Marcsi
Nem emlékszik arra hogy lett volna ilyen csomagja,de nem tudja hogy Ő hibázott-e vagy sem.
// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 37 / 110 oldal |
Korrekt majd akkor lesz ha mindenki megkapja akinek hetek ill. hónapok óta tartozik.
hozzám is megérkezett időben a megbeszélt cserecsomagja nyuszika1975-nek, korrekt
nyuszika1975 cseréje hiánytalanul megérkezett
bonnyka
A múltkor nekem is széttárta a karját a postán a kisfőnök, mert reklamáltam a simán feladott levelem miatt, mivel nem ért célba.
Visszakérdeztem, hogy akkor mi a fenéért fizettem 75 Ft-ot? Válasz helyett otthagyott.." alt="">
Bocsi, de ez a postás topicba tartozik.
A múltkor nekem is széttárta a karját a postán a kisfőnök, mert reklamáltam a simán feladott levelem miatt, mivel nem ért célba.
Visszakérdeztem, hogy akkor mi a fenéért fizettem 75 Ft-ot? Válasz helyett otthagyott.." alt="">
Bocsi, de ez a postás topicba tartozik.
....én már nem várom a cserét , amit ide beírtam hónapokkal ezelőtt ...
Miért akarja kifizetni a cipődet a postás ,ha nem is látta ?
Miért akarja kifizetni a cipődet a postás ,ha nem is látta ?
Én a múltkor eluntam, hogy két hét alatt a harmadik levelem nem érkezik meg, ezért bementem és irásban reklamáltam. Erre ma úgy jött fel a postás hozzánk az elsőbbségikkel, hogy közben majdnem megvert és közölte, hogy "Szóval nem kapom meg a leveleimet sorozatosan???? Őt ez rosszul érinti, felér egy fegyelmivel, hogy beirtam és még a jutalmát is meg fogják vonni, ráadásul most mindenki úgy néz rá, mintha ő lopna.'
Mikor mondtam, hogy ezt értem és sajnálom, nem neki akartam rosszat, csak unom, hogy nem kapom meg a leveleket, erre ő is azt mondta, hogy "Nem mondták még, hogy ajánlottan kell feladni a leveleket?" Na ekkor leszállt az agyamra a lila köd (erre amúgy is ugrok meg a hangnem na és a stilus se tetszett), mondtam neki, hogy akkor nem kell elvállalni 100 Ft-ért a kézbesitést, ha eszük ágában sincs megtenni...
Mikor mondtam, hogy ezt értem és sajnálom, nem neki akartam rosszat, csak unom, hogy nem kapom meg a leveleket, erre ő is azt mondta, hogy "Nem mondták még, hogy ajánlottan kell feladni a leveleket?" Na ekkor leszállt az agyamra a lila köd (erre amúgy is ugrok meg a hangnem na és a stilus se tetszett), mondtam neki, hogy akkor nem kell elvállalni 100 Ft-ért a kézbesitést, ha eszük ágában sincs megtenni...
Hát azért egy kicsit fura, miért akarta kifizetni, ha nem látta a csomagot?
" alt=""> Nekem is lenne postás mesélni valóm, de ettől elvonatkoztatva én még mindíg ott tartok, hogy nyuszika1975 cseréje még mindig sehol, pedig ma már kedd van!
Közben újabb privi érkezett, van aki egy hónapja vár.
Akiről tudok, ti másik 8-an megkaptátok amit vártatok? Vagy az sem volt a pénteki szatyorban? " alt="">
Közben újabb privi érkezett, van aki egy hónapja vár.
Akiről tudok, ti másik 8-an megkaptátok amit vártatok? Vagy az sem volt a pénteki szatyorban? " alt="">
Nekem a cipőm veszett el kb 2 hete a postán.Bementem az volt írva a papírra kézbesítve lett.Mondtam igen,és kinek?Beszéltem a postásommal,hogy nem-e máshova tette le a csomagot,de mondta sajnos nem is emlékszik rá hogy kaptam volna ilyet.Megjegyzem soha semmi gond nem volt vele és felajánlotta azt is hogy kifizeti nagyon szívesen.
Ez aztán nem semmi" alt="">
Hát nem semmi, de volt még egy döbbenet, a kislányom évekkel ezelőtt egy ifjúsági tv műsor játékán nyert egy szoknyát amit nem kaptunk meg. A döbbenet az volt, hogy egyszer a postás felesége jött velünk szembe és rajta a szoknya....könnyen fel lehetett ismerni, mert jellegzetes színe és mintája volt, bemutatták a tv-ben amikor a nyertesek nevét sorolták. Sajnos nem vonhattam kérdőre, de mikor megdicsértem milyen szép a szoknyája, azzal dicsekedett, hogy "a férjecskémtől kaptam karácsonyra..."
Nahát ez nem semmi" alt="">
Velünk történt néhány éve egy érdekes eset. A Boci csokival autót és mobiltelefont lehetett nyerni. 4 pályázatot küldtünk be, az egyiket az érdekesség kedvéért tőlünk 30 km-re fekvő városban adtuk fel, mert éppen arra jártunk " alt=""> egy 7 múlva a rendőrségről hívtak, hogy szeretnék ha bemennénk (abból a városból hívtak, ahol feladtuk a levelet) A lényeg: az egyik postás lakásán rengeteg levelet, csomagot, egyebet találtak, köztük a mi bocis pályázatos levelünket is " alt=""> ezért kellett bemenni, jegyzőkönyvet vettek fel. Szerencsére a másik 3 pályázat célbaért és nyertünk egy boci-mobilt " alt="">
karnis
erről beszéltem, a kispostán, akár városi az a kisposta, vidéken maffia, ez történik. Én a szájára venném a postást a faluban, az biztos, hogy el is költözne...
erről beszéltem, a kispostán, akár városi az a kisposta, vidéken maffia, ez történik. Én a szájára venném a postást a faluban, az biztos, hogy el is költözne...
Míg a régi postásunk volt nekem is nagyon sok levelem tűnt el. Egyszer a szomszédasszonyunk akart helyettesítő postás lenni és gyakorolni ment reggel. Délután átmentem hozzá és kérdezte, megint mit nyertem már. Mondtam, hogy semmit és ő erre közölte a feladót és amint megnéztem a neten tényleg nyertem. Reggel volt levelem a válogatáskor, de a postaládáig nem jutott el. Na akkor nagy viharral be a postára, azóta nem is tűnik el semmi sem, igaz az a postás már nyugdíjba ment. Kis falunak, ráérős postásoknak ez az hátránya.
sada
kisvárosban, faluban van idő a postán bedobott levelek szelektálására... Én is kaptam egyszer 300 g fonalat postán, simán... Végül is, a zsebbe nem fér bele, mert elég nagy csomag lett. Pedig gondolhatták, hogy lehet, pulóver van benne.
Szerintem inkább útközben tűnnek el a dolgok, postás autó vagy amikor visszaviszik a postára, hogy majd megy érte a címzett. Nekem is eltűnt pár hónapja a whiskas ajándékcsomag 3 alu és egy szárazzal, csak mert link voltam és pár nap múlva mentem érte. Ezek meg simán küldik az ilyet... A postán meg azt akarták bemesélni, hogy a postásunk biztos hamarabb küldte vissza. 3 nap múlva... De ez már tényleg nem ide való.
kisvárosban, faluban van idő a postán bedobott levelek szelektálására... Én is kaptam egyszer 300 g fonalat postán, simán... Végül is, a zsebbe nem fér bele, mert elég nagy csomag lett. Pedig gondolhatták, hogy lehet, pulóver van benne.
Szerintem inkább útközben tűnnek el a dolgok, postás autó vagy amikor visszaviszik a postára, hogy majd megy érte a címzett. Nekem is eltűnt pár hónapja a whiskas ajándékcsomag 3 alu és egy szárazzal, csak mert link voltam és pár nap múlva mentem érte. Ezek meg simán küldik az ilyet... A postán meg azt akarták bemesélni, hogy a postásunk biztos hamarabb küldte vissza. 3 nap múlva... De ez már tényleg nem ide való.
Én meg nem hiszem, hogy a postások zöme a borítékok átválogatásával foglalkozna, főleg nagyobb postákon.
Nincs idejük rá. Meg be is vannak kamerázva.
De ahol valóban sok a gond, ott érdemes foglalkozni a problémával.
S eddig a szabvány levelekről írtam.
Persze, a nagyobb, pufi borítékok, dobozok, főleg, ha simán mennek, könnyen bűnre csábítanak vhol vkit útközben.
Nincs idejük rá. Meg be is vannak kamerázva.
De ahol valóban sok a gond, ott érdemes foglalkozni a problémával.
S eddig a szabvány levelekről írtam.
Persze, a nagyobb, pufi borítékok, dobozok, főleg, ha simán mennek, könnyen bűnre csábítanak vhol vkit útközben.
szerintem is sok a takarózás...
De az nyilvánvaló, hogy a blokkos boríték újságpapír nélkül lutri...
De az nyilvánvaló, hogy a blokkos boríték újságpapír nélkül lutri...
Nekem pedig nem tűnnek el a szabvány leveleim, sem küldött, sem kapott, se (fehér) papírral, se papír nélkül:
Szóval, meggyőződésem szerint, sokan csak takaróznak a postával.
Lassú, de közel sem annyira rossz, mint ahogy itt néhányan beállítják.
Vagy akinél valóban olyan vacak az arány, az a saját postáját/postását vegye górcső alá...
A nem szabvány küldeménynél már jobban kell figyelni.
Szóval, meggyőződésem szerint, sokan csak takaróznak a postával.
Lassú, de közel sem annyira rossz, mint ahogy itt néhányan beállítják.
Vagy akinél valóban olyan vacak az arány, az a saját postáját/postását vegye górcső alá...
A nem szabvány küldeménynél már jobban kell figyelni.