Helló Fáreó!
Szeretnék kérni CHIO-s szalagot, hogy kilegyen legalább egy feltöltésem, mert nagyon közel van, hogy lejár a határidő.
Írj az e-mailemre: www.andy.hu@freemail.hu
Köszönöm
Andy
Uomo
Köszi az infót, szerdán megrohamozom a Tescót. Ha volt beírom! Én már néztem az Interspaarban és a Kaiserban is, mert ott is szoktak lenni ilyen csomagok. A Corában nem néztem még.
Anonymous
Köszi, aranyos vagy, mérgemben

megvettem a Liptonosat. De nem adtam fel.
Kriszta!
ma kimentem a győri nagyTescoba .. azt mondták, hogy késve érkeznek meg a teák, mert új termék, és a legutolsó infójuk szerint szerdán érkezik .. én reménykedem.. ha látok, akkor biztosan máshol is lesz, nagyjából egyszerre szokták kitenni - de lehet, hogy csak a Hipermarketekben lesz!
Bocsi Kriszta, félrevezettelek. Én Lipton-os bögrés teát vettem, nem Pickwick-et.
Kriszta, én a Cora-ban (Törökbálinton) vettem bögrés - teás csomagot, a kávéknál volt, ahol a Tchibo family volt szintén bögrével, meg valamilyen másfajta kávé (erre nem annyira figyeltem) díszdobozban.
Uomo
Ma voltam egy másik tescoba. Hát nem volt pickwickes bögrés. Pont volt ott egy eladó és megkérdeztem lesz-e még. Azt mondta lesz. De az ügyfélszolgálaton már nem voltak ilyen meggyőzőek.
Sajnos ilyenkor mindig egy ismerősöm jut eszembe, aki azt mondta a kisebb boltosok többsége -persze tisztelet a kivételnek- azt csinálja pár dobozt ki tesz, a többit pedig kibontja és szépen hazaviszi. A jelen esetben teát pedig beárazza.
Lehet, hogy ezt a negatívba kellett volna írni.
freesia szárnyasbetétminta: www.freesia.hu jobb oldalon termékminta katt.
Anonymous Kriszta
Itt nézd meg:
http://www.nestle.hu/login.asp?mf=/aloldalak/nest
letermek/akciok/akciok.asp
A bögrén a kép forgatható abroncsokból áll őssze.
Uomo!
Köszi a gyors választ, akkor én is kersem tovább sasszemmel. Ha esetleg látok máshol is ide beírom.
Kriszta!
Én követtem el a beírást..
Győrben láttam .. a mostani Tesco reklámújságban is benne van, a csomag elvileg mint új termék, nov. 12-től nov. 23-ig tart, a teák Balck label és gyümölcsvariációk, +ráadás csésze, ára 489/csomag. Volt vagy 5 db a pulton .. annnyit mondtak még jönni fog - azóta is keresem én is..
sada!
Nem akarok hülyének tünni, de milyen az a puzzles bögre? Köszi a választ! Írtam neked a csere-berébe mint Jézuskának.
Pickwick csomag, benne a bögrével. Írta valaki, hogy a Tescoban látta. Mivel nagyon siettünk csak a teáknál néztük meg, de ott nem volt. Aki látta, az hol látta pontosan? Esetleg lehet máshol is kapni, látta valaki máshol is? Köszönöm az infót!
A Tescoban ha valaki tibi csokit vásárol, attól függően, hogy mennyit, különböző ajándékokat lehet kapni a tibi hosstesnél kifelé menet. Volt ott (szerintem) övtáska, de nem biztos, meg tibi toll és egyebek A többit nem láttam mert nagyon siettünk. Ha már tudtátok akkor bocsi.
Én a Cora-ban vettem, a vejem a Tescoban. (Szegeden).
Sada!Hol láttad a kakaos dolgot bogrével?
Tud valaki az új Jacobs Merido Mocca játékról valamit? Állítólag van egy zöld szám, amin lehet érdeklődni, hogy megint mennyi aromajegyet kell beküldeni garantált ajándékokért.
találtam olyan 50 db-os filteres Lipton teát, amelyik mellé ajándék bögre volt csomagolva (Olyan, mint a matricán is volt)
Az akciós 1,5 k-os Nesquik kakaóhoz ajándék puzzle bögrét is adnak.
Anonymous Kriszta nekem van olyan amiből van dupla. neked van? én is szeretem őket szívesen cserélnék olyanra ami nincs. rámás. érdekel?
Nem, hanem kupon, ezzel együtt már csak négy zacsiból
kivágottat kell beküldened.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások