Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 359 / 393 oldal |
Majd dec 1 től többet nem tudok a matávszámlával jött Hírmondó-ban volt.
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Bocs, de reggel siettem. A Pepsis Titanicban George C. Scott, Catherine Zeta Jones, Peter Gallagher és Tim Curry játszik.
Jobb ötlet híján ebbe a rovatba írom:
Az MMS házhoz jön
A posta kikézbesíti a Westeles MMS-eket
Az ünnepek előtti vásárlási láz közepette gyakran elfelejtjük, és mikor holtfáradtan hazaérünk, akkor kandikál ki táskánkból a kedves üdvözlet. Most már nem kell azon fáradoznunk, hogy kiválasszuk karácsonyi képeslapjainkat, elmenjünk a postára - ami sok embernél lustaság vagy feledékenység miatt nem történik meg - és feladjuk kedves soraink.
A Westel ügyfelei december 6-tól MMS-ben, multimédiás üzenetben küldhetnek fotót Magyarországon postai címre képeslapként - közölte a társaság. A Westel a magyar mobilszolgáltatók közül elsőként vezeti be a szolgáltatást a Fotex és a FOTEXnet segítségével.
Az MMS házhoz jön
A posta kikézbesíti a Westeles MMS-eket
Az ünnepek előtti vásárlási láz közepette gyakran elfelejtjük, és mikor holtfáradtan hazaérünk, akkor kandikál ki táskánkból a kedves üdvözlet. Most már nem kell azon fáradoznunk, hogy kiválasszuk karácsonyi képeslapjainkat, elmenjünk a postára - ami sok embernél lustaság vagy feledékenység miatt nem történik meg - és feladjuk kedves soraink.
A Westel ügyfelei december 6-tól MMS-ben, multimédiás üzenetben küldhetnek fotót Magyarországon postai címre képeslapként - közölte a társaság. A Westel a magyar mobilszolgáltatók közül elsőként vezeti be a szolgáltatást a Fotex és a FOTEXnet segítségével.
matav.hu az ok, de azon belül hoool? vagy ez mégcsak beharangozó volt?
Titanic Clooneyval?
" alt="
">
Ma mindegy.
dec 1-31 között naponta 20 sms küldhető a www.matav.hu honlapról, vezetékes telefonra.
" alt="
">
Ma mindegy.
dec 1-31 között naponta 20 sms küldhető a www.matav.hu honlapról, vezetékes telefonra.
Coop boltban láttam 2*2 literes Pepsi, Mirinda, 7Up kólákhoz DVD filmeket csomagolva. Az egész együtt 999 Ft. Én négyféle filmet láttam eddig: Kleopátra, Titanic (George Clooneyval), Fél lábbal a paradicsomban, Asterix és Obelix
Siessetek, mert iszonyú gyorsan fogy.
Siessetek, mert iszonyú gyorsan fogy.
9kg-os Tomi Kristályhoz Vuk mesekazetta, a Persilhez pedig
ajándék karácsonyi CD van csomagolva.
ajándék karácsonyi CD van csomagolva.

Helló Fáreó!
Szeretnék kérni CHIO-s szalagot, hogy kilegyen legalább egy feltöltésem, mert nagyon közel van, hogy lejár a határidő.
Írj az e-mailemre: www.andy.hu@freemail.hu
Köszönöm
Andy
Szeretnék kérni CHIO-s szalagot, hogy kilegyen legalább egy feltöltésem, mert nagyon közel van, hogy lejár a határidő.
Írj az e-mailemre: www.andy.hu@freemail.hu
Köszönöm
Andy
Uomo
Köszi az infót, szerdán megrohamozom a Tescót. Ha volt beírom! Én már néztem az Interspaarban és a Kaiserban is, mert ott is szoktak lenni ilyen csomagok. A Corában nem néztem még.
Anonymous
Köszi, aranyos vagy, mérgemben
megvettem a Liptonosat. De nem adtam fel.
Köszi az infót, szerdán megrohamozom a Tescót. Ha volt beírom! Én már néztem az Interspaarban és a Kaiserban is, mert ott is szoktak lenni ilyen csomagok. A Corában nem néztem még.
Anonymous
Köszi, aranyos vagy, mérgemben
megvettem a Liptonosat. De nem adtam fel.
Kriszta!
ma kimentem a győri nagyTescoba .. azt mondták, hogy késve érkeznek meg a teák, mert új termék, és a legutolsó infójuk szerint szerdán érkezik .. én reménykedem.. ha látok, akkor biztosan máshol is lesz, nagyjából egyszerre szokták kitenni - de lehet, hogy csak a Hipermarketekben lesz!
ma kimentem a győri nagyTescoba .. azt mondták, hogy késve érkeznek meg a teák, mert új termék, és a legutolsó infójuk szerint szerdán érkezik .. én reménykedem.. ha látok, akkor biztosan máshol is lesz, nagyjából egyszerre szokták kitenni - de lehet, hogy csak a Hipermarketekben lesz!
Bocsi Kriszta, félrevezettelek. Én Lipton-os bögrés teát vettem, nem Pickwick-et.
Kriszta, én a Cora-ban (Törökbálinton) vettem bögrés - teás csomagot, a kávéknál volt, ahol a Tchibo family volt szintén bögrével, meg valamilyen másfajta kávé (erre nem annyira figyeltem) díszdobozban.
Uomo
Ma voltam egy másik tescoba. Hát nem volt pickwickes bögrés. Pont volt ott egy eladó és megkérdeztem lesz-e még. Azt mondta lesz. De az ügyfélszolgálaton már nem voltak ilyen meggyőzőek.
Sajnos ilyenkor mindig egy ismerősöm jut eszembe, aki azt mondta a kisebb boltosok többsége -persze tisztelet a kivételnek- azt csinálja pár dobozt ki tesz, a többit pedig kibontja és szépen hazaviszi. A jelen esetben teát pedig beárazza.
Lehet, hogy ezt a negatívba kellett volna írni.
Ma voltam egy másik tescoba. Hát nem volt pickwickes bögrés. Pont volt ott egy eladó és megkérdeztem lesz-e még. Azt mondta lesz. De az ügyfélszolgálaton már nem voltak ilyen meggyőzőek.
Sajnos ilyenkor mindig egy ismerősöm jut eszembe, aki azt mondta a kisebb boltosok többsége -persze tisztelet a kivételnek- azt csinálja pár dobozt ki tesz, a többit pedig kibontja és szépen hazaviszi. A jelen esetben teát pedig beárazza.
Lehet, hogy ezt a negatívba kellett volna írni.
freesia szárnyasbetétminta: www.freesia.hu jobb oldalon termékminta katt.
sada
köszi, nézem is!
köszi, nézem is!
Anonymous Kriszta
Itt nézd meg:
http://www.nestle.hu/login.asp?mf=/aloldalak/nest
letermek/akciok/akciok.asp
A bögrén a kép forgatható abroncsokból áll őssze.
Itt nézd meg:
http://www.nestle.hu/login.asp?mf=/aloldalak/nest
letermek/akciok/akciok.asp
A bögrén a kép forgatható abroncsokból áll őssze.
Uomo!
Köszi a gyors választ, akkor én is kersem tovább sasszemmel. Ha esetleg látok máshol is ide beírom.
Köszi a gyors választ, akkor én is kersem tovább sasszemmel. Ha esetleg látok máshol is ide beírom.
Kriszta!
Én követtem el a beírást..
Győrben láttam .. a mostani Tesco reklámújságban is benne van, a csomag elvileg mint új termék, nov. 12-től nov. 23-ig tart, a teák Balck label és gyümölcsvariációk, +ráadás csésze, ára 489/csomag. Volt vagy 5 db a pulton .. annnyit mondtak még jönni fog - azóta is keresem én is..
Én követtem el a beírást..
Győrben láttam .. a mostani Tesco reklámújságban is benne van, a csomag elvileg mint új termék, nov. 12-től nov. 23-ig tart, a teák Balck label és gyümölcsvariációk, +ráadás csésze, ára 489/csomag. Volt vagy 5 db a pulton .. annnyit mondtak még jönni fog - azóta is keresem én is..
sada!
Nem akarok hülyének tünni, de milyen az a puzzles bögre? Köszi a választ! Írtam neked a csere-berébe mint Jézuskának.
Nem akarok hülyének tünni, de milyen az a puzzles bögre? Köszi a választ! Írtam neked a csere-berébe mint Jézuskának.
Pickwick csomag, benne a bögrével. Írta valaki, hogy a Tescoban látta. Mivel nagyon siettünk csak a teáknál néztük meg, de ott nem volt. Aki látta, az hol látta pontosan? Esetleg lehet máshol is kapni, látta valaki máshol is? Köszönöm az infót!