vadaska!
honnan tudod, hogy skorpió vagyok? ismerjük egymást, vagy csak "boszorkányság"?
amúgy - a próféta szóljon belőled!!!!

nekem is azt írta, aztán már megy

Működik most a netes beküldés nektek? Azt írja ki, hogy undefinied. Utána meg már használt kód
zsigi
Ha skorpió vagy, ne add fel! Vár rád ebben az évben egy főnyeremény!
26/0 .....

.... feladom...

mivel sajnos nem tartozom a szerencsések közé, így asszem én is lemondhatok az mp3 lejátszóról

Szerencse kérdése.
Én tavaly nyertem egy nyaralást.
A nyereményátadáson az egyik lány elmondta, hogy ő rögtön az első beküldésével megnyerte a Balatoni utat. Utána már hiába küldözgette a kódokat, semmit sem nyert.
Játékszabály 3. oldal további nyeremények rész : 1. A Játék időtartama alatt megnyerhető továbbá 2070 db halas logózott póló és 90 db MP3 lejátszó.
a pdf-es kiírásban benne vannak
http://www.balatonszelet.hu/jatekszabaly.pdf
2070 db póló, és 90 mp3 lejátszó
Szerintem is, mert tavaly egy nap csak minden órára jutott egy nagyobb nyeremény, és 5 kisebb.
Kérdés, hogy hány pólót és mp3-at lehet nyerni... Gyanítom, hogy a pólóból több van.
A Balaton-szeletes játék nem úgy megy, hogy minden 10 percben van nyeremény, hanem egy nap annyi nyerő időpontot sorsolnak ki, ahány 10 perc van reggel 8-tól este 8-ig. Tehát elméletileg előfordulhat, hogy valamelyik 10 perc alatt minden percben van nyeremény, és az is lehet, hogy órákig semmi.
Tudom, mert tavaly is játszottam, és direkt rákérdeztem erre.
Óránként van 6 nyerő időpont én úgy olvastam, de az lehet, az első fél órában is szerintem!
nálam sem műkszik még a netes küldés.
szerintetek van összefüggés? lehet hogy az egyik 10 percben a 8. perc utáni első beküldő nyer, a másik 10 percben meg a 3. perc utáni első beküldő nyer... ez az én összeesküvés-elméletem!

Játékidőn kívül küldted a kódot! A Balatonszelet nyereményjáték kódjait reggel 8 és este 8 óra között küldheted be részünkre. A most beküldött kóddal próbálkozz újra a fenti játékidőben!
Ezt a választ írta a neten. 11:10-kor.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások