Marcsi
Nem emlékszik arra hogy lett volna ilyen csomagja,de nem tudja hogy Ő hibázott-e vagy sem.
// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 37 / 110 oldal |
Korrekt majd akkor lesz ha mindenki megkapja akinek hetek ill. hónapok óta tartozik.
hozzám is megérkezett időben a megbeszélt cserecsomagja nyuszika1975-nek, korrekt
nyuszika1975 cseréje hiánytalanul megérkezett
bonnyka
A múltkor nekem is széttárta a karját a postán a kisfőnök, mert reklamáltam a simán feladott levelem miatt, mivel nem ért célba.
Visszakérdeztem, hogy akkor mi a fenéért fizettem 75 Ft-ot? Válasz helyett otthagyott..
" alt="
">
Bocsi, de ez a postás topicba tartozik.
A múltkor nekem is széttárta a karját a postán a kisfőnök, mert reklamáltam a simán feladott levelem miatt, mivel nem ért célba.
Visszakérdeztem, hogy akkor mi a fenéért fizettem 75 Ft-ot? Válasz helyett otthagyott..

Bocsi, de ez a postás topicba tartozik.
....én már nem várom a cserét , amit ide beírtam hónapokkal ezelőtt ...
Miért akarja kifizetni a cipődet a postás ,ha nem is látta ?
Miért akarja kifizetni a cipődet a postás ,ha nem is látta ?
Én a múltkor eluntam, hogy két hét alatt a harmadik levelem nem érkezik meg, ezért bementem és irásban reklamáltam. Erre ma úgy jött fel a postás hozzánk az elsőbbségikkel, hogy közben majdnem megvert és közölte, hogy "Szóval nem kapom meg a leveleimet sorozatosan???? Őt ez rosszul érinti, felér egy fegyelmivel, hogy beirtam és még a jutalmát is meg fogják vonni, ráadásul most mindenki úgy néz rá, mintha ő lopna.'
Mikor mondtam, hogy ezt értem és sajnálom, nem neki akartam rosszat, csak unom, hogy nem kapom meg a leveleket, erre ő is azt mondta, hogy "Nem mondták még, hogy ajánlottan kell feladni a leveleket?" Na ekkor leszállt az agyamra a lila köd (erre amúgy is ugrok meg a hangnem na és a stilus se tetszett), mondtam neki, hogy akkor nem kell elvállalni 100 Ft-ért a kézbesitést, ha eszük ágában sincs megtenni...
Mikor mondtam, hogy ezt értem és sajnálom, nem neki akartam rosszat, csak unom, hogy nem kapom meg a leveleket, erre ő is azt mondta, hogy "Nem mondták még, hogy ajánlottan kell feladni a leveleket?" Na ekkor leszállt az agyamra a lila köd (erre amúgy is ugrok meg a hangnem na és a stilus se tetszett), mondtam neki, hogy akkor nem kell elvállalni 100 Ft-ért a kézbesitést, ha eszük ágában sincs megtenni...
Hát azért egy kicsit fura, miért akarta kifizetni, ha nem látta a csomagot?

Közben újabb privi érkezett, van aki egy hónapja vár.
Akiről tudok, ti másik 8-an megkaptátok amit vártatok? Vagy az sem volt a pénteki szatyorban?

Nekem a cipőm veszett el kb 2 hete a postán.Bementem az volt írva a papírra kézbesítve lett.Mondtam igen,és kinek?Beszéltem a postásommal,hogy nem-e máshova tette le a csomagot,de mondta sajnos nem is emlékszik rá hogy kaptam volna ilyet.Megjegyzem soha semmi gond nem volt vele és felajánlotta azt is hogy kifizeti nagyon szívesen.
Ez aztán nem semmi
" alt="
">

Hát nem semmi, de volt még egy döbbenet, a kislányom évekkel ezelőtt egy ifjúsági tv műsor játékán nyert egy szoknyát amit nem kaptunk meg. A döbbenet az volt, hogy egyszer a postás felesége jött velünk szembe és rajta a szoknya....könnyen fel lehetett ismerni, mert jellegzetes színe és mintája volt, bemutatták a tv-ben amikor a nyertesek nevét sorolták. Sajnos nem vonhattam kérdőre, de mikor megdicsértem milyen szép a szoknyája, azzal dicsekedett, hogy "a férjecskémtől kaptam karácsonyra..."
Nahát ez nem semmi
" alt="
">

Velünk történt néhány éve egy érdekes eset. A Boci csokival autót és mobiltelefont lehetett nyerni. 4 pályázatot küldtünk be, az egyiket az érdekesség kedvéért tőlünk 30 km-re fekvő városban adtuk fel, mert éppen arra jártunk
" alt="
"> egy 7 múlva a rendőrségről hívtak, hogy szeretnék ha bemennénk (abból a városból hívtak, ahol feladtuk a levelet) A lényeg: az egyik postás lakásán rengeteg levelet, csomagot, egyebet találtak, köztük a mi bocis pályázatos levelünket is
" alt="
"> ezért kellett bemenni, jegyzőkönyvet vettek fel. Szerencsére a másik 3 pályázat célbaért és nyertünk egy boci-mobilt
" alt="
">

karnis
erről beszéltem, a kispostán, akár városi az a kisposta, vidéken maffia, ez történik. Én a szájára venném a postást a faluban, az biztos, hogy el is költözne...
erről beszéltem, a kispostán, akár városi az a kisposta, vidéken maffia, ez történik. Én a szájára venném a postást a faluban, az biztos, hogy el is költözne...
Míg a régi postásunk volt nekem is nagyon sok levelem tűnt el. Egyszer a szomszédasszonyunk akart helyettesítő postás lenni és gyakorolni ment reggel. Délután átmentem hozzá és kérdezte, megint mit nyertem már. Mondtam, hogy semmit és ő erre közölte a feladót és amint megnéztem a neten tényleg nyertem. Reggel volt levelem a válogatáskor, de a postaládáig nem jutott el. Na akkor nagy viharral be a postára, azóta nem is tűnik el semmi sem, igaz az a postás már nyugdíjba ment. Kis falunak, ráérős postásoknak ez az hátránya.
sada
kisvárosban, faluban van idő a postán bedobott levelek szelektálására... Én is kaptam egyszer 300 g fonalat postán, simán... Végül is, a zsebbe nem fér bele, mert elég nagy csomag lett. Pedig gondolhatták, hogy lehet, pulóver van benne.
Szerintem inkább útközben tűnnek el a dolgok, postás autó vagy amikor visszaviszik a postára, hogy majd megy érte a címzett. Nekem is eltűnt pár hónapja a whiskas ajándékcsomag 3 alu és egy szárazzal, csak mert link voltam és pár nap múlva mentem érte. Ezek meg simán küldik az ilyet... A postán meg azt akarták bemesélni, hogy a postásunk biztos hamarabb küldte vissza. 3 nap múlva... De ez már tényleg nem ide való.
kisvárosban, faluban van idő a postán bedobott levelek szelektálására... Én is kaptam egyszer 300 g fonalat postán, simán... Végül is, a zsebbe nem fér bele, mert elég nagy csomag lett. Pedig gondolhatták, hogy lehet, pulóver van benne.
Szerintem inkább útközben tűnnek el a dolgok, postás autó vagy amikor visszaviszik a postára, hogy majd megy érte a címzett. Nekem is eltűnt pár hónapja a whiskas ajándékcsomag 3 alu és egy szárazzal, csak mert link voltam és pár nap múlva mentem érte. Ezek meg simán küldik az ilyet... A postán meg azt akarták bemesélni, hogy a postásunk biztos hamarabb küldte vissza. 3 nap múlva... De ez már tényleg nem ide való.
Én meg nem hiszem, hogy a postások zöme a borítékok átválogatásával foglalkozna, főleg nagyobb postákon.
Nincs idejük rá. Meg be is vannak kamerázva.
De ahol valóban sok a gond, ott érdemes foglalkozni a problémával.
S eddig a szabvány levelekről írtam.
Persze, a nagyobb, pufi borítékok, dobozok, főleg, ha simán mennek, könnyen bűnre csábítanak vhol vkit útközben.
Nincs idejük rá. Meg be is vannak kamerázva.
De ahol valóban sok a gond, ott érdemes foglalkozni a problémával.
S eddig a szabvány levelekről írtam.
Persze, a nagyobb, pufi borítékok, dobozok, főleg, ha simán mennek, könnyen bűnre csábítanak vhol vkit útközben.
szerintem is sok a takarózás...
De az nyilvánvaló, hogy a blokkos boríték újságpapír nélkül lutri...
De az nyilvánvaló, hogy a blokkos boríték újságpapír nélkül lutri...
Nekem pedig nem tűnnek el a szabvány leveleim, sem küldött, sem kapott, se (fehér) papírral, se papír nélkül:
Szóval, meggyőződésem szerint, sokan csak takaróznak a postával.
Lassú, de közel sem annyira rossz, mint ahogy itt néhányan beállítják.
Vagy akinél valóban olyan vacak az arány, az a saját postáját/postását vegye górcső alá...
A nem szabvány küldeménynél már jobban kell figyelni.
Szóval, meggyőződésem szerint, sokan csak takaróznak a postával.
Lassú, de közel sem annyira rossz, mint ahogy itt néhányan beállítják.
Vagy akinél valóban olyan vacak az arány, az a saját postáját/postását vegye górcső alá...
A nem szabvány küldeménynél már jobban kell figyelni.