Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 361 / 394 oldal |
Bocsi, a Gyermelyi embléma az hűtőmágnes? Szenvedélyesen gyűjtöm a hűtőmágneseket.
A Tescoban láttam: 4*2liter Pepsi termékhez egy nagyon szép télies mintázatú üvegpoharat adnak a hostess lányok.
az eheti nőklapjában is van ingyen gyermelyi embléma
3 tchibo family kávéhoz egy nagy sárga bögre jár ajándékba, én a Cora-ban láttam.
a ma megjelent Storyban van egy db ajándék Gyermelyi embléma !!
Pesten a Haris köz 2-ben a Paris boutique-nek nyílt egy home&body üzlete (fehérnemű- és szabadidőruhát árulnak), a lényeg ha ott vásárolsz 5000 Ft felett, akkor kapsz egy ajándékcsomagot (fekete neszeszer, benne egy kis lila törcsi, hajgumi és két csat). Akció a készlet erejéig van!
Tescoban pickwick teához ingyen bögre ..
Ez nem ingyenes, de nem tudom hova írjam. A párom látta az Interspaarban. Egy fém doboz, amiben csokis bevonatú keksz van. Azt mondta nagyon szép és ráadásul van oldalt valami kulcs amivel felhúzható és zenél. Gondoltam estleg akinek kisgyereke van talán érdekelheti. (A párom vagy három dobozt felhúzott, mert arra volt kíváncsi , hogy egyformán zenélnek-e.)
A miskolci Tesco-ban láttam:
Danette duo-hoz üvegre ragasztható matrica.
4x2 literes Pepsihez. villogó mobil hívásjelző.
Danette duo-hoz üvegre ragasztható matrica.
4x2 literes Pepsihez. villogó mobil hívásjelző.
hm .. eleve kétkedéssel figyeltem a hírdetést, ettől fogva a "pozitív tapasztaltok" rovatba nem fogok irni róla
ha valaki mégis oda ír, akkorjó
Sorry..
ha valaki mégis oda ír, akkorjó
Sorry..
kb a szállás árát a félpanzió-, panzió ellátással akarják visszakapni (ami igencsak horribilis). amúgy meg nyernek 3000 Ft-ot. szerintem ne dőljetek be neki! bár ha valakinek van valami pozitív róla, szívesen vesszük.
Régebben én is kaptam ilyet, akkor utánanéztem, nem érte meg, a szállás ingyen volt, de az ellátást (ami nagyon drága) kötelező volt igénybe venni. Magyarul befizettem volna egy útra. Több országban néztem a szállásokat, mindenhol így volt.
Sőt, én úgy tudom, hogy az ellátást kötelező igénybe venni.
Ha elküldöd x helyre, értesitenek, h. sinen vagy, mehetsz.
Aztán 3000-ért elküldik az "utalványt".
Érdemes lenne utánanézni, nem az igy keresett 3000 forintokból élnek-e?
Aztán 3000-ért elküldik az "utalványt".
Érdemes lenne utánanézni, nem az igy keresett 3000 forintokból élnek-e?

Évi!
Ezért irtam hozzá a végén, hogy étkezésről egy szó sincsen... ilyenekben nem nagyon bizom, de ha valaki visz kaját
mondjuk el akar menni Ausztriába sítáborba, kajája megoldott, és megy 4 napra -lesz szállása is esetleg..
Ezért irtam hozzá a végén, hogy étkezésről egy szó sincsen... ilyenekben nem nagyon bizom, de ha valaki visz kaját
mondjuk el akar menni Ausztriába sítáborba, kajája megoldott, és megy 4 napra -lesz szállása is esetleg..Uomo, ha jól emlékszem, jó ideje én is kaptam már ilyet, a bibi mindössze annyi volt vele, hogy az ellátást az ember saját maga kénytelen fizetni, azért pedig kb. annyit kérnek, hogy a szállás ára is kijön belőle
De senki kedvét nem akarom elvenni, ez a múltbéli tapasztalat volt.
De senki kedvét nem akarom elvenni, ez a múltbéli tapasztalat volt.Most kaptam egy levelet, a következővel:
"ki tudunk utalni neked 14 ingyenes Éjszakát két személy részére Magyarország, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Horvátország, Szlovénia, Csehország, Szlovákia és Svájc 1000
hotelének egyikében. "
Érdekel valakit a dolog? ha ír a címemre, továbbítom a levelet..
A lényeg: másokat kell informálni az akcióról, és ezért cserébe jár ez.. A levél nem tesz említést utazásról, étkezésről..
"ki tudunk utalni neked 14 ingyenes Éjszakát két személy részére Magyarország, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Horvátország, Szlovénia, Csehország, Szlovákia és Svájc 1000
hotelének egyikében. "
Érdekel valakit a dolog? ha ír a címemre, továbbítom a levelet..
A lényeg: másokat kell informálni az akcióról, és ezért cserébe jár ez.. A levél nem tesz említést utazásról, étkezésről..
A http://www.otto.hu/objkat.php?idkatalogu=1 címen OTTO katalógus rendelhető.
Nekem új volt, így kipróbálom.
A douweegberts.hu-n (hogy szépen, magyarosan fejezzem ki magam) kérdőív kitöltéséért kávé mintát küldenek. Vagy ez csak nekem újdonság???