Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 37 / 160 oldal |
Hát az is jól jött volna.
Ráadásul min. 135 Ft betétdíjat hagytál ott.
" alt="
">
" alt="
">Hát ez antiélmény volt. Majd megszakadt a szívem azért a 2 Piroska szörpös üvegért, ami címkével, kupakkal együtt ott virított a Penny előtt a szemetesben. Nem volt merszem kiszedni.
" alt="
">
" alt="
">A gyerekeim "h"-nek néznek, mert minden szemetet elteszek. De ez most is bejött, hiszen a jó reggeltes ikonok is jók a játékhoz. Több szatyornyi "szemetet" raktam már el.
Más: a talált "szeméttel" még nagyobb szerencsém van általában, mint a vásárolttal.
Más: a talált "szeméttel" még nagyobb szerencsém van általában, mint a vásárolttal.
Igen, tudom....gondolom nem is gyártanak majd mindenfajta terméket ami régen is volt.... a vkód is más kell hogy legyen.
Amiket eddig láttam az új csomagolásokon, azok jó kövér szívecskék voltak
" alt="
">
Amiket eddig láttam az új csomagolásokon, azok jó kövér szívecskék voltak
" alt="
">Az új Herznek a csomagolása is új, csak a szív a régi rajta.
Most dobtam ki a több tucat régi Herz csomagolásaimat
" alt="
">
Mennyi reménykedéssel raktam még el!
" alt="
">
" alt="
">
Mennyi reménykedéssel raktam még el!
" alt="
">kidobtunk
Hát mi mennyi Vishu leves csomagolást kidobtam az idők folyamán...
" alt="
"> Nem gondoltam volna, h. még azzal is lehet játék...
" alt="
"> Nem gondoltam volna, h. még azzal is lehet játék...Én már vettem jó pár táblás tibit, azokon rendesen látszik a kód, gondolom azért, mert papírból van a csomagolás, de a szeletes tibikben mindig el van mosódva a kód, én is megszívtam már jó pár szeletes termékkel, nem is fogok venni, csak táblásat.
Nekem sem látszik a tibi szeletesen a kód, el van maszatolva.
Még egy zöld körben egy kakaóbab és körbe írva Kakaóbabra megy a játék irány Brazília!
jojó, köszi
" alt="
">
" alt="
">ani-ha rá van írva "Irány Brazília!
Én még nem is láttam kódos tibit. Matrica van rajta vagy honnan lehet megismerni?
Ez táblás volt, a szeletest nem is láttam... vagy inkább nem is volt...
100gramm=165Ft drága 60gramm= 65Ft szupi
" alt="
">
" alt="
">carla, van szeletes tibi is már, nemcsak táblás. A 65 Ft-os az biztos szeletes.
nem az biztosan 100 gr. volt!!
Nálunk 165 Ft volt a legolcsóbb Tibi
" alt="
"> ezek szerint drágán vettem
" alt="
"> ezek szerint drágán vettem