Segítséget kérnék. Június 27-én kaptam egy e-mailt az everydayme-től, hogy nyertem egy 10.000 Ft-os emag utalványt, de azóta sem küldték és nem is tudom, melyik játék lehetett(ajánlós biztos nem). Így az a baj, hogy nem is tudom kinek írjak, mert volt már hasonló gondom és állandóan küldözgettek egyik játékszervezőtől a másikig, mert nem tudták kihez tartozik.
Valaki esetleg tudja mi lehet ez vagy kapott ugyanilyen e-mailt?
sada
Az "Aktuális nyereményjátékok"-ra kattintva
továbbra sem látom a Colgate játékot
ami augusztus 1-én indult.
De hagyjuk, lehet nálam jelenik meg rosszul.
(Nemrég lettem ennek az egymást segítő
közösségnek a tagja.🙂 )
Vágási Feri
1.
Szerintem nem baj, ha előre tudunk arról, mi készül a marketingesek konyhájában.
2.
Lehet, h az van ott: "nézz vissza később" de rá is kattinthatsz a "játékra" s ha már elindult, láthatod is az összes infót, esetleg hamarabb, mint a főoldal frissülne.
+
Nem kell megvárni, míg minden falatot megrágnak helyetted.
pieceofluck
Több mint 100 rovat van, tizedét sem használjuk
A friss játékokat megtalálod (a régiekkel együtt) a lap alján az
"Aktuális nyereményjátékok"-ra kattintva, indulási idő szerint rendezett sorban..
Istenem...
Ha a MT játékot már beírták, miért nincs a Főoldalon?
SoXor olyan játék figyel a Főoldalon, ami el sem sem indult. (A részletekért nézz vissza később.)
Ez meg elindult, de nincs sehol.
EZÉRT írtam be.
Na. A bétyárját.
Most nem magamra gondoltam.
A magyar termékek egy részén már egy ideje vannak a nyereményjátékra felhívó matricák, és aki regisztrálva van, az ma kapott e-mailt is, plusz facebookon is hirdetik.
De mivel ma kezdődő játék, szerintem hasznos infó az újra beírás.
Akár lehetne egy olyan topic is, ahová az aznap induló játékokat lehetne beírni. (Csak egy ötlet.)
Én pl. inkább a főoldalon (vagy minek mondják, ott ahol csoportosítva vannak) szoktam nézni a játékokat, és ott nem mindig van fenn minden, vagy csak később kerül fel.
Ha az info rovat tele van ismétlésekkel, akkor végképp nem fog senki semmit. megtalálni benne.
Ha kevés időd van a fórumra, akkor elsősorban az infókat pergesd végig. szvsz.
Cavinton? Notesz?
Miért baj, hogy beírták még egyszer?
És ha valaki nem olvasta akkor vagy azóta elfelejtette? 😅
Púder
Vágási Feri már 5 napja beírta a Colgate játékot.
Vágási Feri
Pityesz már július közepén beírta az országos magyar termékes játékot.
Lila88, igen.
Nekem a Chrome-ban csak karikázott, Edgeben sikerült feltöltenem.
A maped játékon kiír valamit,elfoadta a feltöltést? Köszi!
Ecofamilyben volt promós snickers.
A Szentkirályi azonnal kiírja, ha nyertél?
A GYIK szerint utólag értesít, de a tapasztalatokra lennél kíváncsi.
Köszi előre is. 🙂
jelica 2023-08-09 :: 17:08
Intersparban van.
bbsc 2023-08-09 :: 16:24
Lilla88 te hol láttál ilyent melyik boltba mert én már voltam CBA, TESCO, SPAR, ALDI és coopban, de sehol nem találkoztam ilyen csomagolással ellenben a Sport szeletes új promóciót kb mindegyik boltba láttam.
"Snickers csomagoláàson:
Szkenneld be a kódot! (QR kód)
2023.aug. 14-től október 8.
Marspromo játék."
törpi
A sziget weboldal Gy.I.K kérdései választ adnak a kérdésedre, de a lényeget átküldtem neked.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások