chicaloca: Köszi a gratut, legközelebb én gratulálok Neked!!! Megígérem, ezen a hétvégén így lesz!
Leírom, mi a csapat véleménye a biztosabb meccsekről.
chicaloca: Én is azt szeretném, ha nyernénk mindannyian.
Ma rakom:
003 DjokovitsWawrinka H
007 Slovan Bratislava -Kosice H /sajnos lehet D is/
015 Washington-Montreal H
Odds: 3,40560
1.000 Ft-ból lesz 3.405
Játszani fogom:
041 V-re, 019-et D-re /de rakon ugyanezt a meccset 020-ra D-re/
Vaslui H-ra /023/, 024 Sparta Paha H-ra
lassú volt a netem de akkor sikerült elküldenie 3x is

" alt="

">
Magic gratula a nyeréshez
ma kigyűjtögettem a hétvégi meccsekből mire kéne rakni, jó lenne jó szelókat összehozni, majd én is beírom, csak még meglesem este a tabellákat
ma kigyűjtögettem a hétvégi meccsekből mire kéne rakni, jó lenne jó szelókat összehozni, majd én is beírom, csak még meglesem este a tabellákat
carla: még nem néztem a totót, de a a Frankfurt otthonában a Hertha max 1 pontot fog elhozni.
Tegnap végre nyertem egy 3/4-es szelvénnyel:
156 Pribram-Mlada Boleslav D 2,85
164 Antalyaspor-Trabzonspor D 3,05
189 (0-1) Basel-St. Gallen D 3,60
190 Luzern-Sion D 3,15
800 Ft-ból lett 6.460 Ft, sajnos a török döntetlen nem jött.
Van még 2 szelvényem, az egyiken van 2 meccs, aminek nem tudom az erdményét, s maradt egy másik, ahol még nyerhetek, ha ma nyer a Real Madrid!
Annyira bejött megint 6 döntetlen, csaK NEM jól párosítottam össze. S persze az Atletico Madridnál csak D-re mertem tenni, vitte is a szevényemet. A tippmix blogon pedig nagyon emlegették V-re.
Tegnap végre nyertem egy 3/4-es szelvénnyel:
156 Pribram-Mlada Boleslav D 2,85
164 Antalyaspor-Trabzonspor D 3,05
189 (0-1) Basel-St. Gallen D 3,60
190 Luzern-Sion D 3,15
800 Ft-ból lett 6.460 Ft, sajnos a török döntetlen nem jött.
Van még 2 szelvényem, az egyiken van 2 meccs, aminek nem tudom az erdményét, s maradt egy másik, ahol még nyerhetek, ha ma nyer a Real Madrid!
Annyira bejött megint 6 döntetlen, csaK NEM jól párosítottam össze. S persze az Atletico Madridnál csak D-re mertem tenni, vitte is a szevényemet. A tippmix blogon pedig nagyon emlegették V-re.
Mai egyenes szelvény, de lehet kombinációba is:
214 Quevilly - Paris SG V 1.43
177 Willem II - Ajax 1. félidő eredménye V 1.53
182 Heerenveen - PSV 1. félidő eredménye V 2.12
235 Dundee Utd. - Rangers V 1.75
191 Atl. Madrid - Xerez H 1.32
196 Osasuna - Malaga 1. félidő eredménye H 2.44
206 Barcelona - Deportivo 1. félidő eredménye D 3.40
Ehhez a totóhoz mit szóltok?
D, H, H, H, D,H, H, V, H, V,H, V, D +1 V
Ha ma nincs választás, meg tudom még tenni az Auxerret, Marseillet, Bilbaot, de ma zárva volt az a lottózó! Pedig nem volt ünnepnap. Nem is értettem.
chicaloca: Tudom, hogy gratulálok még neked nagyon sokszor! Azért sokkal jobb volt a Sampdoria-Genoa meccset nézni, mint a választásokat! Nem igaz?
Április 14-én végetér a csökkenő hold, Újhold 21-én, eljön a mi időnk! Én ezentúl 3 meccset fogok tenni, de azt jól meggondolom, s minimum 1.000 Ft-tal teszem!
köszi Magic
nem tudom mikor leszek ilyen közel megint ilyen kevés pénzzel

" alt="

">
ha nem hallgatok az NO-ra akkor jobb lett volna, de hát ez van
chicaloca: Sajnálom, hogy a bíró elvette tőled a nyereményt! Nekem is inkább a fix Sampdoriát kellett volna választanom, és nem kellett volna az okos tanácsokra hallgatnom. Tudod, az összes rossz tippet másoknak köszönhetem. A csapatomban sajnos megbomlott az egység, az egyik tagunk kiszállt, érzem is a hiányát. Amit biztosra gondoltam, nem mertem felvállalni a saját szelvényeimen.
nah nyert a samp és a mallorca

" alt="

">
nyaj milan nélkül is lett volna 18ezrem
a bilbao is nyert
14 meccsemből 11 bejött, több szelót is felrakhattam volna ebből, legalább az ára visszajöhetett volna
Samphdoria légyszi nyerj, a totón 11-es jönne.
Én is jobban jártam volna, ha kihagyom a Manchester Unitedet,nme is vagyok oda értük, jobb választás lett volna a Manchester City, de mindig heccelnek, hogy én akkor is bízom bennük, amikor nem kellene. Én nem tehetek róla, szeretem a jó focit, sajnálom az Arsenalt is, mert igazi, támadó focit játszanak, s ha 0-2-re álnak, akkor is lehet még reménykedni bennük. Ez hiányzik a Milánból. Régen én nagyon sokat nyertem a Milannal.
milanra most egy ideig nem rakok
Timso gratula a szép nyereményhez! kárpótolt az eddigiekért

" alt="

"> mennyivel nyerted?
bárcsak nekem is jött volna... nah sztem én tartom a heti 1-2 szelót, bár szívem szerint naponta raknék de az sok lenne kicsit

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások