zsu várom a képet az óráról, nem látom rajta pont a lényeget, bocs.
andi írd már meg nekem, hová is kell mennem, és milyen néven van a nyereményed.
zsu, tényleg érdekel az óra, nincs egy link ahol megnézhetem?
Jó éjt!

Árpi mégegyszer köszi.

Ezt írhatnám a pozitív tapasztalotokhoz is, de azt hiszem, hogy talán ide jobb:
ma egy abszolult minden szempontból korrekt iPod cserét (vagy talán vételt?) ejtettem meg Erikával alias Paint-tel! Szerintem mindenki teljes mértékben megbízhat benne... nem mintha eddig is kétségeim lettek volna a becsületességét tekintve!

nesquik asztali ébresztős óra (képet tudok küldeni) és egy nagyon nagy méretű fehér poló cserélhető bármilyen fémdobozra vagy vonalkódra is.
Sziget jegy 1db 11-ére,elcseréhetö.
Paint, sztem kb 5 percet fog igénybevenni míg vevőt találsz rá.

Sokan örülni fognak neki, mivel a) hetijegyet kapnak, nem kell minden nap megvenni a napit, b) nem kell sorbaállni, ami ilyenkor min. 1-2 óra.
Hm..... azt hiszem a helyszínen kell eladnom, ha így folytatom.

Ez a sziget.....
De csak 1000 hetijegyet lehet majd megvenni, amik sztem már holnap délre elfogynak..

Bocsánat, most olvastam elővételes áron lehet a sziget kapujában venni hetijegyet. Hát ez óriási..... Jó akkor még mindig áll a sziget hetijegyem eladása, így ezt az infót elolvasva kénytelen vagyok 25 000 ft alá menni. Mindenképp, kizárólag pénzt szeretnék mert a volt barátommal vettük, az üdülési csekkjéből. Szóval 22 500? Az is sok? Várom az erdeklődöket, és elnézést nem tudtam az új fordulatot sziget ügyben.
Viszont a kapuban is 25 lesz a jegy, mert a nagy érdeklődés miatt idő előtt elfogyott az elővételes.
http://www.sziget.hu/fesztival/hirek/67305.html
A kapuban is marad az elővételes ár
Elővételes áron lehet majd a Sziget kezdetekor is hetijegyeket venni, ezzel kedvezményes lehetőséget biztosítanak a Sziget szervezői azoknak is, akik - miután az elővételes hetijegyek idő előtt elfogytak - csak a kapuban jutnak hozzá a hetijegyhez.
A korábban meghirdetettek szerint a Sziget kezdetekor már csak teljes áron, 30.000 forintért lehetett volna hetijegyet venni. Gerendai Károly a Sziget főszervezője azonban elmondta: ”Miután eddig még soha nem történt meg, hogy a kiadható hetijegyek idő előtt elfogytak volna, és sokan vannak még, akik a Sziget előtti utolsó hétre tervezték, hogy még elővételes áron vesznek jegyet, úgy döntöttünk, hogy a félretett jegyeket a kapuban is elővételes áron, tehát ötezer forinttal olcsóbban lehet majd megvenni".
Hát nem!

Paint!
Lehet, hogy azért számítottak olcsóbbra, mert azt hitték, hogy nyerted

Kedves szigetjegy érdeklődők. Én úgy tudtam a helyszínen 30 000ft a jegy. Nem 25 000. Jelen esetben a helyszíni árat figyelembe véve akartam annyiért adni amennyiért. Én 25 000ft-ért vettem, logikus, hogy annál alább nem akarok lemenni. Sajnálom, hogy soknak tartjátok.
Én ezt tudtam: június 15-ig 20 000, utána 25 000, és a helyszínen 30 000. Nézzetek utána. Lehet én tudom rosszul.
Zsu az óra nem látszik a képen.

Sziasztok!
Ez ugyan nem ide tartozik, de nagyon nagy segítségre lenne szükségem.
Van a Népszabadság műsormelléklete a Jövő7. A múlt hétre szóló szám elején Julian McMahon volt a Fantasztikus négyes c. film kapcsán. Nekem ő az egyik kedvenc színészem, de tegnap takarítás közben tesóm véletlenül négyfelé (!!!) tépte az újságot, azt hitte, már nem kell.
Ha tudna valaki küldeni nekem ebből az újságból, nagyon megköszönném. Felénk inkább a helyi hírlapot vásárolják, hiába kérdezősködtem, nincs senkinek. Tiszta depressziós vagyok...
Ha valakinek van felesleges, kérem, hogy írjon.
Mindenkinek válaszoltam csere ügyben, nyereményekben gazdag hetet kívánok nektek.

Jacobs jazz CD
Danon utoitársas cserére vár
akár vonalkódokért is.
Paint irtam az email cimedre ha nem kaptad meg irj.(Most probáltam elöször képet küldeni nemtudom sikerült -e)
Szerelmes Shakespeare vhs, (bontatlan)
NGC angol nyelven 2004. február-július (új)
IPM 2004. júl., aug., dec., jan., febr. (új)
FHM 2004. okt. (új)
Harry Potter - A titkok kamrája DVD (nem origi)
I.B. Singer: Mesüge könyv
Danone útitársas
Érdekel: VHS, DVD, 2004-től korábbi magyar nyelvű NGC, NGC térkép,
NGC-től valami vagy megbeszéljük.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások