Uomo!
Köszi a gyors választ, akkor én is kersem tovább sasszemmel. Ha esetleg látok máshol is ide beírom.
Kriszta!
Én követtem el a beírást..
Győrben láttam .. a mostani Tesco reklámújságban is benne van, a csomag elvileg mint új termék, nov. 12-től nov. 23-ig tart, a teák Balck label és gyümölcsvariációk, +ráadás csésze, ára 489/csomag. Volt vagy 5 db a pulton .. annnyit mondtak még jönni fog - azóta is keresem én is..
sada!
Nem akarok hülyének tünni, de milyen az a puzzles bögre? Köszi a választ! Írtam neked a csere-berébe mint Jézuskának.
Pickwick csomag, benne a bögrével. Írta valaki, hogy a Tescoban látta. Mivel nagyon siettünk csak a teáknál néztük meg, de ott nem volt. Aki látta, az hol látta pontosan? Esetleg lehet máshol is kapni, látta valaki máshol is? Köszönöm az infót!
A Tescoban ha valaki tibi csokit vásárol, attól függően, hogy mennyit, különböző ajándékokat lehet kapni a tibi hosstesnél kifelé menet. Volt ott (szerintem) övtáska, de nem biztos, meg tibi toll és egyebek A többit nem láttam mert nagyon siettünk. Ha már tudtátok akkor bocsi.
Én a Cora-ban vettem, a vejem a Tescoban. (Szegeden).
Sada!Hol láttad a kakaos dolgot bogrével?
Tud valaki az új Jacobs Merido Mocca játékról valamit? Állítólag van egy zöld szám, amin lehet érdeklődni, hogy megint mennyi aromajegyet kell beküldeni garantált ajándékokért.
találtam olyan 50 db-os filteres Lipton teát, amelyik mellé ajándék bögre volt csomagolva (Olyan, mint a matricán is volt)
Az akciós 1,5 k-os Nesquik kakaóhoz ajándék puzzle bögrét is adnak.
Anonymous Kriszta nekem van olyan amiből van dupla. neked van? én is szeretem őket szívesen cserélnék olyanra ami nincs. rámás. érdekel?
Nem, hanem kupon, ezzel együtt már csak négy zacsiból
kivágottat kell beküldened.
Bocsi, a Gyermelyi embléma az hűtőmágnes? Szenvedélyesen gyűjtöm a hűtőmágneseket.
A Tescoban láttam: 4*2liter Pepsi termékhez egy nagyon szép télies mintázatú üvegpoharat adnak a hostess lányok.
az eheti nőklapjában is van ingyen gyermelyi embléma
3 tchibo family kávéhoz egy nagy sárga bögre jár ajándékba, én a Cora-ban láttam.
a ma megjelent Storyban van egy db ajándék Gyermelyi embléma !!
Pesten a Haris köz 2-ben a Paris boutique-nek nyílt egy home&body üzlete (fehérnemű- és szabadidőruhát árulnak), a lényeg ha ott vásárolsz 5000 Ft felett, akkor kapsz egy ajándékcsomagot (fekete neszeszer, benne egy kis lila törcsi, hajgumi és két csat). Akció a készlet erejéig van!
Tescoban pickwick teához ingyen bögre ..
Ez nem ingyenes, de nem tudom hova írjam. A párom látta az Interspaarban. Egy fém doboz, amiben csokis bevonatú keksz van. Azt mondta nagyon szép és ráadásul van oldalt valami kulcs amivel felhúzható és zenél. Gondoltam estleg akinek kisgyereke van talán érdekelheti. (A párom vagy három dobozt felhúzott, mert arra volt kíváncsi , hogy egyformán zenélnek-e.)
A miskolci Tesco-ban láttam:
Danette duo-hoz üvegre ragasztható matrica.
4x2 literes Pepsihez. villogó mobil hívásjelző.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások