Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 37 / 319 oldal |
Titkon vágytam h. legyen egy ilyen cicás kártyám... köszönet! :-*
egy autót! hm...?
Kitekat-ot szinte minden nap beküldök.Macskáim már nagyon unják.
" alt="
"> Kérlek Fortuna segíts végre eltalálni a nyerő időpontot!

A Fanta nekem se akar összejönni..De tudom kicsi az esély..
Vmi fantás cuccot...
" alt="
">

Fortuna nincs nagy kérésem egészségesek legyünk és hogy a kedvünk is jó legyen egy kis nyeremény ami bármi lehet (pénz,utazás stb.)
Drága Fortuna!Kérlek gyere erre is.Az élet minden területén szükségem lenne a segítségedre.Na és ha még ezen felül valami szép nyeremény is ide találna nagyon örülnék.Kérlek szépen.
Én köszönöm az idei 3 nyereményemet
" alt="
">
a maggival annyit nyertem,hogy most csendben kell lennem
" alt="
">
A másik fronton viszont,remélem rendbe jön minden,és ez csak átmeneti állapot.
Köszönök mindent!

a maggival annyit nyertem,hogy most csendben kell lennem

A másik fronton viszont,remélem rendbe jön minden,és ez csak átmeneti állapot.
Köszönök mindent!
Szép színes az a színfogó bankártya... :-) ;-) Nekem való... :-* lenne...
Drága Fortuna! Köszönöm az eddigi segítségedet. Légyszíves segíts egy kis pénzt nyerni, nagyon jól jönne!
" alt="
">

Kedves Fortuna!
Nagyon-nagyon köszönöm az eddigieket!!!
" alt="
">
Nagyon-nagyon köszönöm az eddigieket!!!

Köszönöm!!!!
Kedves Fortuna!Kérlek holnap segíts ha lehet.Nélküled nem megy.Köszönöm.
Kedves Fortuna! Ma nagyon kell, hogy mellettem légy!
Utazás (7napos), laptop...
Utazás (7napos), laptop...
Kedves Fortuna ! Mindent nagyon köszönök ...
Köszönöm Fortuna az egészséget és a nyereményeket is! Idén is az egészség a legfontosabb plussz hogy cél is legyen..egy régi vágy..
Drága Fortuna!
Köszönöm .hogy Karácsonykor együtt lehetett a család! Azt a pénzt szeretném megkapni ,amivel tartoznak és amiért megdolgoztunk.Köszönöm
Köszönöm .hogy Karácsonykor együtt lehetett a család! Azt a pénzt szeretném megkapni ,amivel tartoznak és amiért megdolgoztunk.Köszönöm
Én csak annyit kérek, amit eddig..Egészséget és ha mellékesen néha nyerek valamit az csak +
" alt="
"> köszönöm!

Drága Fortuna!
Kedves Fortuna! Először is egy munkahelyet szeretnék, de nagyon!!! Aztán ha még nyernék valami nyereményjátékban is, az már hab lenne a tortán!
" alt="
">