Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 364 / 762 oldal |
Ha vki át tudja venni felajánlom a Frontline Combo-n nyert simogatókesztyűm.
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Felajánlok 10 % kedvezményt ide: pumaking.bolthely.hu
Ha érdekel akkor mailben egyeztetünk.
Ha érdekel akkor mailben egyeztetünk.
Sziasztok!
Egy -1000 Ft-os kedvezmény kuponkód kell valakinek a www.naturvitamin.hu webáruházába?
Egy -1000 Ft-os kedvezmény kuponkód kell valakinek a www.naturvitamin.hu webáruházába?
Csengettyű! Sajna mailbe megelőztek, így elkelt már. Sajnálom
" alt="
">
" alt="
">kinga14
én kérném
én kérném
Sziasztok! Felajánlanék egy, a fogkrémes nyereményjátékon nyert durex ajándékcsomagot az első jelentkezőnek! (gyógyszert szedek, így erre nincs szükségem)
Sziasztok, az e heti Nők Lapjában megint volt egy szülinapos szelvény, amit szívesen beküldök az első jelentkezőnek, aki szeptemberben született. Írj nevet, címet és tel.számot is, azt is kérnek.
6 teli gyűjtő füzet + 20 Tefal pontot válaszborítékért odaadok
MOL és Tesco-Tefal pontokat adok válaszborítékért.
purina kuponok és 19mol pont (beragasztva) válaszborítékért.
Részben falajánlás, részben eladás:
Felajánlok annak egy kedvezményt a Barcsa Autósiskolánál (Debrecen), amely egy 30.000 Ft értékű elméleti oktatás B kategóriás jogosítványhoz, aki segít eladni nekem egy másikat 10.000 Ft-ért! A kedvezmény átruházható, 2009. év végéig lehet igénybe venni!
Felajánlok annak egy kedvezményt a Barcsa Autósiskolánál (Debrecen), amely egy 30.000 Ft értékű elméleti oktatás B kategóriás jogosítványhoz, aki segít eladni nekem egy másikat 10.000 Ft-ért! A kedvezmény átruházható, 2009. év végéig lehet igénybe venni!
Szept. 30-ig felhasználható babás dm kuponok:
2 db 400 Ft-os Pampers pelenkához
2 db 500 Ft-os Pampers Giant pack pelenkához
2 db 200 Ft-os Pampers törlőkendőhöz
BEBA 2 tápszer 400 Ft
Nestlé tejpép 250 Ft
babylove bébiital 150 Ft
Szept. 30-ig felhasználható 200 Ft-os babás Pampers törlőkendő kupon (cora, Rossmann, Spar-IS-Kaiser's).
Borítékért elküldöm.
2 db 400 Ft-os Pampers pelenkához
2 db 500 Ft-os Pampers Giant pack pelenkához
2 db 200 Ft-os Pampers törlőkendőhöz
BEBA 2 tápszer 400 Ft
Nestlé tejpép 250 Ft
babylove bébiital 150 Ft
Szept. 30-ig felhasználható 200 Ft-os babás Pampers törlőkendő kupon (cora, Rossmann, Spar-IS-Kaiser's).
Borítékért elküldöm.
Szeretnék egy medve kódot nagyon nagyon. Nincs valakinek?
Ha a Vögele jelenlegi akciójában valaki nem használja fel a törzsvásárlói kártyához tartozó kedvezményét, én elfogadnám.
http://fanta.hu/docs/Fanta_Randi_jatekszabaly.pdf
mire jó a fanta kód?
Van egy Fanta kódom. Kéri vki?
MOL pontokat adok válaszborítékért.
Debrecen: van két meghivóm a Malomparkba a Dumaszinházba, csak mielőbb regisztrálni kell, hogy legyen hely (szeptember 20. 19.30-ra).
Ez van a meghivón: "Csatlakozzon a Calgonit körneyzettudatos kampányához és nyerje vissza mosogatógépe értékét a Media Markt áruházban szeptember 10-től december 31-ig!"
www.veddkomolyan.com-on is van infó róla
Ez van a meghivón: "Csatlakozzon a Calgonit körneyzettudatos kampányához és nyerje vissza mosogatógépe értékét a Media Markt áruházban szeptember 10-től december 31-ig!"
www.veddkomolyan.com-on is van infó róla
Paintuci
Írtam mailt.
Írtam mailt.