Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 359 / 762 oldal |
Jegyekért lehet jelentkezni nálam a Vakító fehérség című filmre. Ma este lesz 8kor a Mammutban.
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Az oldalon magad is kérhetsz meghívót, nekem ez anno több nap volt, míg megjött.
Tehát nem alám!!! regisztrálna, aki kér, itt nincs ilyen!!
Tehát nem alám!!! regisztrálna, aki kér, itt nincs ilyen!!
A Brands.hu-n még 2 napig 50-70%-os kedvezménnyel lehet Adidas termékeket vásárolni. Aki szeretne az oldalra meghívót kérni, írjon, írja meg a mail címét, amin regisztrálni szeretne, minél előbb elküldetem a meghívót, de max. ma estig.
Októberi GLAMOURban volt egy 50%-os DM sminkes kupon - ha valakinek nincs rá szüksége, hálásan (válaszboríték fejében) elfogadnám
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Van valakinek kallódó Fel! mozijegye? Ha igen akkor írjon egy üzit köszönöm.
" alt="
">
" alt="
">milupa milumil 2 termékminta közepes nagyságú v.borítékért
Évi
Ha ennyire nagyon kérted a jegyet, miért nem válaszolsz??
A Táncdalfesztiválos megvan még, de ha nem írsz, lehet, hogy az lesz, mint az A38-assal, megkapja a következő.
Ha ennyire nagyon kérted a jegyet, miért nem válaszolsz??
A Táncdalfesztiválos megvan még, de ha nem írsz, lehet, hogy az lesz, mint az A38-assal, megkapja a következő.
500 ft-os, okt 22-ig érvényes libero kupon a tescoba, upandgo vásárlásához
aki kérné, hétfőn postázom
" alt="
">
aki kérné, hétfőn postázom
" alt="
">
Az alábbi levelet kaptam (2x). Mi csak ketten megyünk, tehát 1 lehetőség még szabad.
Szívesen felajánlom annak, aki nagyon szeretné igénybe venni.
Kérem, a fórumra írja be, ha kéri és akkor a címére továbbítom a levelet a kuponnal.
"Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelte a "Volt egyszer egy Táncdalfesztivál" rendezvényünket.
Örömmel értesítem, hogy Ön is azok között van, akik az akcióhoz kapcsolódva féláron vásárolhatnak 2 db belépőjegyet az október 16-án, a Budapest Sportarénában rendezendő koncertre.
Ehhez csak annyit kell tennie, hogy az alábbi utalványt kinyomtatja, ezzel besétál az Önhöz legközelebbi jegyértékesítő irodába legkésőbb 2009. október 13-ig, és ott átveheti a „Volt Egyszer egy Táncdalfesztivál” október 16-i Budapest Sportarénabeli rendezvény 2 db. belépőjegyét 50 % kedvezménnyel. Erre az akcióra csak a 8.500.- Ft-os belépőjegyek az érvényesek. (Tehát az Ön esetében egy jegy áráért 2 jegyet adunk.)
Az utalvány október 9.-én 12 órától váltható be.
A jegyértékesítő irodák listája megtalálható a www.ticketpro.hu oldalon.
Jó szórakozást kívánunk!
Showland Hungary Kft
www.showland.hu
Utalvány
(jegyirodában marad!) itt az utalvány száma látható
Volt egyszer egy Táncdalfesztivál (2009. október 16. Papp László Sportaréna
Kettő db. belépőjegy ára: 8.500.-
A jegy csak a 8.500.- Ft-os jegykategóriára érvényes. Egy utalvány csak egyszeri kedvezményes jegyvásárlásra jogosít !"
Szívesen felajánlom annak, aki nagyon szeretné igénybe venni.
Kérem, a fórumra írja be, ha kéri és akkor a címére továbbítom a levelet a kuponnal.
"Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelte a "Volt egyszer egy Táncdalfesztivál" rendezvényünket.
Örömmel értesítem, hogy Ön is azok között van, akik az akcióhoz kapcsolódva féláron vásárolhatnak 2 db belépőjegyet az október 16-án, a Budapest Sportarénában rendezendő koncertre.
Ehhez csak annyit kell tennie, hogy az alábbi utalványt kinyomtatja, ezzel besétál az Önhöz legközelebbi jegyértékesítő irodába legkésőbb 2009. október 13-ig, és ott átveheti a „Volt Egyszer egy Táncdalfesztivál” október 16-i Budapest Sportarénabeli rendezvény 2 db. belépőjegyét 50 % kedvezménnyel. Erre az akcióra csak a 8.500.- Ft-os belépőjegyek az érvényesek. (Tehát az Ön esetében egy jegy áráért 2 jegyet adunk.)
Az utalvány október 9.-én 12 órától váltható be.
A jegyértékesítő irodák listája megtalálható a www.ticketpro.hu oldalon.
Jó szórakozást kívánunk!
Showland Hungary Kft
www.showland.hu
Utalvány
(jegyirodában marad!) itt az utalvány száma látható
Volt egyszer egy Táncdalfesztivál (2009. október 16. Papp László Sportaréna
Kettő db. belépőjegy ára: 8.500.-
A jegy csak a 8.500.- Ft-os jegykategóriára érvényes. Egy utalvány csak egyszeri kedvezményes jegyvásárlásra jogosít !"
1db sárga egmont matricát ajánlok válaszboritékért !
én is neked.
szepy írtam neked
Évi, igen neked szólt, levélben is írtam, de hátha ezt előbb olvasod. Még egyszer bocs.
2 kinder tojás csomagolás, 3 Rama vonalkód, 1 Bakony fedlap, 2 7Days vonalkód. Így, egyben küldeném.
A jegy elkelt.
Éva bocsánat, de nem írtál vissza időbe az utolsó kérdésemre és nekem le kellett már beszélnem a nevet, így nem a Tied.
Ne haragudj érte, de nagyon sürgettek.
Éva bocsánat, de nem írtál vissza időbe az utolsó kérdésemre és nekem le kellett már beszélnem a nevet, így nem a Tied.
Ne haragudj érte, de nagyon sürgettek.
Bocs a sok hibáért, de sietve írtam, hátha valaki örülne neki.
" alt="
">
" alt="
">SÜRGŐSEN (1/2 óra múlva kell mondanom egy nevet, aki helytettem elmegy a
2009 MTV Europe Music Award - Zagar, The Kolin, The Mog, Esclin Syndo, The Idoru
A38 Hajó - A38
Előadóhely: A38 Hajó
Budapest (Magyarország), - Petőfi híd budai hídfő
holnap este 19 óra
előadásra.
Nyeretem, de nem tudo elmenni, akit érdele, írjon!!
2009 MTV Europe Music Award - Zagar, The Kolin, The Mog, Esclin Syndo, The Idoru
A38 Hajó - A38
Előadóhely: A38 Hajó
Budapest (Magyarország), - Petőfi híd budai hídfő
holnap este 19 óra
előadásra.
Nyeretem, de nem tudo elmenni, akit érdele, írjon!!
Van egy suli pontom ha érdekel valakit írjon
" alt="
">
" alt="
">Awani,
egyelőre nem tudok vele játékot, de hátha...
egyelőre nem tudok vele játékot, de hátha...
Jajj, bocsi lányok, de előttetek már jelentkezett valaki érte, csak elfelejtettem visszajelezni felétek. Elnézést. Egyébként Éci csak annyit írt nekem, hogy "Szia".