Nem értettem, hogy lett 721 óránkénti nyeremény a Rossmann játékban 720 helyett.
Hát az óraátállítás miatt.

" alt="

">
Elég lefotózni és jól felnagyítani.

" alt="

">
Holnap elmegyek a Zofotértbe és csináltatok egy Kinley kupakkód-olvasó szemüveget...
írtam

" alt="

">
Nagyon off leszek sajnos! Rákerestem google-ban többször, többféleképpen. de nem találtam. Esetleg vki tudja, hogy a temetkezési vállalkozóknak ki a felügyeleti szerve, vagy hogy hová lehet fordulni panasszal ( a Fókuszon kívül

" alt="

"> köszönöm előre is, és priviben kérném. A fórumon maradjon csak a vidámság. Szép hètvégét mindenkinek!
Óvatosan, körültekintően kezeljétek a váratlan ("Így elsőre nem ugrik be!"---- típusú) nyertesértesítő hívásokat, emaileket!
Néhány nap alatt 3 adathalász emailt kaptam, nejemet pedig ma hívták a 'Blokchain' Kft [{???}] -től, hogy nyert 1milliót, "segítenek, végigvezetik, hogyan juthat hozzá"!
08:54-kor töltöttem fel Aldi - Pöttyöst.
A játék oldalán:
Eddig feltöltött blokkjai
Beküldés időpontja: 2023-09-26 06:54:27
Tehát két órával el vannak csúszva.
Rég jártam erre. Megosztom veletek, hogy a lányomat megfertőztem. Múlt héten nyert PTE pulcsit.
Oviban dolgozó van közöttünk?
Ha igen, légyszi írjon nekem @-t!

" alt="

">
Jszabályt olvasok eleget.
Csak nem áték, hanem og...
Tessêk olvasni jszabályt. Néha nem árt.
Igen, ez is gáz, hogy ha egy kóddal lehet jáczani a játék végéig, az nem igazán generál újabb vásárlásokat, több bevételt.
Kivéve akkor, ha valaki (mint én) nem olvassa el a jsz-t és miután nem nyert az elsővel, vesz még és még és még...
De valóban vicc kategória még a hűtő is. Annyira kicsi...
Eggyel lejjebb: játszok aztán NEM NYEREK... javítva.
(2013ban activiánál volt 12:00 100db nyeremény?
Volt 3-4en ültünk a gépnél aztán se kép se hang, oldal lefagyott stb... aztán volt h. összejött. Az ilyen típusú játékoknak is megvan a varázsa, izgalma.)
Vagy játszok, aztán nyerek, az esélyesebb.
(...és ha ugyanazzal a kóddal játszhatok a müllermilch esetében, mi növeli a bevételüket? Ha addig játszok amíg nem nyerek... ? )
...és mit szeretnél nyerni? Mindkét nyeremény eléggé a vacak kategória...
Nincs új a nap alatt.
Volt már több olyan játék, ahol a nyeretlen pályázatok minden következő napon benne voltak a kalapban.
Tök igazságtalan.
"amit az alarmúsok csinálnak"
Ilyen is volt már, de akkor nem délelőtt 10-kor, hanem 00:00-kor rágta mindenki a körmét a gép előtt.
Valóban ott van, nem olvastam, de nem feltételeztem, hogy egy kóddal akár az idők végezetéig lehet jáczani. Ez teljesen új, más játéknál ha nem nyert a kódod, akkor kuka (feltéve, ha nem nyerhet még fődíjat). Bárhogy is, kár volt hármat venni...
Nem stresszelem magam, csak ez a hüJeség netovábbja, amit az alarmúsok csinálnak.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások