Tegnap is és ma is pont akkor tárcsáztam mikor megszólalt az aznapi dal (Danubiusz) érdekes módon egyfolytában foglalt,majd kicseng és nem veszik fel. Most mi van? Megint átverés

?
Danubiuson délelőtt volt az ebs sms, ismét férfi nyert t-mobil aj. csomagot, póló, sapka, labda.
Kati vitte Spanyolországot...

14.40 környékén.
Danubiuson nap dala vasárnap: Phil Collins: Can't stop loving you... sok sikert annak, aki játszana spanyolországi tengerparti nyaralásért.

Még nem hangzott el 12:07-kor.
Ennyi pepsit képtelenség összeszedni, csomagokban kapják a telefonszámokat a Danubiusban és onnan csemegéznek napi kettőt, nagyon kicsi az esély. Bár ha meg sem próbáljuk...
Köszi az infot. Az a baj,hogy csak a szomjan halás küszöbén

iszom Pepsit. Ezt a kupakot "guberáltam"

az utcán.
dallas,
G r a t u l á l o k.
Tery: el kell kuldeni pepsi smst rendesen a pepsis jatekra. utana ha szerencsed van teged sorsol ki a pepsi aznap a danubiusos jatekra. elkuldi a telszamodat danubiusnak es ok hivnak fel.
te igazan semmit nem tudsz tenni azert hogy bekerulj max annyit hogy tobb pepsit iszol meg es tobbet kuldesz be igy nagyobb az eselyed hogy pont teged sorsolnak ki.
amugy nekem nagy szerencsem volt vissza is hivtak meg is nyertem a napi fordulot plusz meg a heti madridi utazast is.
Tery,

Persze elsőnek Gratulálok mindenkinek.
Másodiknak, Gladi!!
A anubiusznak hova kűldjem a 3 millios álom szöveget, mert a kódot bekűldtem a 707000444 re ( persze nem nyert) de nem derült ki,hogy a Danubiusznak mit és hova kűldjek. ( krónikus időhiány

)
Tery
Köszii

Dina!
Kérdés, hogy az Anglia-X mérkőzés első félidejében lesz-e 11-es.
HI!
Nem tudja valaki véletlenül a mai Juventus EB kvíz kérdését? Délelőtt sajna lemaradtam róla, a munkahelyemen meg nincs rádió. Köszi

Feltesznek egy kérdést az egyik meccsel kapcsolatban, ha tudod a választ, akkor telefonálj. A két leggyorsabb telefonáló játszik, kapnak 3 kérdést a másik meccsel kapcsolatban, a jobbik nyer.
De hát nagyon nehéz felhívni

köszi és kérdést tesznek fel előre?
Thiefman: 9 után van, a Nemek harca játék után.
Mikor van a danubius eb-s focikvíze ?
Nap Dala: Van Halen : Dszamp
Hajni,
G r a t u l á l o k mégegyszer.

Gladi!
Igen én nyertem a mobilt. Nagyon nagy mázlim volt. Nagyon nehéz őket elérni.
Eszméletle energiát feccőltem belle immáron 2. hete.
ma mar megvolt a nap dala danubiuson
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások