Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 37 / 319 oldal |
Igen,tegnap ide ezt már beírták délután
A WEBSHOPBÓL AZ ÖSSZES TERMÉK ELFOGYOTT.
Eltűnnek a pontjaim. Tegnap a páromnak 3, ma nekem 3.!!!!

Ha van valakinek 2 felesleges kódja , elfogadom. Eddig nem nyertem semmit.
Nálam az összesítés:
1 takaró, 2 késkészlet, 1 puharádió, 1 öv, 1 parfüm, 2 capuccino-s bögre, 3 söröskészlet, 6 sziluettes pohár, 1 dugóhúzó.
1 takaró, 2 késkészlet, 1 puharádió, 1 öv, 1 parfüm, 2 capuccino-s bögre, 3 söröskészlet, 6 sziluettes pohár, 1 dugóhúzó.
Bocs, 6 db.
Ha tud még valaki kódot küldeni, még 3 db van.
Volt még 7 pontom de a széf üres volt !
Sikerült vennem a boltból a játék során 2 poharat, testtáskát, miniparfümöt, karórát, söröspoharakat és a széfből egy nyakbaakasztót !
Most legalább elkészülök minden betevezett házimunkámmal ,nem ülök egésznap a gép előtt .
A játék végének a család örül a legjobban !
De én már várom a következőt !
Sikerült vennem a boltból a játék során 2 poharat, testtáskát, miniparfümöt, karórát, söröspoharakat és a széfből egy nyakbaakasztót !
Most legalább elkészülök minden betevezett házimunkámmal ,nem ülök egésznap a gép előtt .
A játék végének a család örül a legjobban !
De én már várom a következőt !
Nálam az összesítés 2 rádió,egy táska,2 óra,1 parfüm,2 csésze,meg a barátnőmnek 1 parfüm,2 óra,egy nyakbaaki.A játék felénél kapcsolodtam be,így nem is olyan rossz.De azért jobb lett volna nyerő időpontokkal,ne menjen el ennyi idő bár többször csak benéztem és nyitva volt a bolt,láttam órát és övet is többször,de azt már inkább kihagytam.
sziasztok
az én eredményem:
2 takaró, 3 rádió, 2 óra, 2 csésze, 1 parfüm, egy nyakbaaki
az én eredményem:
2 takaró, 3 rádió, 2 óra, 2 csésze, 1 parfüm, egy nyakbaaki
Mivel most már tényleg vége, búcsúzom Tőletek ezen az oldalon. A sok bosszúság mellett időnként jól szórakoztunk, hiányozni fogtok.Viszlát a többi oldalon.

Moist széfeltem el a barátnőm pontjait,,a 9 nyitásból elsőre bejött egy nyakbaakasztó,aztán már semmi.
Tegnap vacsizni mentünk,hugomat kértem próbálja meg elkölteni a maradék pontotmat,sikerült neki,láttam ide is beírta a nevemben.Rendes volt,hogy vállalta ezt a monoton feladatot.Ezért az egyik csészét neki fogom adni.
Nekem is vége.Eredmény:85:4 nyakbaaki,4 dugóhúzó,3 mágneses toll és párszor volt +2 pont.
Nekem is vége a játéknak: Nem sok kódot köldtem be, de így is öszejött két késkészlet, egy illatszett, egy nyakbaakasztó és egy mágneses toll. Remélem jön a következő játék 

mágneses toll
Nos, én is befejeztem. Sok sikert a maradék elköltéséhez és remélem mindenkivel találkozok a következő promóban! Addig is Pá-Puszi!
Nekem lezárult ez a játék. Eredmény: 2/22. Egy toll és egy nyakpánt. Nem túl sikeres széria.
nyakpánt
egy nyakpánt