Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 362 / 487 oldal |
MATHAB írtam neked légyszi válaszolj.
arpi írsz még mert mindjárt hazamegyek. Azt csak holnap tolom az arcom ismét ide.
...hát most meg lelomboztál, ilyenek a pasik.
Válaszoltam.
Válaszoltam.örülök amikor fel tudok csigázni egy nőt (
)válaszoltam!
)válaszoltam!timea esetleg egy algida strandtáska, vagy soproni cd tartó, hütőtáska nem tetszene? vagy aá korsó? arpi írtam neked, nagyon felcsígáztál...... várom válaszod...
Sziasztok
A Baba köntosnek megérkezett a párja, így most már 2 db-ot ajánlok cserére. Kék színűek és a méretük XL kb.160-190 magas személyek részére. Csereajánlatokat várok.
Tímea
A Baba köntosnek megérkezett a párja, így most már 2 db-ot ajánlok cserére. Kék színűek és a méretük XL kb.160-190 magas személyek részére. Csereajánlatokat várok.
Tímea
4 fős(2felnőtt+2gyerek) Családi belépő a mogyoródi Aquarenába
Egy szót se! - Olsen ikrek DVD originált
Belépő Családi belépő a keszthelyi Babamúzeumba aug.20-ig érvényes 20 alkalmas Body jegy a III. ker-be, Szépvölgyi út. Okt.12-ig érvényes. (jelképes cseréért: pár vk, vagy kisebb nyertárgy).
Egy szót se! - Olsen ikrek DVD originált
Belépő Családi belépő a keszthelyi Babamúzeumba aug.20-ig érvényes 20 alkalmas Body jegy a III. ker-be, Szépvölgyi út. Okt.12-ig érvényes. (jelképes cseréért: pár vk, vagy kisebb nyertárgy).
ipod ügyben: sok jelentkező van a számomra legjobbat kiválasztom, és kb jövőhéten eldől. Csak vannak akik nyaralni mentek, és így nehezebb egyezkedni. De igyekszem ígérem....
árpi nem kaptam meg!!!!!!!!
Illés koncertre jegyek (2) érdekelne. Csere is, vagy más. Nekem sonpól koncertre van jegyem, ami cserét képez.
Paint van valamim ait kérsz az ipodért, keress meg mailben vagy hívj fel!
Szasztok!
Fekete szinű,hátán hatalmas Xanax lepkés és feliratú poló cserére vár.
A Szigetre nagyon dögös viselet.
Fekete szinű,hátán hatalmas Xanax lepkés és feliratú poló cserére vár.
A Szigetre nagyon dögös viselet.
Paint!
írtam mailt (még délután)!
légyszi majd az arpi001kukacfreemail.hura írj , mert a mailbox egy kicsit sz@raxik...szokásához híven...
írtam mailt (még délután)!
légyszi majd az arpi001kukacfreemail.hura írj , mert a mailbox egy kicsit sz@raxik...szokásához híven...

karate havibérlet cserére vár itt nyertem
itt tudsz utánanézni tigerstaekwondo.uw.hu)
itt tudsz utánanézni tigerstaekwondo.uw.hu)PAint, 9-én csak Illés koncert van. Egyébként nem hiszem, hogy most itt van Bed, mert én is "alkudozásban" állok vele, és nem válaszolt. De ha csak egy jegye van, nekem nem jó...
bednarik nem 10-én kezdődik a sziget? Már 9-én is ki lehet menni? Vagy hogy van ez? Aktuális még a jegyed?
mia az, hogy mondasz egy árat neked mennyiért érné meg, és mennyit tudnál rá szánni, és ha tetszik akkor oké. Én félárban gondolkoznék. Nem felár.
Félár.
Félár.Paint, Tery Forma 1-es hátizsákot cserélne ipodra. Aug 1-én írta be.
Egyébként mit jelent az a nagyon kedvezményes ár?
Egyébként mit jelent az a nagyon kedvezményes ár?

Danon útitársast elcserélném.
Paint!
Pár napja Tery irt ide, hogy szeretne egy iPodot. Cseretárgya is volt. Azt hiszem két napja este hét körül.
Bár biztos sokan szeretnének iPodot
Mégegyszer gratulálok!
Pár napja Tery irt ide, hogy szeretne egy iPodot. Cseretárgya is volt. Azt hiszem két napja este hét körül.
Bár biztos sokan szeretnének iPodot
Mégegyszer gratulálok!