Van 2db elado jegyem a Real Madrid meccsre 5800Ft/db de ez meg alkukepes

U szektor bal 33. sor.
Akit erdekel dobjon mail.
40 Borsodi
10 Stella
10 Coca Cola kód keres gazdát.
Várom az ajánlatokat!
C!
Írtam @-t,nézd majd meg légyszi,és válaszolj! Köszi.
C!
Érdekel a törcsi!
Van érte parfüm,többféle is!
Este leszek csak, akkor válaszolok!
KNORR-os vadiúj törcsimet (zöld, nagyméretű, alján hímzett Knorr logó) elcserélném KIZÁRÓLAG parfümre! Nem baj, ha használt, de Avon, Oriflame termék nem érdekel most...
Címem fent

Ha netán valakinek lenne még felesleges Knorr tányérja (mondjuk 2 vagy 4 db) és úgy gongolja, hogy Arany Ászok 6-os csomagokban meg tudunk egyezni, kérem keressen.
Pöttsös infók az "off topic" rovatban!

Én is erre emlékszem, de az talán tavalyi beváltási arány volt. Na midegy, majd kiderül
Emlékezetem szerint valaki beírta, hogy a kicsi csomagolás 1 a nagy 2 pontot ér.
cirmus22
Poló: 100
Gatya: 150
Kalap: 125
Hátizsák: 200
Mobiltartó: 30
Hogy kis-e vagy nagy, nem tudom, pár hozzászólással lejjebb írta be Paint az árfolyamot. Szerintem nem tesznek különbséget.
A Szigetre keresek szombatra 2db belépőt !!
reális áron vagy cserére ha találunk valamit !
cím fent !
Aqurena családibelépőt keresek.
Paint !
Azt még áruld el, hogy az óriás és a kicsi Rudi hány pontot ér ?
paint (vagy akinek szüksége van rá)
én tudok küldeni Neked 16 Rudi papírt, elsőbbségivel hétfőre odaér.
Paint!
Hát úgy 3000 Ft-ot.Ha érdekel írj e-mail-t.
sziget napijegyet keresek 3000 forintert.
ha ennyiert eladod akkor irj.
koszonom.
laszlo0515
Csak a piros pöttyös rudit lehet beváltani a Szigeten a lentebbi "árakon". De hogy jövőre is lesz-e, azt nem tudjuk.
Milyen rudis csomagokat lehet beváltani? piros pöttyös? danone? vagy mindegy? jövőre is lesz biztos? mert akkor én is gyűjtök.
Megint itt vagyok! Ha vmi csoda történik,és lesz pénzem akkor jövök még szigetre,és akkor váltok be nektek,csak akkor személyes tali,de mondom nem 100%hogy ki tudok jönni. Hugi nem akartam üres kézzel jönni, akkor az olyan izé...de nagyon aranyos a táska...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások