Szegediek!
A nagyá-ban folyamatosan utánatöltik a dvd-s pepsi-t a pénztárak elött.
2*2,5l Pepsi, PepsiTwist, 7Up, Mirinda + dvd 1099Ft.
Így max. 699Ft egy dvd.
+A blokkot az urnába (Coop 1500Ft-os játék),
+a kártyás fizetés szelvénye szintén játszik,
+a 2 két címke a Pepsi-Coop, ill. Pepsi-Reál játékban. (l.www.pepsi.hu)

Hú, de gáz...
Természetesen Miskolc, nem miskolc. Ciki.
Nem tudom, jó helyre írom-e...
Holnap a Boon mikulása 11.00 és 12.30 között miskolc főutcáján szaloncukrot ad a jó gyerekeknek
(Aki felismerni véli a Mikulást, ne nevessen!

)
Bövebben:
Napi 20 sms vonalas telefon(ra) és reg kell:
http://netezz.matav.hu/
Nem olvastam vissza, hogy volt-e már.
100xSzép november 5-i számában helyes kis sminkkészlet, ami elsőre mobiltelefonnak tűnik. A kisfiam emiatt szúrta ki, s én rendes anya módjára megvettem neki
Miután kifizettem, mondja az eladó, hogy az egy sminkkészlet, ne adja oda a gyereknek!

" alt="

">
Veca
Én szeretnék és csere is lehetséges
Címem fent.
HA chips zacsi kell valakinek szívesen elküldöm.Kb 5 vagy 6db van.
hát csak nem csórják el !!
én már vettem ilyesmit úgy hogy kiszedték épp a lopkodás miatt és a vevőszolgálatnál kaptad meg !!
én inkább attól tartok hogy nem is érkezik meg időre és ha meg később mész egy-két nap után akkor meg közlik elfogyott !!
a ráadás a készlet erejéig érvényes
na meg amíg ki nem lopják

Tesco !
december 3-tól !
Herz téliszalámi , 400g
+ ráadás kulcstartó
954 ,-/db
Nestlé Chocapic reggelizőpehely duopack
2x450 g
3ráadás
Finding Nemo ügyességi játék !
Pepsi -Cola multipack
4x 2l, 100,-/1l,nem visszaváltható!
+ ráadás
plüss Rudolf a rénszarvas
a ráadás a készlet erejéig érvényes !!
A miskolci Tesco-ban bármilyen Old Spice termék vásárlásakor 2 db Old Spice arcszesz termékmintát adnak ajándékba.
Kedves marci!
Ez a Coop üzlet Ózdon van, kész csoda, hogy ide is eljutott ez az akciós csomagolás. Viszont mielőtt hosszabb utazásra szánnád el magad, azóta sem látom ezeket a termékeket, lehet, hogy egyszeri és megismételhetetlen alkalom volt.
Douglas-ban a katalógusukban található kupon ellenében illatmintát és egy rúzst adnak.
Szia Rita!
Meg tudnád mondani hol van ez a coop üzlet? Mert ami nálünk van a XI.-kerben, nem is hallottak róla. Előre is köszi: Marci
www.mcdonalds.hu
Az oldal alján McVIP PÁHOLY katt
Hírlevél az aktualitásokról, újdonságokról
http://www.burgerking.hu/kupon.html
Whopper menü vásárlása esetén ingyen Whopper Junior szendvics a kinyomtatott kupon ellenében, december 31-ig.
Vichy minta, Elséve minta, Theodora kesztyű, sOliver minta, Elle ajándékötletek füzet, Douglas füzet és több illatosított oldal az ELLE-ben.
Intersparban talán 2 kg-os Darling száraz macska kajához 2004-es asztali naptár !
Valakinek hasznára lehet...
Ingyenes hazai jogtár az interneten
Az államalapítástól napjainkig született magyar törvények ezentúl egy helyen elérhetők az interneten. A Kjk-Kerszöv által kiadott jogtár ingyenesen használható.
A cég a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében tartott rendezvényen jelentette be, hogy ingyenesen és mindenki számára hozzáférhetővé tette honlapján az összes eddigi magyar törvényt. - Az egyedi grafikákkal illusztrált tudásbázis alapján bárki áttekintheti természetesen a mai jogszabályokat is, de érdekesebb, hogy a történelmi események tényleges törvényi hátterét kutathatjuk, nevezetes korszakok szerint, uralkodókra bontva - tájékoztatott Jablonszky László főszerkesztő.
A közel tízezer törvény - a Szent István által alkotottaktól a most elfogadott adócsomagig - magáncélú, tudományos, kutatási, oktatási és ismeretterjesztő célokra szabadon felhasználható.
http://www.complex.hu/1000/
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások