Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 37 / 284 oldal |
macskusz!telefonon küldtem mert nekem 3/4 2-től szerver hiba van a pepsin és nem küldi:Sés tegnap is az volt:Snem tudom hogy másnak is szokott lenni 2 óra környékén:S
erzsi65 graulálok!
Telefonon küldted, hogy később kaptál választ?
Telefonon küldted, hogy később kaptál választ?
köszönöm mindenkinek

Erzsi65!
Gratulálok!
Szép széria!
Gratulálok!
Szép széria!
köszi
nagyon ügyes vagy!
nagyon ügyes vagy!
12:00-tól egészen 3ig küldtem
anianya!köszi

gratulálok, nagyon jó éjszaka
meddig küldted?
meddig küldted?
és még maradt kb 40 kupakom is

erzsi65: nagyon ügyes vagy!!!! Gratulálok! 

6:29-kor jött az sms hogy nyertem hajnalba 2 telcsit meg 1 koncertjegyet

Egy szombati lakodalomból kaptam kupakokat. Szeretném ma éjjel, holnap hajnalban beküldeni. Más is tevezi, hogy nagyobb mennyiséget küld, vagy halasszam el ?
sziasztok!nyert már valaki valamit?
én még eddig semmit se
akosh!te nyertél már?
én még eddig semmit se
akosh!te nyertél már?
krysztasz !
falevél... hátha azzal is lesz 1x játék,vmi zöld mozgalmas.
falevél... hátha azzal is lesz 1x játék,vmi zöld mozgalmas.

Fáreó
Szél sem volt, eső sem. Én még ilyet nem láttam. Sebaj, majd lesz még összeruccanás a városban. Egyébként gondoltam, hogy itt érdeklődök a fórumon, jön-e vki és akkor együtt keresünk. Jó, hogy nem kérdeztem meg, szépen leszerepeltem volna. Felszerelkezünk zacskókkal, aztán semmi, a falevelet vihetjük haza.
Szél sem volt, eső sem. Én még ilyet nem láttam. Sebaj, majd lesz még összeruccanás a városban. Egyébként gondoltam, hogy itt érdeklődök a fórumon, jön-e vki és akkor együtt keresünk. Jó, hogy nem kérdeztem meg, szépen leszerepeltem volna. Felszerelkezünk zacskókkal, aztán semmi, a falevelet vihetjük haza.

sada
Köszi, a pótsorsolásra emlékszem, hogy lesz, cska időpontot nem tudtam. Akkor még gyűjtögetem továbbra is.
Köszi, a pótsorsolásra emlékszem, hogy lesz, cska időpontot nem tudtam. Akkor még gyűjtögetem továbbra is.
krysztasz
Vigyázz! Pótsorsolás okt.17-én, a kiszállítással ráérnek akár jan-ig is, s ha nincs kupak, nincs nyeremény!
Tavaly is bukott el nyereményt fórumos így. A játék után hónapokkal kidobta a kupakokat, aztán hívták, hogy nyert (volna) vele...
Vigyázz! Pótsorsolás okt.17-én, a kiszállítással ráérnek akár jan-ig is, s ha nincs kupak, nincs nyeremény!
Tavaly is bukott el nyereményt fórumos így. A játék után hónapokkal kidobta a kupakokat, aztán hívták, hogy nyert (volna) vele...
biztos elfútta a szél! 

Nekem kb. 50 kupakom van, egyenlőre tartalékolom. Találtam őket az utcán, illetve a kupakgyűjtésből mentettem meg. (kerekesszékre gyűjtjük a kupakot. Beküldöm, aztán ha nem nyertem, vissza a zacskóba.)
Én is voltam a miskolci tüzijátékon, és utána is még visszametnem egy fél óra múlva, ha hiszitek, ha nem, olyan tiszta volt a tér... Egyszerűen egy koszos zsebkendőt sem találtam, nemhogy kupakot. Fél óra alatt tuti nem takarították ki a teret, azt pedig nem akarom elhinni, hogy senki sem dobott el még egy cukrospapírt sem. Szóval rejtély, hogy-hogy nem szemeteltek az emberek, pedig rengetegen voltak a tüzijátékon. Azóta sem értem.
Én is voltam a miskolci tüzijátékon, és utána is még visszametnem egy fél óra múlva, ha hiszitek, ha nem, olyan tiszta volt a tér... Egyszerűen egy koszos zsebkendőt sem találtam, nemhogy kupakot. Fél óra alatt tuti nem takarították ki a teret, azt pedig nem akarom elhinni, hogy senki sem dobott el még egy cukrospapírt sem. Szóval rejtély, hogy-hogy nem szemeteltek az emberek, pedig rengetegen voltak a tüzijátékon. Azóta sem értem.

1cipőben járok veletek Fáreó, csak nekem összejött 1jegy (de nem adom fel!)