Manni-megelőztél!

" alt="

">
Magenta Nyereményjátékunk lezárult, köszönjük a részvételt!
A sorsolás megtörtént, a szerencsés nyertesek:
-Feketéné Szamosi Szilvia
-Herczeg Ildikó
-Menyhárt Éva
...-Toma Kata és
-Mangra Enikő!
Gratulálunk!
Kérjük, írjátok meg levelezési címeteket és méreteiteket az mgntfashion@gmail.com -ra és küldjük a nyeremény terméket!
Akik most nem nyertek azok se szomorkodjanak, hiszen tudjátok, hamarosan indul a következő a játékunk!
én nem voltam itthon nem láttam,de köszönöm szépen

" alt="

">
marycsiga-gratu a tesódnak
Neki kampányoltam, mert elnézték a lájkokat.

" alt="

">
Parfümpláza: Körömi Kitti
facebook.com/pages/Irigy-Honaljmirigy/135190308524
nyerj jegyet az év legbolondabb koncertjére!
Keressük azt a 20 legjobb hangú Mirigyest, akik szívesen megmutatnák magukat és tudásukat a 2010. december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő 20 éves Jubileumi koncertünkön
valamint:
Azok között, akik november 30-ig feltöltik az
utcán kihelyezett óriásplakátunkról készült fotójukat ide az oldalunk üzenőfalára úgy, hogy a
plakát helyszíne beazonosítható legyen, és akár a feltöltő is látszódjon rajta, a december 29-i jubileumi koncertünkre szóló belépőt sorsolunk ki
Vákuum Matrac Webáruház Kiss Tamás (44. rajongónk) nyerte meg a Memory párnát. Gratulálunk!
én is gratu

" alt="

">
meg a chio nyertesnek

" alt="

">tesómnak.
köszi mindenkinek a segítséget!
Universal Music - Take That nyertes
Horváth Ágnes Aida
Tegnapi elvileg
A Diamond Nails Napi műköröm alapanyag nyereményjátékának mai nyertese:
Kutasi Anett
Gratulálunk!

" alt="

">
Játssz Te is!
Diamond Nails a műköröm világmárka - Műköröm divat képek videók és termékek A Diamond Nails Napi műköröm alapanyag nyereményjátékának mai nyertese:
Barassó Szabina
Gratulálunk!

" alt="

">
Jin és Jang póló nyerteseknek!
Sajnos Immanuel Schrödinger nem tudott mindenkinek üzenetet írni Facebookon az ajándékkal kapcsolatban

" alt="

">
Aki még nem kapott tőle, az írja meg az immanuelschrodinger@gmail.com címre a következőket:
* Név
* Cím
* Telefonszám
* Milyen méretű pólót szeretne
Gyermelyi Örömmel jelentjük, hogy megvan a Gyermelyi Nyereményvacsora játékunk első szerencsés társasága. A győztes meghívót Nagy Irén küldte. A meghívottak: Szabó András, Szabóné Túri Elvira és Kira Kriszta. Gratulálunk a nyerteseknek.
Jövő hét csütörtökön ismét kisorsolunk egy 30 ezer forintos vacsorát, érdemes tovább játszani!
Ez nagyon jó kérdés!
Foggalmam sincs!

" alt="

">

" alt="

">
Ancha: amúgy ott melyik lájk számít? a mi képünk, vagy amit ők raktak fel?
Gasztroshop Túl az 1000-en a Gasztrotipp és a Gasztroshop is, így eljött a sorsolás ideje. Piros-fehér pöttyös vajtartót nyert: Tekten Edina!!! Gratulálunk!!
Köszi szépen!

" alt="

">
Sport szelet Nemrég elértük a háromezer főt! Ahogyan azt korábban ígértük, sorsoltunk: a szerencsés nyertes pedig Brendzsák Aletta. Gratulálunk, nyereményed egy Sport szelet csokoládé csomag!
legalább újabb lájkokat szereztetek. Tőlem, mert nem szóltatok.
Nem tudom, írtam nekik és visszajöttek a képek, videók.
???
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások