Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 37 / 246 oldal |
Az a házikó az kenyérből van??? 😍
Szaloczy P. ugye?
Te talad is nagyon egyedi...
Ja az nem Te vagy... Te benne vagy a 10ben!!!!!! 😁
Meg stangli a fule... 😋
A kenyeres nyuszis az Szabo Miklos az alatt a nev alatt van tobb jo tal is. Az a nyuszis aminek zsömle a feje. 😜
Várom a keddet.
Paintuci. 1 tál van. Milyen többi? 😮
Igen vannak szépek, amik jobbak pár tálnál.
Igen vannak szépek, amik jobbak pár tálnál.
Sütő a tobbi taljaid is jok... Horvath Eva is nagy kedvencem... Aztán meg sorolhatnám. Nem tudok betelni veluk. 😜
A Tiéd is megerte volna az első 10t... 😉😖 Vmi az súgja megvan mar a nyertes... De ne legyen igazam....
Kenyeres nyuszi. Köszönöm hogy tetszik. Én megvettem a hozzá valókat, asszony megcsinalta.
1:10 az esély, hisz a 10-ből sorsolnak. Nem zsűri választ.
1:10 az esély, hisz a 10-ből sorsolnak. Nem zsűri választ.
Meg a kenyérből kirakott nagy nyuszis is jó... Egy csomó jó... Tobb díj kellett volna.. Hm... Jo éjt... 😫
..hát igazán nincs mit... Naon szívesen... 😏 Szerintem a pápai logos azaz az első kep v. a malackas fog nyerni... 😌 Azok is nagyon jók... Ki fogad velem... ? Fogadjunk 5 Milka blokkba... 😜
Sajna nem jött össze, de köszönöm, igazán jólesik az elismerés!
" alt="
">
" alt="
">A zöldségeket kell róla megenni, a többi a kutyáé, macskáé...
" alt="
">
Leveszik azokat ami netes, meg ami ugyan netes de nehezen megtalálható, ami nem túl szép kreatív, és akkor is marad egy csomó jó, kérdés h. a hagyományos oldalon maradnak, vagy értékelik a kreatív, egyedi, új designot... azt nézik jól lehet e lakni a tálból, vagy csak kóstoló.
" alt="
">
Kevés a 10db díj, minden elismerésem egyes játékosoknak...
Utolsó napokban feltöltött a kedvenceim, de előtte is van pár nagyon jó.
Simán lehetne első 30 díj is... vagy még több.
" alt="
">
Leveszik azokat ami netes, meg ami ugyan netes de nehezen megtalálható, ami nem túl szép kreatív, és akkor is marad egy csomó jó, kérdés h. a hagyományos oldalon maradnak, vagy értékelik a kreatív, egyedi, új designot... azt nézik jól lehet e lakni a tálból, vagy csak kóstoló.
" alt="
">
Kevés a 10db díj, minden elismerésem egyes játékosoknak...
Utolsó napokban feltöltött a kedvenceim, de előtte is van pár nagyon jó.
Simán lehetne első 30 díj is... vagy még több.
Én is épp most nézegettem a képeket, tényleg szépek, némelyik kész művészet. Más kérdés, hogy micsoda egészségtelen kalóriabomba mind.
" alt="
">
" alt="
">A végére nagyon jo sonkatalak készültek. Farnyik Éva nálam Te nyertél!
Jo ejt! 😫
Jo ejt! 😫
Az új Dove játék (is) értékhatáros (min. 1.000 Ft).
Most jutott eszembe: Pápainal képfeltöltés látszódjon a csomagolás... es akkor ki lehet szűrni a netest. Pár feltölto alkalmazza. Jó ötlet!
A szándék a fontos...