Németh Annamariét és az az én képeimet is leszedték a tictacandme-ről!!!!!!!!!

" alt="

">((((((((((((((((
bejelöltem pár emberkét, akiket "láncban" kiadott az ismerős ismerőse

" alt="

">, de hát se vége, se hossza, így átmenetileg leállok.
Sport szelet Nemrég elértük a háromezer főt! Ahogyan azt korábban ígértük, sorsoltunk: a szerencsés nyertes pedig Brendzsák Aletta. Gratulálunk, nyereményed egy Sport szelet csokoládé csomag!
parfümpláza játék nyertese: Pintér Gábor
oké

" alt="

">
Sziasztok,sajnos én is csak ritkán tudok ide jutni,és már két nyereményem elúszott,mert nem jelentkeztem érte időben.Ha látjátok a nevem,légyszi írjatok /Kozmáné Mike Éva ,Kozma Roland/,köszi előre is a segítséget!
a honlapukon található címre irtam
nemeths: de nekem mindenem látható

" alt="

">
most meg tag vagyok igaz, de nem tudok írni.
közös ismerős csak: Banóné, de ő is játszik rendesen. ezért nem értem
Csak reklámozzák magukat-elég szarul csinálják. Jó, nem vágom magam földhöz, mert én úgy sem szeretem a piát, odaadnám valakinek...hukk...
de az gáz, hogy be van jelölve egy közös ismerősöm és már nem vagyok tag-hehe ezen röhögök...

" alt="

">DD
Írtam én is nekik egy szép kerek levelet. Kíváncsi vagyok írnak-e vissza. Bár kétlem. Jó vicc, hogy kamu emberek vagyunk, mert "bizonyos dolgok le vannak védve" A bankszámlaadatokat ne írjuk fel? Röhej és egyszersmind szánalmas. Persze, hogy sok adatot nem írok be, eléggé labilis a Facebook, teli van csalókkal. Pityesz, hova írtál nekik?
jo ténx én is iszonyatra jelentkezem de nem csak azzal van tele a falam..mindegy tegyék oda az ajándékot ahova gondolom

" alt="

">
én is kb 5-6-szor csatlakotam már hozzá

" alt="

">
szerintük mind a 300 ismerősöm kamu nick?

" alt="

">
Ancha velem együtt te is sok dologhoz hozzászólsz. Így jártunk.
Köszi Mindenkinek,aki bejelölt,és aki még jelölni fog.

" alt="

">
Engem is töröltek már onnan többször is.
Pedig én még a lányom ballagási képeit is kitettem.Ennél nem tudok személyesebbet!!!!
Ha még egyszer törölnek,teszek rájuk!!!!!!!!!!!!
Borecet-Akkor menjenek a 3,14-ba!
Ez csak kifogás!!!
Én hozzá szoktam szólni dolgokhoz!
Vagy csak összejött a 20 ismerősünk
rá kérdeztem a borecetes csapatnál hogy miért tüntünk el tőlük:
(én is azok közé tartozom, akik ma reggelre már nem tartoznak a rajongók közé..)
a válasz:
Sajnos játékunkba rengeteg olyan felhasználóval regisztrálnak, amin látszik, hogy csak a nyereményjátékok miatt vannak létrehozva. Ezek az accountok rengeteg oldalt vettek fel a kedvenceik közé, üzenőfalukon semmilyen személyesnek tűnő bejegyzés nem olvasható, csupán az, hogy "már játszom xy nyereményjátékon, játssz te is". Esetleg bizonyos információkat levédenek, hogy ezeket ne lehessen kideríteni. Sajnos az ilyen felhasználókat nem áll módunkban játékban tartani. És mivel nincs kapacitásunk a sejtésünket minden játékossal megvitatni, a gyanúsnak tűnő oldalakat töröljük.
Üdvözlettel:
Borecet Kft."
hmmm no mindegy...
Sziasztok!
Engem is felvennétek Facebookon az ismerőseitek közé?

" alt="

"> Szajcz Krisztina,és ha látjátok a nevem nyerteslistán küldenétek egy emailt,vagy üzit a Facebook-ra?Köszönöm előre is.

" alt="

">
Ancha

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások