Spar-Delikát
Senki sem nyert?
Szerintem az utalvány egy 2 fős, 2 éjszakás voucher, reggelivel, max 220.000 Ft értékben.
Nem csak hétvégén használható fel, hanem a kiemelt időszakokon -szünetek, hosszú hétvégéken- kívül bármikor.
(Szerintem az infláció miatt van megadva a felső határ.)
De szóljon, aki jobban tudja.
Sziasztok!
Csak kíváncsiságból. Az Auchan Avalon parki wellness érték utalvány (220 ezer), vagy egy sima reggelis kétfős hétvége? Az Aldiban is ugyanúgy hirdették, de ott a leírás alapján nagyon csak egy kétfős hétvégének tűnt, amire rámondják, hogy 220. Esetleg aki megnyerte az aldisat, tudja a választ. Köszönöm.
Augusztus 3-tól van pre-checkin (előzetes karszalag beváltás) az Akvárium Klubban például.
hogy váltaná most karszalagra??
Ha van olyan, aki túladott a Dreher-Screvo játékon nyert páros fesztiváljegyén és már karszalagra váltották... megírná, hogy ment? Köszi!
A Screvos Miller New Yorki fonyeremenyrol van valahol valamifele leiras,mint pl a a Raffaellonal? Mert az ki van hangsullyozvah100 ezres nyeremenyhez videkrol fel kell utazni!
Igen, alul kell regisztrálni, ha működk...
Most telefonról megy, laptopról nem.
Nekem működik, az oldal alján tudom kitölteni a regisztrációt
Vágási Feri
nálam folyamatosan nincs kiírás

" alt="

">
A Csipet oldala másnál sem működik?
Csak egy pillanatra jelennek meg a szövegek a gombokon, így vakon kell(ene) regisztrálni + feltölteni.
Fitoska Köszönöm, már el is felejtettem...
Szegeden a Rókusi krt-i Tescoban vagyon Csipet ropi és promós Burn.
Viszont Jana tea nincs. Egy darab sem. Csak az a rettenetes ízesített víz.
A Csipet oldala megint nem működik rendesen. Sem laptopon sem telefonon.
Szerintem a Coca-Cola só-és borsszóró lesz!
Nem tudjátok hogy a Bang Bang mit küld mostanában.Kaptan értesítést a Spintertől, de fogalmam sincs...
Sziasztok!
A Maped játékra jelentkezés ment valakinek már? Minden nap próbáltam, de csak tölti a végén, sosincs vége a jelentkezésnek.

" alt="

">
Köszi!
Monnyuk még korai páHázni, gyanítom, hogy nem az első napokan van a NyúJorki útnak nyerő időponTYa...
Remélem, aki nyer az beírja.
Vágási Feri
Igen igazad van én is ott vettem dohányboltba (én se járok oda)Millert és igen tételesen fel van tüntetve a blokkon a sör.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások