Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 360 / 393 oldal |
A Tescoban ha valaki tibi csokit vásárol, attól függően, hogy mennyit, különböző ajándékokat lehet kapni a tibi hosstesnél kifelé menet. Volt ott (szerintem) övtáska, de nem biztos, meg tibi toll és egyebek A többit nem láttam mert nagyon siettünk. Ha már tudtátok akkor bocsi.
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Én a Cora-ban vettem, a vejem a Tescoban. (Szegeden).
Sada!Hol láttad a kakaos dolgot bogrével?
Tud valaki az új Jacobs Merido Mocca játékról valamit? Állítólag van egy zöld szám, amin lehet érdeklődni, hogy megint mennyi aromajegyet kell beküldeni garantált ajándékokért.
találtam olyan 50 db-os filteres Lipton teát, amelyik mellé ajándék bögre volt csomagolva (Olyan, mint a matricán is volt)
Az akciós 1,5 k-os Nesquik kakaóhoz ajándék puzzle bögrét is adnak.
Az akciós 1,5 k-os Nesquik kakaóhoz ajándék puzzle bögrét is adnak.
Anonymous Kriszta nekem van olyan amiből van dupla. neked van? én is szeretem őket szívesen cserélnék olyanra ami nincs. rámás. érdekel?
Nem, hanem kupon, ezzel együtt már csak négy zacsiból
kivágottat kell beküldened.
kivágottat kell beküldened.
Bocsi, a Gyermelyi embléma az hűtőmágnes? Szenvedélyesen gyűjtöm a hűtőmágneseket.
A Tescoban láttam: 4*2liter Pepsi termékhez egy nagyon szép télies mintázatú üvegpoharat adnak a hostess lányok.
az eheti nőklapjában is van ingyen gyermelyi embléma
3 tchibo family kávéhoz egy nagy sárga bögre jár ajándékba, én a Cora-ban láttam.
a ma megjelent Storyban van egy db ajándék Gyermelyi embléma !!
Pesten a Haris köz 2-ben a Paris boutique-nek nyílt egy home&body üzlete (fehérnemű- és szabadidőruhát árulnak), a lényeg ha ott vásárolsz 5000 Ft felett, akkor kapsz egy ajándékcsomagot (fekete neszeszer, benne egy kis lila törcsi, hajgumi és két csat). Akció a készlet erejéig van!
Tescoban pickwick teához ingyen bögre ..
Ez nem ingyenes, de nem tudom hova írjam. A párom látta az Interspaarban. Egy fém doboz, amiben csokis bevonatú keksz van. Azt mondta nagyon szép és ráadásul van oldalt valami kulcs amivel felhúzható és zenél. Gondoltam estleg akinek kisgyereke van talán érdekelheti. (A párom vagy három dobozt felhúzott, mert arra volt kíváncsi , hogy egyformán zenélnek-e.)
A miskolci Tesco-ban láttam:
Danette duo-hoz üvegre ragasztható matrica.
4x2 literes Pepsihez. villogó mobil hívásjelző.
Danette duo-hoz üvegre ragasztható matrica.
4x2 literes Pepsihez. villogó mobil hívásjelző.
hm .. eleve kétkedéssel figyeltem a hírdetést, ettől fogva a "pozitív tapasztaltok" rovatba nem fogok irni róla
ha valaki mégis oda ír, akkorjó
Sorry..
ha valaki mégis oda ír, akkorjó
Sorry..
kb a szállás árát a félpanzió-, panzió ellátással akarják visszakapni (ami igencsak horribilis). amúgy meg nyernek 3000 Ft-ot. szerintem ne dőljetek be neki! bár ha valakinek van valami pozitív róla, szívesen vesszük.
Régebben én is kaptam ilyet, akkor utánanéztem, nem érte meg, a szállás ingyen volt, de az ellátást (ami nagyon drága) kötelező volt igénybe venni. Magyarul befizettem volna egy útra. Több országban néztem a szállásokat, mindenhol így volt.
Sőt, én úgy tudom, hogy az ellátást kötelező igénybe venni.