sada: haladni kell a korral

" alt="

">
Amúgy csak a nagyvárosokban van lehetőség rá. Nálunk is csak 1 postán.
Ma bedobott egy értesítőt a postás, rajta egy bélyegző:
"A küldemény átvételére díjmentesen időpontot foglalhat az interneten:
https://idopont.posta.hu "
Hogy mik vannak!

" alt="

">
sada: köszi a választ. Így már értem.

" alt="

">
Még a postán se tudták megmondani.
Köszi, visszaírtam

" alt="

">
sada
Ne is mondd, ragaszkodik ahhoz, hogy nem utal előre.. ahhh... kíváncsi vagyok, ha ezt meghallja, mit mond.

" alt="

">
megnézem, köszönöm a linket!
Itt a tavalyi díjat tudod kiszámolni:
www.posta.hu/ugyfelszolgalat/belfoldi_level_dij_k
alkulator
Ennél cca. egy százassal több.
Pontosan nem tudom.
De 700 Ft-os cuccot közel 2,5-szeres díjjal küldeni.

" alt="

">
sada
összesen mennyi lenne, meg tudod mondani? Vagy ha a logikát mondod, kiszámolom én, nem akarlak dolgoztatni

" alt="

">
Tavaly 1705 Ft lett volna a postaköltség, idén még több.
705 Ft a levél díja, 250 Ft az ajánlás, + utalvány költség.... stb.
sada
ja, bocs

" alt="

"> Csak 700 Ft az ára, kb 720 gramm, de jól be kell csomagolni, így lehet, hogy a végére több lesz, mint 750 gr.
zshajni
Ez sületlenség.
Az A5-ös ajánlott postakész boríték ára 465 Ft.
Ebből 445 Ft a szolgáltatás ára, amit a szelvényre írnak és + 20 Ft a boríték ára.
Amíg nem árulod el, mi az áru ára, addig nem lehet kiszámolni.
sada
igen, díját

" alt="

"> Igen, majd a cucc értékét hozzáadom, csak meg szeretném írni a vevőnek a postaköltséget, hogy tudja, mire számítson, ha utánvéttel kéri.
Nórika
Díját, nem? A postaköltséget ki fizeti?
És mennyi pénzt vársz vissza? Mert a díjban benne van az utalvány költsége is.
sünkutya - én úgy tudom, hogy mindig feltüntetik mennyi lenne a feladás költsége, tehát ez most nem volt a leggazdaságosabb feladás részedről.
Az utánvétes levél díját hogyan kell kiszámolni? Nem értem a díjszabást

" alt="

">
Egy 700 és egy 800 grammos csomag (levélként feladva) súlyát szeretném kiszámolni, utánvéttel.
sünkutya! Nem lehet, hogy az már a boríték árát nem tartalmazza? Én arra tippelek, hogy az már a feladási díj, de lehet, hogy tévedek.
Vásároltam ma 1 db közepes ajánlott postakész borítékot. 465 Ft-ot fizettem érte. Ott, azonnal beletettem a cuccot és lezártam. Visszaadtam a hölgynek a borítékot. Megmérte, betette a gépbe az ajánlott szelvényt.
Majd itthon nézem, feladási díjként 445 Ft van a szelvényen. Miért van a 20 Ft különbözet? Valaki megmagyarázná, mert nem fogok aludni éjjel?

" alt="

">
Samidala: igen, jól kalkuláltál

" alt="

">
Jól kalkulálok? Egy 2kg alatti ajánlott küldemény 1130Ft? A csomag pedig csak 60Ft-tal drágább?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások