Az igazolvány arra van, hogy igazold magad, hogy az vagy, akinek vallod magad. Teljesen szabályosan kérik el.
Nem személyi számot vagy taj-t, esetleg aaj-t kérnek, csak a személyi igazolványod számát.
Postán, az ajánlott levél átvételekor is kérik, pedig az lehet, hogy csak 2 vk-ot tartalmaz.
Elvileg csak személyesen szabadna átvenni. (Az más kérdés, hogy az a futár, akinél még nem nyúlta le szomszéd, stb. az átvett küldeményt, ez "rugalmasabban" kezeli ezt a kérdést.)
Gia,
Ez szerintem sem jogos, hogy szig. számot kérnek valakitől, pláne egy ajándéktárgy átvételéért, mert pl. egy banki hitelfelvételkor jogos!
Ez személyes adat, vissza lehet vele élni! Én sem adnám meg.
Ha lesz időm, utána fogok ennek járni.
futárka: Szentendrére tegnap megérkezett a tál. köszönöm szépen a segítésget!
Évi , ha egy a ház ,de más a név és más az emelet ,akkor az nem egy cím. a mienk is egy 60 lakásos ház , innen is ketten küldtünk be knorrt , más név, más emelet , eddig mindíg megkaptuk mind a ketten.
Keresztanyám kiakadt, hogy személyi ig.számot kértek tőle. Azt mondta, hogy nem adja meg, erre közölte a futár, hogy akkor nem adja át a tálat.
Engem nem zavar, ha meg kell adni, de igazából válaszolni nem tudtam neki, hogy miért is kell egy kisértékű nyereményhez egy ilyen adat. Születési dátum is elég lenne szvsz.
Ha futárka tudja rá a választ, akkor megköszönném, ha megírná.
Nem értetted a kérdést. Nem csoda, még nem vagy igazi fertőzött.
A hivatalosban 1-re van korlátozva az azonos címről beérkező érvényes pályázatok száma.
Azt szerették volna megtudni - a kézbesítési címek tükrében- ez hogy realizálódik a valóságban?
Szerintem függetlenül a lakcímtől, mindenkinek egyforma esélye van!
Mindenesetre drukkolok!
Évi szerintem igen v. nem? Jól is nézne ki egy házból csak 1 játszhat...
Hát a fszt. 2. illetve a VIII. 24. az nem egy cím házon belül. Csak mert a kolléganőm is így játszott a bnőjével...
Vagy rosszul gondolom futárkák?

Szerintem is nagyon kedves a Futár, az előbb beszéltünk telefonon, és nagyon segítőkész volt

Kedves futár!
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítséged, és hogy ilyen hamar "intézkedtél".. !!!
Minden jót kívánok továbbra is, és maradj mindig ilyen kedves..!

Kedves futárkák! Így most első kézből tudjuk megkérdezni, mi a helyzet ezzel az 1 címre 1-et lehet szabállyal
Többünket érdekelne, hogy mondjuk társasházban, panelben a legelső, leggyorsabb jár csak szerencsével, vagy házon belül az emelet/ajtó pontos megadásával a szomszédnak is van vajon esélye?
Köszönöm szépen a választ

holnap feladom, és remélem a következő fordulóban sikerül

Kedves Elkati!
Ahogy megbeszéltük, valóban csütörtökön már járt a kézbesítőnk Taron, és át is adta a tálakat a nyerteseknek. Megnéztem az Unilever adatbázisában, sajna most nem nyertél. De játszani mindig érdemes, és az Unilever nagyon korrekt módon kezeli a promóciókat. Nagyon szurkolok Neked, hogy legközelebb a nyertesek között legyél!
futár
Kedves Elkati!
Bocsánat, igen, és még hívhatsz.
futár
Ma végre nekem is meghozták a tálat!

Sziasztok!
Lenne valaki a receptbarátnőm?
Akinek még van szabad címe...
Köszi
Helga
Kedves Futár, nekem szól az üzenet?
Ha van egy perced, még megcsörgethetnél a tállal kapcsolatban még ma este is. (06-30-694-2450)
Köszi,
futár
Megpróbálok még ma utánamászni, hogy mi lehetett a bökkenő. Ha megtudtam vlamit, visszaszólok. (Bízom benne, hogy azt a szomorú kék pofit le lehet cserélni hamarosan!)
futár
Örülök, hogy tudtunk beszélni. Megállapodtam a kézbesítővel, holnap du. 5 és 6 óra között várható az érkezése. (Tálastól!)
futár
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások