Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 37 / 303 oldal |
már 34 leszek
meg se kérdezem mennyiek vagytok
" alt="
"> biztos, hogy én csak a 3. vagyok.
" alt="
">

nem, nem törpi, én vagyok az öregebb, vállalom
" alt="
">

villám:
" alt="
"> most örülök,hogy nem azt írtad,hogy én lennék az öregebb
" alt="
">

hát igen
" alt="
">

villám
" alt="
">
ja osztoznunk kell a tortán.
" alt="
">

ja osztoznunk kell a tortán.

értem
" alt="
">
milyen érdekes

milyen érdekes
villám
mindketten ápr 9-eiek vagyunk, csak van köztünk 7 év.
" alt="
">
mindketten ápr 9-eiek vagyunk, csak van köztünk 7 év.

április15
" alt="
">
Ti egy nap a bátyáddal? ikrek vagytok? vagy bátyád más évben született, de egy napon? bocs, csak kíváncsiskodok

Ti egy nap a bátyáddal? ikrek vagytok? vagy bátyád más évben született, de egy napon? bocs, csak kíváncsiskodok
villám
igen áprilisi.
Te melyik napon?
igen áprilisi.
Te melyik napon?
cappucci, ezek szerint Te is áprilisi vagy? én is
Törpi és én ugyanaz nap születtünk, csak én egy kicsit idősebb vagyok
Törpi és én ugyanaz nap születtünk, csak én egy kicsit idősebb vagyok
hát én még sosem voltam klubtag, nem tudom ez mennyire befolyásolja majd a dolgokat.
nem tudom hogy van
a férjemnek március 24-én volt a szülinapja, s akkor kaptam PP-t, s nem klubtag
valamikor november vagy decemberben volt utoljára klubtag, azóta nem
a férjemnek március 24-én volt a szülinapja, s akkor kaptam PP-t, s nem klubtag
valamikor november vagy decemberben volt utoljára klubtag, azóta nem
Viki
9-e után leírom, hogy adott vagy nem
" alt="
">
De szerintem akkor most nem veszek pp-t.
9-e után leírom, hogy adott vagy nem

De szerintem akkor most nem veszek pp-t.
Az biztos hogy dec. 4-én nem adott pp-t. Abban az időpontban nem voltam klub tag. De márc. 11-én meg adott pp-t, akkor meg club tag voltam. Azóta változtattak volna?
" alt="
">

villám: lehet hogy igazad van és clubtagság nélkül is ad. Én azért raktam be pp-t, mert itt lentebb azt olvastam, nem tudom ki írta be hogy azért kapott mert club tag és szülinapos.
villám
nem vezettél félre, örülök, hogy leírtad nálad, hogy volt, majd pár nap múlva kiderül, hogy nálunk hogy lesz. De a pp-m gondolkodom, mert az úgy kéne vennem, mert igaz, hogy packabarre-l nyomom, de még csak 60%-on vagyok.
" alt="
">
nem vezettél félre, örülök, hogy leírtad nálad, hogy volt, majd pár nap múlva kiderül, hogy nálunk hogy lesz. De a pp-m gondolkodom, mert az úgy kéne vennem, mert igaz, hogy packabarre-l nyomom, de még csak 60%-on vagyok.

cappucci, nem akarlak félrevezetni, de nekem így történt
amikor 900 napos volt a reg,akkor tényleg -mint ahogy írta Viki- kaptam +1 játékot
amikor 900 napos volt a reg,akkor tényleg -mint ahogy írta Viki- kaptam +1 játékot
villám
köszi, hát akkor lehet, hogy a sajátomra rakok egy pp-t, a másikra meg megnézem, hogy mit csinál. Az a baj, hogy egy napon születtünk, úgyhogy nem tudok máshogy varriálni.
" alt="
">
köszi, hát akkor lehet, hogy a sajátomra rakok egy pp-t, a másikra meg megnézem, hogy mit csinál. Az a baj, hogy egy napon születtünk, úgyhogy nem tudok máshogy varriálni.

Viki, Cappucci
hozzászólnék a leírtakhoz
A férjemnek most márciusban volt a szülinapja, nem klubtag és mégis kapott PP-t.
Igaz nem kínálta fel, hogy klubtagságra be lehet váltani, hanem a játékokat adta ki, azokból választhattam úgy, mintha egy PP-t váltottam volna be. (ezt is én játszom, ezért tudom).
Nem tudom, hogy van-e valami köze ahhoz, hogy ezen a regen már túl vagyok a 900 napon, és többszáz bubzom van, illetve régebben sok PP-t váltottam be.
hozzászólnék a leírtakhoz
A férjemnek most márciusban volt a szülinapja, nem klubtag és mégis kapott PP-t.
Igaz nem kínálta fel, hogy klubtagságra be lehet váltani, hanem a játékokat adta ki, azokból választhattam úgy, mintha egy PP-t váltottam volna be. (ezt is én játszom, ezért tudom).
Nem tudom, hogy van-e valami köze ahhoz, hogy ezen a regen már túl vagyok a 900 napon, és többszáz bubzom van, illetve régebben sok PP-t váltottam be.