Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 361 / 9338 oldal |
Köszi.. akkor bukta.. de legalább ajandekcsomagot nyertem
Köszönöm, askm. 😊
pieceofluck
A MAPED-en fent van az első heti nyerteslista
A MAPED-en fent van az első heti nyerteslista
pappocs èn pàr napja próbàltam, de màr nem lehetett sajnos😏
Sziasztok! Ecofamili - Coccolino öblítőt be lehet még vàltani?
Minden jsz-ban az van, h a nyeremény nem átruházható, de a gyakorlat ennél sokkal többszínűbb.
Kaszinó játék mikor indul ?
Igen,ezt olvastam,de hivatalosan a Drehert sem lehetne,mégis mindenki eladja. Így a gyakorlatra lennék kiváncsi
törpi
szabályzatban
A nyeremények másra át nem ruházhatók, készpénzre, illetve egyéb kedvezményre nem válthatók.
szabályzatban
A nyeremények másra át nem ruházhatók, készpénzre, illetve egyéb kedvezményre nem válthatók.
Valakinek van már tapasztalata Coca colás Sziget nyereményjeggyel? Mehet más is vagy csak az aki neve rajta van?
Köszönöm az rám férne. 😁
Neked is sok nyereményt kívánok. 🍀
Neked is sok nyereményt kívánok. 🍀
Ó, azt nem néztem. Akkor tényleg nagyobb lehet az esély.
" alt="
">
Előfordult már néhány játékban, hogy a kiírtnál csak később értesített, ez igaz.
" alt="
"> Sok sikert a játékokban pieceofluck, fő a sikerélmény!
" alt="
">
Előfordult már néhány játékban, hogy a kiírtnál csak később értesített, ez igaz.
" alt="
"> Sok sikert a játékokban pieceofluck, fő a sikerélmény!Igen, de a Pom-Bär játékszabályzata korlátozza valamennyire a feltöltések számát/módját, ezért reménykedtem, hátha annak is van esélye, aki a saját vásárlásaival csak néhányszor tud pályázni. 🙂
pieceofluck
Igen, most senki nem írt be pombärt, mondjuk unilevert se (bár egy magnum hűtőzsák nem tudom mennyire nagy hírérték).
Pombärnél a heti 37 db soknak tűnhet, de a blokk begyűjtögetése már korábban elkezdődhetett, így szerintem az nem sok.
" alt="
">
Igen, most senki nem írt be pombärt, mondjuk unilevert se (bár egy magnum hűtőzsák nem tudom mennyire nagy hírérték).
Pombärnél a heti 37 db soknak tűnhet, de a blokk begyűjtögetése már korábban elkezdődhetett, így szerintem az nem sok.
" alt="
">Luluanne, köszönöm. 🙂
Igen, néztem én is, hogy a Pom-Bär azt írja, ellenőrzés folyamatban.
Csak azért kérdeztem rá, hátha valaki kapott nyertesértesítőt.
Ha valaki beírja, hogy nyert valamelyik utólag értesítős játékon, akkor én már nem várom a csodát. Max. tartaléknyertes lehetek.
Ezért kérdeztem rá. 😄
Igen, néztem én is, hogy a Pom-Bär azt írja, ellenőrzés folyamatban.
Csak azért kérdeztem rá, hátha valaki kapott nyertesértesítőt.
Ha valaki beírja, hogy nyert valamelyik utólag értesítős játékon, akkor én már nem várom a csodát. Max. tartaléknyertes lehetek.
Ezért kérdeztem rá. 😄
bbsc
Kutakodok a neten, ahogy más is.
Vissza járok olyan helyekre, ahol rendszeresen szokott játék lenni.
Kutakodok a neten, ahogy más is.
Vissza járok olyan helyekre, ahol rendszeresen szokott játék lenni.
pieceofluck
Unilever sms jött a héten.
" alt="
">
Pombär hétfőnként küldi, legalábbis a honlapon ezt írja, dátumként lebontva, és a nyerteseknél is egyeztetés folyik, legörgetve. Jó a gördeszka, kérdés, hogy lehet megtanulni vele közlekedni. Nekem kiskoromban volt, de sehogy sem sikerült.
" alt="
"> Mapedet sajnos nem tudom.
Unilever sms jött a héten.
" alt="
">
Pombär hétfőnként küldi, legalábbis a honlapon ezt írja, dátumként lebontva, és a nyerteseknél is egyeztetés folyik, legörgetve. Jó a gördeszka, kérdés, hogy lehet megtanulni vele közlekedni. Nekem kiskoromban volt, de sehogy sem sikerült.
" alt="
"> Mapedet sajnos nem tudom.Érdeklődnék, hogy Pom-Bär, Unilever és Maped nyertesértesítőt kapott-e valaki?
Köszönöm előre is. 🙂
Köszönöm előre is. 🙂
Köszönöm sada, én is így értelmeztem. Persze minden nyeremény ajándék, főleg ha utazásról van szó.
Eisberg salátás játéknál (Srevo) kapott már vki nagyobb kategóriájú ajándékot?
Minden játéknál ez van? 90nap már elmúlt.
Fődíjakat is így osztogatják?
Minden játéknál ez van? 90nap már elmúlt.
Fődíjakat is így osztogatják?