Vágási Feri
Igen igazad van én is ott vettem dohányboltba (én se járok oda)Millert és igen tételesen fel van tüntetve a blokkon a sör.
Sziki36!
Elvétve van promóciós Burn pl. Miskolc nagy TESCO. De figyelni kell, mert a megbontatlan 12-es csomagoláson nem látszódik a JEEP, mert a doboz palástján van felül egy kis képen.
Dohányboltban talán lehet Miller és ott tételes blokkot adnak.
Bár dohányboltba nem járok ergo ez is csak feltételezés.
Burn nyerő kódost talált már valaki a boltokba?
Kisbótba' olyan blokkot kapni, amin rajta figyel a Miller sör megnevezés...
Hóplessz. Mit kérjek? Számlát? Meglincsel a bótos meg a mögöttem álló vevő(k).
Továbbá a kisbótok általában olcsó, kurrens söröket árulnak, nem drága Millert...
Bárhogy is, ez is nyerő időpontos, tehát esélytelen.
Mint ahogyan a Metaxa is.
Jó lenne mindkét játék, ha nem a Szkrevó csinálná. Mert ők nem hajlandóak utólag sorsolni a Fődíja(ka)t.
független kiskereskedelmi üzlet:
Olyan bolt, amely nem tartozik egyetlen lánchoz sem (coop, reál, cba, multi, stb...)
Napibetevő 2023-08-04 :: 07:34
Feri!
A jsz. 2.1 pontjában független kiskereskedelmi üzletről van szó, jelentsen ez bármit is.
Vágási Feri 2023-08-04 :: 06:09
Nagyon reggel vagyon még, de ebben holl olvasható, hogy kisboltban vagy dohányboltban kell venni sört??? Ráadásul nem csak az üveges sörök jáczanak, hanem a dobozos is.
https://storage.googleapis.com/screvo/miller/Mill
er_Jatekszabaly.pdf
A Főoldal:
Utazz New Yorkba a Millerrel!
A promóció időtartama: 2023.08.03 - 2023.09.25 - A képek illusztrációk
Broadway, sárga taxik, állandó pezsgés és bulik. Egy biztos: New Yorkban mindig Miller Time van. Éld át te is egy igazi nagyváros pezsgését mindössze 3 Miller megvásárlásával!
Vásárolj 3 db üveges Millert bármelyik hazai kisboltban vagy dohányboltban, töltsd fel a blokkot és nyerj Miller cuccokat, JBL Flip hangszórót vagy egy 2 fős New York-i utazást, hogy a következő söröd már az Empire State Building tetején nyithasd!
Ez a Csipet ropis játék csak nálam nem tölt be normálisan?
https://csipet.hu/
Aki nyert a screvon szigetjegyet, és családtagja megy el, akkor az átvételit az ő nevére küldtétek vissza.Srevot kérdeztem, de még nem válaszoltak.
Köszönöm a válaszokat! Én is a hűtőtáskára szerettem volna lecsapni. Figyelem a honlapot, hathat elcsípek még valamit!

" alt="

">
Auchanban találtam ma reggel.
Köszönöm szépen!
mozis92
Két dobozzal kell venni a jsz. szerint! Te hol kaptál pronóciós terméket?
Sziasztok!
Valakinek sikerült már a Burn kódot feltölteni?
Két promóciós kódot kér a rendszer. Mi a második?
Mindig hibát ad ki sajnos!
Köszönöm, ha tudtok segíteni!
De jó neked! én is a hütőtáskára pályáztam, de soha nem volt olyan h elérhető lett volna a az ajándék mindig az volt írva, hogy elfogyva....múlt héten elcsíptem 80nál járt az arctörlő törölköző, de azt inkább nem akartam, mert vártam a hűtőtáskára...

" alt="

"> sajna mindig lecsúszok, pedig ennyit nem jártam fel erre az oldalra mint máskor!

" alt="

"> és sosincs semmi
Szerintem már csak 3 (v. 4?) féle nem nyomtatható ajándák van hátra.
Eddig én is mindig így jártam.
De tegnap elcsíptem az utolsó hűtőtáskát, vmikor 12 után pár perccel.
Szerintem óránként rá kellene nézni, mert a legkülönbözőbb időpontokban teszik fel és percek alatt elfogy.
(De ennyi figyelmet nem érdemel. szvsz.)
Valaki tudott mostanában beváltani terméket a Nivea klubban? Akárhányszor felmegyek más terméket hoz ki, de mindig elfogyottat jelez....
Nektek sikerült a PomBär regisztráció? Nem tudom miért nem fogadja el az e-mail címemet 🤔🙄
A szentkirályi rögtön értesít? Köszönöm

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások