaki anyagilag rosszul áll pl. gyes miatt, nincs állása stb. és ki tudná árulni őket(tesz-veszen, börzén), akkor is szívesen odaadom!, De 5letet szívesen fogadok(mailben), hogy Ti hol szoktátok leadni, mert tényleg azt szeretném, hogy jó helyre kerüljön a rengeteg cucc és eddig nem volt ilyen problémám, így ezeket a lehetőségeket sem ismerem
" alt="
"> Érdeklődni mailben. Hangsúlyozom teljesen ingyen adom, semmit nem kérek cserébe. Bocsi picit hosszú lett, sada, ha nem idevaló kérlek töröld.
" alt="
"> Érdeklődni mailben. Hangsúlyozom teljesen ingyen adom, semmit nem kérek cserébe. Bocsi picit hosszú lett, sada, ha nem idevaló kérlek töröld.25%-os smink kuponfüzet teljes, válaszborítékért felajánlom. érvényes:december 31-ig. több is van
dm okt. 30-ig felhasználható sztárillatok kedvezménykuponok:
50%-os:
kate moss női 30 ml
beckham men 30 ml
beckham women 15 ml
esprit men 30 ml
25%-os:
esprit woman 15 ml
tonino lamborghini ffi 50 ml
50%-os:
kate moss női 30 ml
beckham men 30 ml
beckham women 15 ml
esprit men 30 ml
25%-os:
esprit woman 15 ml
tonino lamborghini ffi 50 ml
Szia! Írtam email-t a jegyekért, ha még megvannak!
2 jegyet tudok adni a Rémségek cirkuszára a Westendbe ( barátnőm kérte, hogy játsszak érte, erre nem ér rá elmenni
" alt="
"> )
" alt="
"> )Intersport 20% kedvezményre jogosító kupon válaszborítékért gazdit keres.
Okt. 31-ig beváltható.
Okt. 31-ig beváltható.
Eszjudit
Megkaptam és köszönöm szépen, már regisztráltam is
" alt="
">
A frímélt meg ki fogom dobni, mert mostanában nem kapják meg a leveleimet az emberkék
" alt="
">
Megkaptam és köszönöm szépen, már regisztráltam is
" alt="
">
A frímélt meg ki fogom dobni, mert mostanában nem kapják meg a leveleimet az emberkék
" alt="
">50pontos dm kuponfüzetek okt31-ig érvényes pár dolog hiányzik belöle ha valami érdekelne irj megnézzük megvan-e benne és szivesen elküldöm válaszboritékért.5-6 db ilyen kup füzetem van.
Iwettke
Nézd meg a postaládád. Szerintem már meg is kaptad
" alt="
">
Nézd meg a postaládád. Szerintem már meg is kaptad
" alt="
">Iwettke
Nem jött meg a leveled. Sokan kérték, mindenkinek küldtem.
Most máris küldetem Neked is. Pár perc türelem és meglesz
" alt="
">
Nem jött meg a leveled. Sokan kérték, mindenkinek küldtem.
Most máris küldetem Neked is. Pár perc türelem és meglesz
" alt="
">Eszjudit!
Már délelőtt írtam Neked e-mail-t, de nem válaszoltál...
Megpróbálom itt is, hátha ezt gyakrabban olvasod. Szóval szeretnék a brands.hu-ra meghívót kérni.
Köszi előre is.
Iwettke
Már délelőtt írtam Neked e-mail-t, de nem válaszoltál...
Megpróbálom itt is, hátha ezt gyakrabban olvasod. Szóval szeretnék a brands.hu-ra meghívót kérni.
Köszi előre is.
Iwettke
Sokan jelentkeztetek a jegyekért, úgyhogy nem írok mindenkinek külön-külön, hanem itt tudatom, hogy aki nem kapott részletesebb infókat egy válasz e-mailben az sajnos most nem nyert. De ne legyél szomorú, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra! :-)
Üdv. Awani
Üdv. Awani
Írtam emailt! Köszi!
" alt="
">
" alt="
">