Köszönöm szépen!

" alt="

">
Gloria91
Nyeremènyről igen, blokk jóváhagyásról még nem!
Sziasztok! Valaki kapott már értesítést Spar-Maggi gyorsasági nyereményről?
Mázlista FL ! Nálunk kiírja hogy Valdor csirkemellfilé
Marcsi8 még aznap értesítettek, 7 előtt beérkezett.
Sziasztok! A Lidl blokkon hogyan van jelolve a Valdor csirkemellfile?SOS!!!
timotka ! Mikor értesítettek és kb mikor küldted be a blokkot!
Jelen Paintuci, lett wokom.
Ájfonról semelyik böngészőben se lehet játszani a milkával
Regizni nagynehezen lehetett,de belépés után csak 1 üres fehér oldal jelenik meg, blokkot beküldeni már nem tudok.
Androidos telóról megy az oldal és a blokk feltöltés is.
Milka: Something went wrong"
Köszönjük a felkeresést, dolgozunk rajta és hamarosan jelezzük, ha megtaláltuk a hibát.
A Milka csapata

" alt="

">
Most akartam írni nekik ,már majdnem elküldtem,elötte még 1x ránéztem az oldalra és már jó!
Fáreó
Nálam MOST jónak tűnik.
Nem fehér. De nem játszom vele.
Másnál is most behalt a lays.pepsi(pont)hu oldala?
Csak 1 fehér üres lap jön be és 404 Not Found-ot ír ki.
Több böngészőben is próbáltam mobilról.
A srevonál a Heinz játéknál az adott hónapban lévő blokkal lehet játszani az aktuális hónapban?
A milkánál aki be tud lépni és nyert napit, az látszik vhol az oldalon? Vagy kapott emailt?
Extra hosszú blokkot hogy érdemes befotózni?
varga.david
Laptopról nálam ez működik (33% eséllyel):
Előzmények törlése. Böngésző inkognitó módban indítása. (Nekem a Firefox a legüzembiztosabb, de van, hogy itt is elbénázza). VÁROK, amíg TELJESEN (!) betölt az oldal (= a kis kék pont a böngésző-lapon,abal felső sarokban már nem mozog, átvált a Milka logóra) utána próbálkozom. Így kb. 3-ból 1x sikerül.
Ha "Something went wrong!", vagy tök fehér képernyő, az már sajna kuka, utána ha meggebedek, sem sikerül belépni. (Törölni kell mindent, és elölről kezdeni. Előzmények, cache, böngésző ki-be lépegetés). Baromi lassú, de nekem csak így műxik.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások