maja12
köszönöm. bízom benne, hogy megérkezik a többi is
" alt="
">
Johnny
Szerintem online számla. Egyik játéknál láttam reggel 6-os feltöltést, lehet kérni onnantól szállítást.
zizke köszönöm
Akkor remélem a többit is küldik hamarosan
fozo.gabi!
Nekem 2 alkalommal érkezett!
fozo.gabi!
Nem volt mennyiségi korlát, én egyszerre kaptam meg mindet, amit nyertem,
aki játszott az augusztusi baba játékon ahol tusfürdő nyereményt lehetett kapargatni és többet nyertek azoktól kérdezem, hogy ha már megkapták, akkor egy személy egyet kapott vagy többet akár? Nem láttam mennyiségi korlátot. Ma érkezett egy tusfürdő, de még várnék többet....
Jogos pityesz 76!
Kíváncsi lennék, az a játék miért indult egyáltalán a weboldalon. Kipróbálták, hogy mennyivel több pályázat megy be úgy? Mert még az elején sokan írtak nekik, hogy diszkrimináció az okostelóval nem rendelkezőkkel szemben és akkor annyira hangoztatták, hogy maradnak az app-on és ennél a játéknál mégsem.
sada erre írtam:
Okkal nem engedik a galériás kép feltöltését.
De hagyjuk
" alt="
">
Gloria91
Köszönöm 😉
Saját autóval vitték?
A Szobival nyert TV nekem a hét elején megjött.
Sziasztok
--Mindennapok bajnokai játék nyertesei, kaptatok ma csomagot?
Nekem kicsit furi a tartalma....!
--Szobi nyertesek -megkaptátok a nyereményeket?
Köszönöm a válaszokat.
Az hagyományos játék volt, nem appos.
A dreheres játékokon meg lehetett a galériából? De legalább már azt évértékelő feltőltésnél megnézheted jó e a kép s ha nem újra fotozhatsz
Köszönöm a válaszokat Screvoékkal kapcsolatban.
Emailben vettem fel velük a kapcsolatot.
Lehet igazad van, bár nekem ehhez kevés a fantáziám, számomra a fotó az fotó, mindegy mikor készül. Mert vannak játékok, ahol a szkennelt blokkot nem lehet feltölteni, az rendben is van.
A pontok kapcsán igazad lehet, bár vannak játékok, amiknél még az sem jön össze, annyi feltöltés megy be hozzájuk. Arra azért kíváncsi lennék, valaha valakinek összejön-e pontokból az Iphone.
" alt="
"> Pláne ha nyomi 100 pontokat nyer csak az ember.
Igazából szerintem a kezdetekhez képest elég nehéz már velük nyerni, sok a játékos.
weber
a fotó feltöltéssel kapcsolatban én velük értek egyet. Okkal nem engedik a galériás kép feltöltését.
A nyugtaszámnak örülök, hogy gondolkodnak rajta. Jó lenne ha minél előbb megoldanák, hogy meg lehessen adni mint adat
én még azt írnám nekik, de nem fogom, hogy a screvo pont nyeremény ne vegyék már eseti nyereménynek egy-egy játékuknál ahol egy eseti nyeremény nyerhető. Azt hiszem volt ilyen, talán a májusi colgate nyereményjátéknál
Valóban, e-mailen is szoktak válaszolni, de annyira nem szimpatikus egy társaság, hogy hihetetlen. Vagy nagyon fiatalok és azért tűnnek lekezelőnek, mert más a stílusuk, vagy csak szimplán ilyenek.
Tettem a múltkor 1-2 javaslatot, miszerint jó lenne ha megoldható lenne, hogy galériából is lehessen képet feltölteni.
Például ha az ember elutazik, de játszani szeretne a meglévő blokkjaival, ne a blokkokat kelljen magával vinnie, hanem csak a fotót róla és akkor tölti fel, amikor eszébe jut.
Válasz: csalásra adna lehetőséget, tehát ilyen nem lesz. Hogy hogyan, azt nem árulta el, nem is érdekel.
De javasoltam azt is, hogy ahelyett, hogy 2x elfogadja ugyanazokkal az adatokkal a feltöltést, majd ha esetleg nyersz is vele, elutasítják, egyszerűbb lenne nem elfogadnia a rendszernek és helyette bevezetni a nyugtaszám feltöltést, mivel ez véletlenül is megtörténhet.
Erre a válasz, azonnal dobjuk ki a blokkot fotózás után. De egyébként gondolkodnak a nyugtaszám bevezetésén.
Nekem bizony volt olyan, hogy 1 blokkon vettem 3 terméket is, ami Screvo-s és elfelejtettem, melyikre töltöttem már fel, melyikre nem. Ugyanis pont ez lenne az előnye a Screvo-nak, hogy mivel csak a fotót kérik, mást is meg lehet játszani ugyanazon a blokkon.
Mondjuk ez kivédhető lenne azzal is, ha látni lehetne valahogy a rendszerben a feltöltött fotókat. Ezzel az is kivédhető lenne, amit sokan írtak már, hogy elutasítottak 1-1 blokkot, mert nem jól látható.
Holott azt írják, idézem: "nagyon szuper rendszerünk van, ahol beazonosíthatóak a blokkon a számok rossz minőségű kép esetén is."
E-mailen is szoktak pár napon belül válaszolni.
pityesz76
Köszi szépen! (Akkor erre majd jobban fogok figyelni legközelebb, hátha csurran-cseppen valami...)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások