Aki látta a Dunán a Szeretlek Magyarország műsort, elküldené nekem privátban a nézői kérdést!
Köszönöm előre is!
Aki lát esetleg Budapesten milka plakátot, amin már Úgy szeretem a milkát... idézet van lefotózná nekem? Elvileg a mi idézetünk (nem tudom melyik) is kikerült a plakátra, csak sajnos nem járok Bp-en mostanában.

" alt="

"> Köszönöm!
Egy kedves ismerősömnek szeretnék SOS segíteni

" alt="

">
KIADÓ, Újpest kertes övezetében, 9 lakásos társasházban egy 27 nm-es téglalakás, 4nm-s galériával.
Lakás azonnal beköltözhető. Csak hosszútávra (minimum 1 évre ) kiadó!
Kérem szépen, aki hallja adja át! Köszönöm!
További info e-mailben.
Sürgősen eladó 2 darab jegy a József Attila Színház Sóska, sültkrumpli előadására február 14. szerda este fél 8-ra.
Sziasztok!
Segítségetek kérem , Szegeden van-e valakinek Playersclub kártyája amely érvényes? Az enyém lejárt a hosszabítása 2500 ft , de csak egy cipőt szeretné venni.
Előre is köszönöm, Andi.
Én csak "dudának" hívom.

" alt="

">
Ja hogy okmányhenger!Csak a centikre koncentráltam.Arra valóban más szabályok vonatkoznak.
Pontosabban:
Belföldi viszonylatban a levél,
legkisebb mérete: 90x140 mm;
legnagyobb mérete:
„postán maradó”-ként vagy postafiókra címzett küldemény esetében............ Tekercs alakban a hosszúsága és az átmérő kétszerese együttvéve legalább 170 mm, legfeljebb 1040 mm,
a hossza legalább 100 mm, legfeljebb 900 mm lehet.
Köszönöm, és akkor hogyan és mennyiért lehet feladni?
Nem veszi fel,még postán maradó ajánlott levélként sem,mivel nem haladhatja meg egyik oldala sem a 60 cm-t.
Egy posztert szeretnék postázni. A kartondoboz guriga 75 cm hosszú, 6 cm átmérőjű és kb. 200 g összesen. Felveszi a posta standard ajánlott küldeményként (jelenleg 575 Ft) vagy számít fel vmi pótdíjat is, mert nem szabvány dobozról van szó?
Előre is köszönöm a segítséget!
Hol tudok vonalkódot keresni? Pl. Milka Elfelejtettem...
Szeretnék valakitől (sürgősen) segítséget kérni a Füles - Füles évkönyv közös pályázatához. Kidobtam a régi lapszámokat, így sajnos nem tudom beküldeni a pályázatot. Köszönöm, ha segítesz! :-)
hofi
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
macika
Meghívó sikeresen elküldve. :-)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások