Na jó, én most fejeztem be a Reál játékot.
A múltkor leírtam nekik a Kovács-Pálfi családdal kapcsolatban az anomáliát, válaszra sem méltattak.
Most az új listán is elvittek 3x30.000 Ft-ot, meg egy másik család is ugyanannyit.
Ilyenkor jobb lenne nem látni a nyerteslistát. Elengedtem. Játsszon velük a halál.

" alt="

">
Nincs összeghatár.
Ha nem jelölöd be hogy 1-et vettél, akkor hibaüzenetként bedobja, hogy nem érted el az összeghatárt. Be kell írnj, hogy 1 vagy sok, nem maradhat ki az a mező.
Napibetevő
A feltöltés megy nálam is. A kódokra sokat kell várni míg betölti. Legyegyszerűbb a profilodnál rányomni a feltöltött kódjaimra...akkor behozza 1-2 perc alatt.
Napibetevő: feltöltés megy. A profilban a kódok legalább 1 hete nem láthatóak.
Ecofamily feltöltés másnak se működik?
Ecofamily profilomban nem látszódnak az eddig feltöltött kódjaim. Más is járt már így?
A Pick Lidl játékszabályban van összeghatár, amit el kell érni termékkel? Ezt írja a feltöltésnél, de en nem láttam külön leírva
Spár Tibi blokkomat egyszerüen nem tudom sokadik próbálkozásra sem feltölteni.Errort ír,miután hosszú percekig csak tölt.Telorol próbálom,nincs számitógépem.
Szia!
A csatolandó kép nem lehet túl nagy méretű. Az APA kódnál pedig csak a számokat kell beírni, hiába mutatja a sablonban, hogy AP A és utána a számok. Persze hibaüzenetet nem ad fel.
Én is majdnem írtam nekik, aztán kipróbáltam még néhány variációt.

" alt="

">
every különösen érdekes
anni volt ALDI - Lenor játék /ha jól emlékszem elveszett az adatbázisuk ,vajon hogy működött az akkor

" alt="

"> tv-ket sorsoltak,100 pályázatunk volt és nem sikerült egy tv sem

" alt="

">
Köszi, de azon már rég túlvagyok. Majd, egyszer érkezik. Ezen az oldalon állandóan azzal pingpongoznak, hogy melyik cégnek mi a feladata a játékokkal kapcsolatban.
veber
Belépsz az oldalra "Kapcsolat felvétek " és onnan írjál !
Nagyszerű az everydayme nyertesértesítője, de olyan érzésem van, hogy csak annak tudunk örülni, mert nyeremény meg sehol.
Van olyan nyereményem náluk(elvileg), ami már az oldalukon sem látszik hogy létezett. Most is olyanról küldtek értesítőt, ami épp még ott van, utolsóként a lejárt játékoknál. Lövésem sincs, mikor játék lehetett. Gillette.
Kibontok egy kinleyt, feltöltök, azt írja ezt a kódot már felhasználák. Mi van? 😳
Johnny-X igen így értettem kicsit kuszán fogalmaztam

" alt="

">
pityesz76
Kis pontosítás: a Magyar Termék fődíj autójáért 5 db blokkal lehetett indulni. Oké, hogy minimális beruházással (kb. 100 Ft-os tétellel) már volt 1 érvényes pályázatod, de pici bonyolítás azért volt a játékban: 5x1 termékes játék volt. Ezt nyilván többen észre is vették, és gyanítom, hogy próbálkoztak is vele...
Szóval ha nem "súgott", vagy segített valaki a lebonyolító részéről a nyertes(ek)nek (amit nem igazán tudok elképzelni), rengeteg pályázatot küldhettek be a játékra. Akárhogy is, ügyesek voltak. "Work hard, play hard" ahogy a művelt spanyol mondja.
Mindig a szervező határozza meg, mit akar reklámozni és mennyit szán rá.
A Suzuki Viterás játék igaz, hogy csak 1 hónapig tartott, de 50 márka dobta rá össze a lóvét, a 4 hónapig tartó játék 1 millájára meg csak 11.
A Maxxon "csak" a lebonyolító.
Max onnál nyertem spar játékon úgy hogy a spar city nem is vett részt a játékban..
De ezt a Dunakeszi nem rosszándékból írtam csak tény öt vannak

" alt="

">
De nevetséges A maxxon autóért már egy cba 120 ftos müzli blokkjával indultál, az 1 milliót meg fél évig huzák s 5 termék kell..
pityesz76
Mármint hogy a játék szervezője is azon a településen székel, ahonnan a fődíj nyertese küldözgeti a blokkokat? Hmmm....
Azért várjuk meg, hogy kiírják az elektromos bringák (LIDL Detki) leendő tulajait is, mielőtt elhamarkodott következtetésekbe bocsátkoznánk!
(Bár csak régebbről vannak emlékeim a Maxxonról, nekem úgy rémlik, hogy kifejezetten szigorúan ellenőrzik az adatokat, nem nagyon szabadott véletlenül sem elgépelni dolgokat, mer' ha valami nem stimmelt, akkor aztán ugrott még a napi nyeremény is).
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások