Kedves Levi!
Énszerintem azért kérik, hogy jelentkezzenek, mert hogy igen sokan nem adták meg jelentkezéskor a címüket teljesen, és pl. abból, hogy Budapest és Kis, nem bizti, hogy sikerülne meglelni a nyertest.
Azt nem szerették, ha ugyanazon névvel, címmel stb játszott valaki, családtagok, rokonok és üzletfelek lehettek. Erre szólt a kikötés. Ha ez elfogadható, akkor nem értem, miért negatív. Ha arra gondolsz, hogy valaki akárhány nevezést tegyen saját nevében, akkor meg nem értek egyet veled - de azt hiszem, te se így gondoltad.
Végül arról, hogy kezdőnévvel ki nyert: nem hiszem, hogy ugyanzon városból, ugyanazon kezdőnévvel, két vagy több HIBÁTLAN megoldás érkezett volna - azaz ha megnézitek, hogy a játékban végig hibátlanok voltatok-e, és igen, akkor elég nagy az esély, hogy a nyertesek közt legyetek.
Az asszony lehet, hogy nyert a netrevalón, de olyan a vezetéknevünk, hogy több ezer hasonló lehet?! Kíváncsi vagyok, hogy küldenek-e értesítést, mert ilyet nem írnak, csak azt, hogy aki látja a nevét az írjon. Ezt azért nem tartom sportszerünek, mert így "elsikkadhatnak" nyeremények!!??
Azt írják, hogy azért késlekedtek, mert sok játékos többször is pályázott. Természetesen én is, úgy gondolom, hogyha a versenykiírásban ezt nem tették meg akkor utólag enm illene hivatkozni erre. Egyébként ahol kikötik hogy csak egyszer lehet játszani ott nem is teszem meg!

De mintha úgy rémlene, hogy nem, szóval akkor sajnos ez nem jó tipp