Ha elküldöd x helyre, értesitenek, h. sinen vagy, mehetsz.
Aztán 3000-ért elküldik az "utalványt".
Érdemes lenne utánanézni, nem az igy keresett 3000 forintokból élnek-e?

Évi!
Ezért irtam hozzá a végén, hogy étkezésről egy szó sincsen... ilyenekben nem nagyon bizom, de ha valaki visz kaját

mondjuk el akar menni Ausztriába sítáborba, kajája megoldott, és megy 4 napra -lesz szállása is esetleg..
Uomo, ha jól emlékszem, jó ideje én is kaptam már ilyet, a bibi mindössze annyi volt vele, hogy az ellátást az ember saját maga kénytelen fizetni, azért pedig kb. annyit kérnek, hogy a szállás ára is kijön belőle

De senki kedvét nem akarom elvenni, ez a múltbéli tapasztalat volt.
Most kaptam egy levelet, a következővel:
"ki tudunk utalni neked 14 ingyenes Éjszakát két személy részére Magyarország, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Horvátország, Szlovénia, Csehország, Szlovákia és Svájc 1000
hotelének egyikében. "
Érdekel valakit a dolog? ha ír a címemre, továbbítom a levelet..
A lényeg: másokat kell informálni az akcióról, és ezért cserébe jár ez.. A levél nem tesz említést utazásról, étkezésről..
A http://www.otto.hu/objkat.php?idkatalogu=1 címen OTTO katalógus rendelhető.
Nekem új volt, így kipróbálom.
A douweegberts.hu-n (hogy szépen, magyarosan fejezzem ki magam) kérdőív kitöltéséért kávé mintát küldenek. Vagy ez csak nekem újdonság???
Maciimádó!
Van Chips-es szallagom,is,több! CHIO
Ha kell,légyszi írj az emilemre,köszi!
Jerry!
Van 15 Pick pontom egyben,kell?
Mit tudnál érte adni,cserébe?
Meg méz az a Coccolinó címke is megvan!
Légyszi jelentkezz!
Ma már csak du. leszek!
Várom!
Cserélje le használt fogkeféjét, hogy megőrizze fogai egészségét!
Vásároljon november 6-7-8-án és novembe 13-14-15-én bármilyen Signal 75 ml-es fogkrémet. Hozza be régi, elhasznált fogkeféjét, és megajándékozzuk Önt egy Signal fogkefével!
A csereakciót csütörtökön és pénteken 13.00-20.00 óra. szombaton 9.00-17.00 óra között az Interspar áruházak hoszteszpultjainál tartjuk. Az akció a készlet erejéig tart.
Cicmic
Talán 4.5 kg ? És az Azúrban !
Sziasztok!
mennyi mosóport kell venni egy rókáért?
igen volt!
de nem foglalkoztam vele !
majd megnézem jobban úgyis megyek csütörtökön oda !!
Ugyanott !
Akkor is volt már DE omniás cucc ?
Éci !!
én mondtam hogy gyönyörű !!
örülők hogy sikerült venni ,hol kaptál ??
Reacska
A róka kb. 15 cm, közepes szépségű !
Jerry Lee
Az a teásdoboz tényleg mint az álom ! Mindjárt vettem is kettőt, egyet karácsonyi ajándéknak !
A DE Omnia kávék - 25 dkg, 2 db - szép díszdobiban, tea mécsessel ill. kis pezsgővel kaphatók . A mécses jópofa, kávé szemek vannak egy átlátszó üvegbe töltve. Igaz, a pezsgős nem volt, de a dobozon hírdeti.
És a dobozon van még PLUSSZ 250 pont ! :-)))
És van még egy "készlet", alátétekkel, stb.
A tesco-ban 2 db Bonduelle brokkoli összecsomagolva 449 Ft, és ajándékba adnak hozzá egy hűtőmágnest. A reklámból ismert zöldségfigurák vannak rajta, 5 félét láttam. Szerintem aranyosak
http://www.berlitz.com/hungarian/free_lesson/default.
htm
ingyenes nyelvóra, próbaóra
Ingyenes egérpad! Ettől a cégtől ingyen kaphatsz egérpadot (minden évben küldenek egyet), a világ bármely országába, tehát ide is. Kb. 2-3 hónap mire ideér. Kattints itt a logóra, és az új ablakban a Registration-ra, ott írd be az e-mail címed, a rendes címedet a következő oldalon kell megadni. Itt regisztrálnod kell magad egy általuk felajánlott oldalon (pl eBay), ezután egy regisztrációs emailt amit a cégtől (pl. az eBay) kapsz, tovább kell küldeni a signup@hotmat.com-ra és már küldik is!
http://www.qksrv.net/click-899230-1194327
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások