én pirossal nyertem és 13-.án küldtem.
még nem hívtak hogy mekkora méret kell /dzseki/.
tőletek kérdezték már?
Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 37 / 135 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
szioka mindenkinek én is nyertem egy mp3 lejátszót a legjobb az egészben az hogy én küldök mindig mindenhova mindent és csak a párom kapott promos levelet és igy az ő kódjával nyertük nm tudjátok hogy hol lehet megnézni hogy milyen a cucc? mert kidobtam a levelet elöre is köszi ja és arany malbival ha esetleg vkit érdekel
Na,szóval a dzsekiről többen is kérdeztetek,beírom az adatokat,méreteket,stb.
Az enyém XL-es
válltól-vállig: kb. 52-53cm
ujjhossz: kb. 66-68cm
mellbőség: 65cm
alja,deréknál: 60cm széles
hossza: 77cm
kívül, 2 oldalt van 1-1 zseb, belső zsebe nincs
az ujján is van alul, 1-1 zipzár
szvsz. női méretezésű dzseki
Nylon jacket,water resistant,100% nylon
Az enyém XL-es
válltól-vállig: kb. 52-53cm
ujjhossz: kb. 66-68cm
mellbőség: 65cm
alja,deréknál: 60cm széles
hossza: 77cm
kívül, 2 oldalt van 1-1 zseb, belső zsebe nincs
az ujján is van alul, 1-1 zipzár
szvsz. női méretezésű dzseki
Nylon jacket,water resistant,100% nylon
Sziasztok!
A régebbi marlboros játékban lehetett nyerni kertbe való éjszakai lámpát. Nincs köztetek valaki ilyen,aki nyert és meglenne neki a lámpa papírjai, hogy hogyan kell összeállítani és használni? Nagyon fontos lenne. Ha valaki tud valami infot mail-en jelezze. Köszönöm előre is!
A régebbi marlboros játékban lehetett nyerni kertbe való éjszakai lámpát. Nincs köztetek valaki ilyen,aki nyert és meglenne neki a lámpa papírjai, hogy hogyan kell összeállítani és használni? Nagyon fontos lenne. Ha valaki tud valami infot mail-en jelezze. Köszönöm előre is!
Persze, hogy van, meg minden, nagyon kis precízen vártam nagymami tegnap a futárt.
Sőt annyira jóképű volt, hogy nagymami fel is dobodott Tőle, hogy milyen csinos és kedves fiatalember hozta a cuccokat
Mondjuk ez a multi volt
Sőt annyira jóképű volt, hogy nagymami fel is dobodott Tőle, hogy milyen csinos és kedves fiatalember hozta a cuccokat

Mondjuk ez a multi volt
Lesz blokk, tuti!
oksi! Szvsz ,is lehet törölni!
Csak annyian érdeklődtek e felöl,itt is+magánban,bocsi,hogy beírtam.
Csak annyian érdeklődtek e felöl,itt is+magánban,bocsi,hogy beírtam.

miért kell a futárcéget kellemetlen helyzetbe hozni, nem értem
Még ha nem is kérik a kódot, nem kéne itt tárgyalni - mint tudjuk, sokan olvassák...
Elvégre mindenkinek megvan a kódja, nem? Akkor meg nincs gond.
Kedves moderátor, nem törölnéd az ezzel kapcs. hozzászólásokat? Aztán majd azt érjük el, hogy még a blokk is kell a megvásárolt cigihez...
Még ha nem is kérik a kódot, nem kéne itt tárgyalni - mint tudjuk, sokan olvassák...
Elvégre mindenkinek megvan a kódja, nem? Akkor meg nincs gond.
Kedves moderátor, nem törölnéd az ezzel kapcs. hozzászólásokat? Aztán majd azt érjük el, hogy még a blokk is kell a megvásárolt cigihez...

Sokan érdeklődtetek nálam,emilben dzseki ügyben,1x-űbb,ha majd ide írom be az összes infót!
De,most nincs időm rá,kabátot méricskélni stb. Este mindenképp megválaszolom a kérdéseket.
A futár tőlem se kérte a kódot,azt se tudta mit hoz,nekem aszondta - póló!
De,most nincs időm rá,kabátot méricskélni stb. Este mindenképp megválaszolom a kérdéseket.
A futár tőlem se kérte a kódot,azt se tudta mit hoz,nekem aszondta - póló!

Volt olyan akitől kérte a futár a kódot malbinál?
Megjött a páromnak is a ducati cucc,a futár nem is kérte a kódot.
Nálam lesz eladásra vagy cserére Marlbis kabát...csak az árát lenne jó tudni 

Beaviki!
Ez lemaradt, még az első héten nyertem. Ma hozták.
Ez lemaradt, még az első héten nyertem. Ma hozták.
Szerintem nem gyöngyvászon v. micsoda,nem tom. a pontos nevét.
Inkább olyan vastag "sátoranyag",mint írta 1x vki. És teljesen vízálló,szóval,nem 1 silány gagyi,hanem minőség! A Marbis cuccok különben is "márkásak",egyediek! Szvsz,többet ér,mint írtál,de ez csak az én meglátásom.
Ha,vki tudja a pontos árát,írja már be lécci,köszi!
Inkább olyan vastag "sátoranyag",mint írta 1x vki. És teljesen vízálló,szóval,nem 1 silány gagyi,hanem minőség! A Marbis cuccok különben is "márkásak",egyediek! Szvsz,többet ér,mint írtál,de ez csak az én meglátásom.
Ha,vki tudja a pontos árát,írja már be lécci,köszi!
És milyen anygból van a dzseki?Gyöngyvászon?Mikor nyertél hogy már meg is kaptad?Én valahol azt láttam hogy ilyesmi Ducati gyöngyvászon dzsekiknak kb 17000 ft az ára.Na de mindegy is hoszen csak egy sms árába került

Megjött ma a Ducati dzseki,szupijól néz ki!
Ha,azon a bizonyos honlapon Euróban van megadva az ára,279 EUR, akkor az kb. 77.927Ft a mostani árfolyamon.
Valójában mennyit érhet,ennyit?
Ha,azon a bizonyos honlapon Euróban van megadva az ára,279 EUR, akkor az kb. 77.927Ft a mostani árfolyamon.
Valójában mennyit érhet,ennyit?
OFF
Beaviki
én is autózom. klímás, így azért jobban bírom
utasként meg imádok motorozni. csak egy kicsit nagy az XS-es bukó is
de azért elviselem
meg 50 kilósan kissé nehéz lenne nekem egy ilyen motor
de jó lenne egy Ducati Gear collection nekem is
Beaviki
én is autózom. klímás, így azért jobban bírom
utasként meg imádok motorozni. csak egy kicsit nagy az XS-es bukó is
de azért elviselem
meg 50 kilósan kissé nehéz lenne nekem egy ilyen motor
de jó lenne egy Ducati Gear collection nekem is

Aki megkapta már a ducati dzsekit, írja meg lsz, milyen anyagú és a méretezés ffi vagy női-e. Köszi.
mia
Írtam neked mailt!
Írtam neked mailt!
Nekünk is 4 sajnos!! Sajnos