Viador
Közben meg lett a megoldás. Kettőt kell egyszerre megjelölni nem egyet.
dorika
Valószínűleg a rövid-hosszú magánhangzó a hiba. Próbáld kicserélni.
nita67 én is így jártam nekem is mind rossz
Na ezzel a kérdéssel én is mi bajban voltam, sejtettem, hogy teréz anya, na de a múlt században?

Ez engem nagyon megzavart

Szerika: írd azt,hogy Teréz anya
Segítsen légyszi valaki!
A 4-ik próbánál hiába írom be a helyes megfejtést (Agnes Gonxha Bojaxhiu)
nem fogadja el. Miért?
Van esetleg valaki, aki meg tudta oldani a keresztrejtvényt a második szinten? Segítene, hogy ne vesszen el a nagy nehezen szerzett kódom, mert nekem is csak a 39-es kérdésig jön be!

Én a kezdő szint 3. próbáján, a keresztrejtvényen nem tudok továbbjutni. Teljesen kitöltöttem, minden négyzetet, és mégsem fogadja el.
Azokhoz lenne egy kérdésem akik már eljutott a haladó szint 5. feladatáig, a helyes válaszra is azt írja, hogy rossz. Megpróbáltam mindegyiket , de egyiket sem fogadja el. Más is járt már így?
Fáreó!
Igen,Kod* H betüt*Vezetéknév*Keresztnév*
Cim*
Sikerült ma vennem lipton teát,nekem is ez a kérdés volt a dobozban:
E K H N Ö H _
Tehát a helyes válaszban csak 1 betűt, a H-t kell elküldeni sms-ben? köszi.
gabims10
Átjött, válaszoltam, de ebben nálunk is ez a helyzet!
Középső szint keresztrejtvénye csak a vízszintes 39-is jön be. Akinek tovább is van, vagy más van,kérem írjon.
tangi írtam, de visszajött
amint látom az előbb rossz névnek küldte az Anyu. Nem suzy, hanem gabims10 a címzett. bocsi!

suzy
Ehez nem tudok hozzá szólni, mi tegnap játszottunk a középszinten a kereszterjtvényig jutottunk. Ott megállt a tudomány , csak a vizszintes 39-ig jött elő. Az Anyukám nagyon próbálta a kép alapján megfejteni, de nem sikerült.
Most megyünk teát venni.
Tangi!Köszi,de én a középszint 4-es kérdésre nemtudom a választ!Egy író.De ki?
Közép szint 4.próba ki az?Aki tud segítsen légyszi én is szivesen segítek az eddigi kérdésekbe!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások