Febr. 28-ig be lehet küldeni, ha jól emlékszem a blokkot, de a héten már odaérek a múlt hét volt halálos, talán a hetem már nyugisabb lesz
Cs. pláza is jó

Majd mutatsz egyet, kiváncsi vagyok biztos nagyon jó lehet

Hát ha ilyen intenzitással csapodsz akkor csak karácsonykor lesz parfümöd

a 100-szor szép e havi számában lévő matrikból csinálnék mágnest. Már csináltam párat.
No akkor majd gyere, de ha nem jön össze majd szólók mikor megyek a Cs. Pláza felé.
Paintuci
Akkor valamikor becsapodok
Milyen mágnest csinálsz?
Evimamzi Te is azért veszed?
Galéria
H 6-14
K 6-14
Sz 13-21
Cs 13-21
P 10-18
előreláthatólag....
A mágneslapot mágneskészítés céljából venném.
(de ezek a beírások sem negatívok) Nem ide valók... .|
Az előbb evimamzinak szólt...

Jaj de jó!
Ja egyébként ha engem véletlen törölni fognak, akkor az új nevem Paintuci lesz. Amúgy a főnököm is mondta, majd jó összekevernek minket, mert más oldalakon ő igaz Paintmaker, de becézik Paintnak is. Néha mondja ő a sima Paint, a másik meg a nyerős.
De látod And81 feltalálod Te magad.

Sziasztok

miért veszitek Ti ennyire a mágneslapot??
Paintuci elküldöd a heti beosztásod?

Paint!
Nekem ígértek vékony mágneslapot,de még nem érkezett meg az egyik papir-írószer nagykerbe.
Ha lesz,megírom az árát és a méretét is.
Az életben kitartónak kell lenni, amikor 20 éves voltam, és piszkáltak a mhelyen mert fiatal, és új, meg még tapasztalatlan voltam, azt hittem világ vége van. Most már úgy vagyok vele, ezzel foglalkozzak, gyakorlatilag akkor minden nap felköthetném magam. Van nekem elég más problémám, például most az hol fogok vékony mágneslapot venni, és vajon hány GO blokkom lesz holnap.
And81 kitartás, csak azzal foglalkozz Neked legyen jó, és ha törlik akkor törlik. Valami logikája annak is van.

Hiába is próbáltam bejelentkezni,nem engedett,nincs ilyen nick név,újra kellett regisztrálnom.Vajon miért???Én nem oktattam ki senkit,azt sada tette velem priviben,hiszen tudjátok itt is mindig azt teszi.Mindig csak ő tudhat mindent,és mindig az övé az utolsó szó.Ez a mai csak az utolsó csepp volt a pohárban.Amiket beírtam infók sokszor eltűntek,és pár perc múlva megjelentek sada neve alatt.Beírtam az infókhoz a Beckhem játékot,sada törölte,mert az nem nyereményjáték.Ja és kioktatott,mert azt ő már beírta az akciókhoz.Bocs,ha valakit megbántottam.De az nagyon durva,hogy már be sem léphetek ide a saját nevemmel amit már 1 éve használok

Akármit is írhatok,mindig sadáé az utolsó szó,tudjátok itt a főnök

Szeretlek titeket!Sziasztok!!!
Andi81!
Maradj! Sada engem is többször kitörölt,mégis itt vagyok.
Hagyd a csudába,had szórakozzon!
dia0921
Csak az info topicokból törlöm, vagy rakom át máshová, ami nem odavaló. Azért, hogy mindenki gyorsan megtaláljon minden fontosat, amit keres.
A 88 topicból ez alig féltucat. A többit max. akkor bántom, ha ugyanaz a téma párhuzamosan fut 2-3 helyen. De ilyen ritkán van.
sada
ok. A törlést én Andi81 hozzászólásaival kapcsolatban kérdeztem. Szerintem sem baj, ha egy játékinfo többször van beírva, inkább, mint egyszer sem. Bár ha közvetlen egymás után, az más.
dia0921
f.gabi hozzászólása ott van a kérdéseknél. És van benne igazság.
Nem is lett törölve, csak átpakolva.
Andi81 az info topicban kioktatta novake-t, hogy ne írjon be ismert játékokat.
Inkább hálásak lehetünk novake-nek, hogy elsőközből ismerjük meg a játékokat.
Ha egy info közel egymáshoz többször kerül be, csak akkor törlöm.
Már beírás elött hasznos a keresővel ellenőrizni, volt-e már. Szvsz.
Andi81!
Bocs, remélem nem bántottalak meg!
Ne menj el, nekem is törölték már hozzászólásomat, mégis itt vagyok...
Csak azért irtam, a nyereményjáték infóknál, mert tényleg azért néha nem rossz a duplázás, mármint ha valamikor valakik kétszer irják be a játékot. Novake is régi motoros itt a fórumon, tisztában van az iratlan szabályokkal, de néha tényleg nem mindenkinek van ideje visszaolvasgatni több napokat, bár itt nem tudom mikor voltak először beirva.
Andi81
én is szívesen olvaslak itt

nehogy elmenj csak ezért! "nanehogymá"

Andi81! Szerintem sok embernek hiányoznál, ha kilépnél! Gondold meg! Én speciel mindig szívesen olvasom a beírásaidat / már amelyiket nem törlik

/
Február 7.-én, miután beírtam magam a Nyertesek topicba, engem is töröltek! Azt, hogy miért, nem értem!

De biztos, hogy azért, mert ki szokták néha törölni a beírásaimat, nem lépek ki!

Juszt se!

sada
és miért kellett törölni a hozzászólást? áttenni nem lehetett volna? lehetetlenség minden hozzászólást a "megfelelő" topicba írni!
Ha nem az infókhoz írtad volna, akkor nem lett volna törölve, ahogy ez sem lesz.
Infokhoz csak infot, a többi már rajtatok múlik..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások