Multifilter nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 37 / 50 oldal |
Promos levél a nyári fesztiválokról.
Akkor azt is gyűccsük! 

Az új multis dobozokban is a pall mallhoz hasonló kód van.
Lehet.
De a csomagolásik biztos, hogy változik.
De a csomagolásik biztos, hogy változik.
Lehet, hogy lesz valami játék? Prtomóciós mltit vettem 460-ért és benne volt egy kártya, hogy megujjulnak.
köszi a válaszokat
Titokzatos szempontok alapján ők találják ki, kit hívnak meg és kit nem. 

Torzon ! Szerintem már megkapta akinek akartak küldeni. Ha jól emlékszem aug. 31-ig kell visszaküldeni.
meg kérdezhetem mikortol megy a második fordulo,mert mikor az elsö fordulo alatt regisztráltam / telefonáltam / akkor azt monták hogy április végén postázák a meghivot azota is várom
Nórika!
Elküldenéd nekem a multis nyereményjáték leírását?Hogy pontosan melyik cigiről és mit kell gyűjteni na és hogy mennyit.Előre is köszönöm.
Elküldenéd nekem a multis nyereményjáték leírását?Hogy pontosan melyik cigiről és mit kell gyűjteni na és hogy mennyit.Előre is köszönöm.
A mai nap nem az én napom. Megnéztem a papirom, tényleg csak 7 db (1,2,4) kell.
Hát én úgy tudtam, hogy van 2, 4, és 7 db-os külön-külön pályázandó játék. Nem így van?
Böbe ! Csak 7 kell egy pályázathoz.
Bocsi, elírtam: 13 Multifilter vonalkódot ( teljes pályázatnyi) cserélnék Cerbona, Boci Napolini vonalkódra.
13 PallMall vonalkódot ( teljes pályázatnyi) cserélnék Cerbona, Boci Napolini vonalkódra.
Lehet, mert azt irtam amit Kryszti itt hárommal korábban.
Marty
Lehet, hogy véletlenül történt a második törlése.
Lehet, hogy véletlenül történt a második törlése.
Két beirásomat kitörölték, a másodikban szó nem volt a játékról, csak a véleményemről.Kiváncsi vagyok ezt is törlik-e?
Multifilter topic is van - ide írogatunk épp - de nem azért, hogy magát a játékot beírjuk, hanem egyéb infok végett. (pl. hogy egyáltalán elindult a játék, ki mit nyert, stb...)
Ha reklámnak minősül, akkor a pall mall topic miért van? Mert akkor az is reklám szerintem...