A Népszava meghívja önt és partnerét a
DIRTY DANCING 2.
című film premier előtti vetítésére
Kétszemélyes jegyet nyerhet* a film PREMIER ELŐTTI vetítésére, ha június 30. és július 3. között bármikor felhívja a
06 (30) 30 30 540-es (nem emelt díjas) TeleAktív-számot!
A vetítés időpontja: 2004. július 7., szerda, 20 óra
Helyszíne: Hollywood Multiplex Óbuda,
6-os terem
(1037 Budapest, Bécsi út. 154.)
Sziasztok!
Nem tudtok valamit a Hollywood Multi Card nagy akcióiról, amiért a kártyát meg kellett hosszabítani?
last minute:
Padlógáz vetítés játék
http://www.port.hu/jatek/padlogaz/
Ildicc írd be légyszi a mail címedet!
Valóban Váci Kataliné, de ő a Nők Lapja dolgozója. Amúgy én tudtam regisztráltatni magam.
Pláne, ha tele lesz az üzenetrögzítője nevekkel!

biztos szingli, hogy fog örülni hogy végre valaki hivta.

Sziasztok. Ez a szám egy Váci Katalin üzenetrögzítője.
Telefonáljon ma 13 óráig a 2405484-es telefonszámra, s nézze meg a Nők Lapjával 16-án a Betörő az albérlőm c. filmet!
http://www.origo.hu/filmklub/20040528moziunnep.html
Köszi Micc!
Ez azt jelenti, hogy 14-én kell betelefonálni, vagy addig bármikor?
A HMPLX Óbuda 2004 június 16. 20 óra - Betörő az albérlőm premier előtti vetítés
60 jelentkezőt sorsolnak, akik 2 személyes jegyet nyernek
Jelentkezni lehet: 2004 június 14-én éjfélig a 06-30-3030869-es számon éjjel-nappal!
A nyertesekről a fenti számon lehet érdeklődi (éjjel-nappal) június 15-én 12 órától.
A 2 személyre szóló meghívókat a vetítés napján 19.00-19.30 között veheted át a mozi pénztárában.
.. nekem nem igazán jött be ez a titkos ablak, szerintem elég unalmas volt. persze lehet, hogy csak azért, mert valami nagyon idegborzoló dologra számítottam, ehhez képest semmi.....
de majd a legközelebbi film biztos jobb lesz

)))
titkos ablak c. film.

Tetszett A titkos ajtó? Lerágtátok a körmötöket?
Az én külön szórakozásom volt, hogy feltűnően fixíroztam a közönség csinosabb tagjait, és mindegyikről "kitaláltam", hogy a fórum melyik levelezője lehet.

köszi dallas!

e-magdi: duna plaza 10 es terem
sziasztok!
mai habostortás vetítés ugye a duna plazaban lesz? (nem tudom megnézni az emilt amit küldtek). esetleg tudja valaki, hogy hányas teremben?
előre is köszi!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások