Magic!
Köszönöm, remélem jó lesz a totóban és a tippmix is

" alt="

">
puttón jött 800Ft abból kockáztattam a 400at

" alt="

"> egyébként egyenesben ment volna, a SturmG miatt én is hajlottam volna a D-re, de valamiért inkább H-t éreztem, majd meglátjuk.
Raktam egyenesben:
126 Rostock-PSV Frankfurt H 1,80
151 Swansea-Barnsley H 1,50
160 Kecskemét-Haladás 2,13
183 Braga-Leixoes H 1,21
205 Frakfurt-Hertha V 2,67
Sajnos most csak egyenesben raktam, 300 Ft-ra 5.575 Ft jön.
carla: Jó kis szelvény, az utolsó meccset én D-re raknám, de simán jöhet mind! Remélem jönni fog!
A totónál mindig így van: A pótmérkőzés sorrendjében a törölt meccsek helyére jönnek. Jó lesz az neked, hidd el!
125 Union Berlin-St. Pauli D
141 Sunderland-Burnley H
143 Blackpool-Nottingham H
160 Kecskemét-Haladás H
170 Sevilla-Sp. Gijon H
183 Braga-Leixoes H
208 Ajax-Heracles H
231 Basel-Luzern H
Magic!
De már hét elején feladtam a totót, akkor majd ők veszik az egyik pótot?
ez lett a szelvényem, 3/4!!!! ben

" alt="

">
136 Man. City-Man. Utd D
151 Swansea-Barnsley H
157 Hamilton-Kilmarnock H
169 Mattersbur-SturmG H
carla: Ha 1-esre tetted azt a meccset, a pótmérkőzés: Udinese-Bologna, valószínű ott is jó lesz az 1. Én arra tenném.
janesz: A tippmixet azért könnyebb eltalálni, hiszen ott akár 1 meccset is kiválaszthatsz.
Még most nézem a statisztikákat, utoljára, a Schalke egész biztos, a Hamburgot is annak érzem, bár gondolkozom a 130 as meccsnél a Döntetlenben. Union Berlin-St.Pauli most még D, s ha tartalékol esetleg a Bayern a keddi BL meccsre, lehetne az a meccs meglepetés D. 147-es meccsben bízom /Leicester H, 170 Sevilla H, 171 Espanyol-Barcelona V,
183 Braga-Leixoes remélem H, s nálam a Bourdeaux-Lyon még mindig D, de a szívem szeretne egy hazai győzelmet.
209 Ajax (o-1)-Heracles remélem H
215 WillemII-AZ Alkmar V
224 Cagliari-Palermo most talán D, de lehet, hogy ott is meglepőt rakok
228 Lazio-Róma meggyőztek, hogy V, én továbbra is D-re gondolom
230 Sion-Young Boys V
231 Basel-Luzern H
236 Montpellier-Touluse valószínű H
Twente-Feyenord meccset D-nek érzem most, s a Grenoble-Sochaux is nagyon tetszik D-re.
Most megyek egy totót feladni, egy próbát megér, bár egymás után nem hiszem, hogy újra szerencsém lesz!
Köszike!
Mi volt az eddigi legnagyobb nyereményed?
hát ez jó, akkor mondjuk a pótmérkőzést beteszik és akkor arra tippelek, hogy 1, de pl. ott nem arra tippeltem volna? Na ezt sikerült bonyolítanom... Majd kiderül, amúgy sem biztos, hogy ezen múlik a 9 millió

" alt="

">
Jobbulást Neked!
ilyenkor a tipped valamelyik potjátékra megy...
Mindig van 4 együttes amelyikből valamelyiket berakják.
Én most nem játszottam mert mindig belevetem magam a keresésbe és olyankor fél nap mire megvannak a tippek.
Viszont a héten orvosjáratban voltam sajna...
janesz
de ilyenkor mi van, ha törölték, akkor az minek számít? vagy így már nem is lehet 13+1?
A tippmixen gyorsabban kiderül, hogy nyertél-e meg nagy a választék(én ezzel játszom többet)
viszont ahogy nézem a totó olcsóbb és heti 1 alkalomra van(Gazdaságosabb

" alt="

"> )
Persze nem én vagyok itt a nagy szakértő csak amatőr szinten játszom, majd a többiek megmondják melyik a jobb.
Toto vagy a tippmix szerintetek a jobb?
Szerintem sajnos törölve lett

" alt="

">
az mit jelent a totónál, hogy intern-juventus törölve? Mert én arra tettem és jó is lett volna, de most nem tudom mi van, nem szoktam totózni
Magic!
Köszönöm

" alt="

"> Igaz nem nagy nyeremény, de azért ez is valami. Délelőtt gondolkodom a tippeken és írok.
Nagyon kellene az Ajaccio-Le Havre meccsen a döntetelen, mit jelent a PSTP jelzés, csak nem abbamaradt?
Mamocika: Nemrég kiállítás volt a meccsen, nagyon kell a másik meccsen is a szurkolás, most csak 2 meccs eredménye jó.
raktam ma én is gyors elhatározásból néhány mai meccsre ami maradt még estére, Inter-Juve D, stb. hát ez is ilyen vicces szeló
most megyek aludni, mert holnap a 6.11-es vonattal megyek suliba

" alt="

">
de veszek reggel egy nemzeti sportot, s majd összeírom az út alatt én mire raknék, remélem fél 2re itthon leszek

" alt="

"> még időben meccs rakásra
carla: Szép volt! Neked is már kijárt ez a nyeremény!
Nem írtam: a Fradi-Debrecen meccsről beszéltem az előbb!
chicaloca, carla, timso, írjatok, akár priviben is, beszéljük meg, miben értünk egyet, higgyétek el, ez a hétvége jó lehet mindenkinek, Utána feltennénk, amiben közösen egyetértünk, s akkor mindenki nyerne.
Én ma megint sokat nyerhettem volna, 3.200 körül nyerek is, de az kevés, mert 4.000 Ft-ot befektettem. Persze hétvégére is tettem, ott visszajön majd!
Ma egy Újpest szurkolónak bemondtam az ingám alapján, hogy H - én magam sem hittem a szememnek - rre jött! A Vitibet oldal pedig igenis jó!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások