Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 37 / 174 oldal |
Tesco,Spár is nyert.
sada
melyik üzletben vásárolsz?
butaságnak hangzik de coop-os mind nem nyert, lidl-es mind nyert
Saját tapasztalat
" alt="
">
melyik üzletben vásárolsz?
butaságnak hangzik de coop-os mind nem nyert, lidl-es mind nyert
Saját tapasztalat
" alt="
">
Azt hiszem, piros focis kapufában én vagyok a csúcstartó.
" alt="
">
" alt="
">lányok!
Ne feledjétek a szerencse forgandó!
" alt="
">
És nem mindig a mennyiség számít!
Saját tapasztalat.
" alt="
">
Sok szerencsét !
Ne feledjétek a szerencse forgandó!
" alt="
">
És nem mindig a mennyiség számít!
Saját tapasztalat.
" alt="
">
Sok szerencsét !
Na nekem meg pont az a problémám,hogy nálunk nincs kiírós blokk és így nem nagyon tudok játszani,csak ha veszek v. cserélek,hogy legyen már kiírós blokkom.Én is töltöttem fel vagy ötöt,nem is jött össze.De szerencse kérdése,van hogy egyetlen blokkal is nyerünk.
Enyém cba és coop -os blokk
" alt="
">
" alt="
">Nekem is mind kiírós, Tescos, Spáros, Auchanos....
Kiváncsi lennék hogy aki 3X is nyert, vagy egy család többször egy héten az mennyit küld és milyet.
Kiváncsi lennék hogy aki 3X is nyert, vagy egy család többször egy héten az mennyit küld és milyet.
Ja és mind sparos kiiros blokk.
A Kinderre én hetente csak 3-4 blokkot szoktam feltolteni.olyan egy-két termékkel . Ezert is csodalkoztam mikor mult heten potnyerteskent ugyan de a legelso feltoltott blokkom kisorsolodott. Nekem a nutellas kenyerpirito volt amit sok-sok blokkbol sem sikerult.
150 felett a kinderem ...ezzel a gyűjtőblokkal engedélyezéssel nagyon nem értek egyet
" alt="
">
" alt="
">Hány db kindert kellene fel tölteni,hogy nyerjek is?PFF Nagyon sok blokkot nagyon sok termékkel küldtem hétről hétre és ez idáig semmi-semmi
" alt="
">
" alt="
">Nálunk is hasonlóak az a arányok, de már 4 hete.....
" alt="
">
" alt="
">Kinder 96/0 - ezt passzolom....
Idei összes nyereményem egy kaiser csomag, 2 dakar naptár ezeket már meg is kaptam. Lett volna egy nescafé pendrive is, de azt a nestle lenyúlta.
A játékokok 80% ra volt 1-vagy néhány blokkom, kódom, mind mi vettük, némelyik játékra, amiben nagy fogyasztók vagyunk nagyon sok(k)! És mindig csak a nagy semmi.
Már lassan a tescoba patront, és papírt kell vinnem annyit blokkolok.
Elegem van a gyűjtögetőkből! A Köki terminálban a pénztáros konkrétan elvette a blokkjaimat, pedig csak keveset blokkoltam, mert nem volt amiből sokat akartam venni. Az utolsó 4. blokkom termékeit intéztem, amikor 3 blokkom lenyúlt, alig akarta visszaadni, szépen sorban volt a gépen a klubkardom mellet, felkellett sorolnom miket is vettem, aztán nehezen visszaadta, ugyan kinek gyűjti?
A rágón 100 lábuak nyernek, de amikor sok X.-ik blokkom akartam feltölteni, nem műkszik, aztán biztos kiment mert beadta egyszercsak, de nem nyert.
A gyűjtő(gető) blokk meg miért is játszik a 21. században? Ne már!
Nem vagyok az olyan munka megosztás híve hogy én dolgozok, más keres, én vásárolok más nyer!
A játékokok 80% ra volt 1-vagy néhány blokkom, kódom, mind mi vettük, némelyik játékra, amiben nagy fogyasztók vagyunk nagyon sok(k)! És mindig csak a nagy semmi.
Már lassan a tescoba patront, és papírt kell vinnem annyit blokkolok.
Elegem van a gyűjtögetőkből! A Köki terminálban a pénztáros konkrétan elvette a blokkjaimat, pedig csak keveset blokkoltam, mert nem volt amiből sokat akartam venni. Az utolsó 4. blokkom termékeit intéztem, amikor 3 blokkom lenyúlt, alig akarta visszaadni, szépen sorban volt a gépen a klubkardom mellet, felkellett sorolnom miket is vettem, aztán nehezen visszaadta, ugyan kinek gyűjti?
A rágón 100 lábuak nyernek, de amikor sok X.-ik blokkom akartam feltölteni, nem műkszik, aztán biztos kiment mert beadta egyszercsak, de nem nyert.
A gyűjtő(gető) blokk meg miért is játszik a 21. században? Ne már!
Nem vagyok az olyan munka megosztás híve hogy én dolgozok, más keres, én vásárolok más nyer!
Nemsoká jön a mogyis játék is, még az előző is hegyekbe áll, azzal sem nyertem.... Lehetne már valami mosóporos, öblítős...
A Kinderrel is pocsék az arányom, de abból legalább nem tudok többet venni mint amennyi elfogy kényelmesen...
A Kinderrel is pocsék az arányom, de abból legalább nem tudok többet venni mint amennyi elfogy kényelmesen...
A Cerbona nálam is borul ki a kamrából... ráadásul minden vásárláskor veszek müzlit is, meg szeletet is. Rágóból is fel vagyunk szerelkezve, de csak nem akar összejönni az az utalvány
" alt="
">
Szerencsére a CC-ról már elmúlt az átok
" alt="
">
" alt="
">
Szerencsére a CC-ról már elmúlt az átok
" alt="
">Nekem sem jön össze az airwaves
" alt="
"> pedig rágózunk ha kell ha nem.
" alt="
"> pedig rágózunk ha kell ha nem.Airwaves 75/1
" alt="
">
Cerbonát le se írom, és még sorolhatnám....
" alt="
">
Cerbonát le se írom, és még sorolhatnám....
Airwaves idáig 15/0
" alt="
">
" alt="
">sziámi, jelica
" alt="
">
" alt="
">