Választ ment, remélem, tényleg tudok majd segíteni

Éves leolvasás helyett lehet kérelmezni havit is, azaz bemondhatod havonta az állást, akár telefonon is, és akkor annak alapján készül az elszámolás, amit egy év után "szintre hoznak"
Szalika! Ha győrhöz tartozol, akkor tudok segíteni tisztázni az ügyet!!
Írj!!
Igen igazad van. Meg talán így többen fizetnek havonta, mint amikor különböző a havi számla. De olyan rossz, amikor nyár kellős közepén jön ez a nagy számla.

Szerintem azért van általány, hogy 1 évben csak egyszer kelljen embert kiküldeni leolvasni. Ha minden hónapban jönnének, akkor + 1 embert kellene alkalmazniuk. Az nekik nem kifizetődő.
Sok szerencsét neked!

Már én is sokat gondolkodtam rajta, nagy marhaság ez az átalány, így nem tudjuk leellenőrizni a havi fogyasztást. Csak azt nem tudom, hogy lehet-e visszamondani.
mennék én már holnap is, de 100 km-re van a következő iroda. Csak telefon van, ott meg úgyis leráznak. De azért majd valamit kitalálok. Köszi a segítséged!
Szalika!
Akkor valami nem stimmel.

Azt hiszem reklamálnod kéne. A továbbiakban, pedig azt tudnám tanácsolni, hogy ezután minden hónapban írd az órát és ha valami nem stimmel azonnal menj be.
Nem panelban lakom, 35nm-es garzon 2 személlyel. Én is általányt fizetek, ezért van az évvégi elszámolás. Engem az bosszant, hogy kb. 3-4 év óta mindig 100 KW körül volt a havi fogyasztás, most meg 220 lett hirtelen. Azért egy kicsit furcsa.
Szalika!
Nagyon sok mindentől függ, hogy mennyi a fogyasztásod. Panelban laksz-e, átalányt fizetsz és minden évben kapsz-e egy elszámolást, csak világítotok vele, stb.
Mi panelban lakunk, átalányt fizetünk, minden évben kapunk egy éves elszámolást ami 20.000-30.000 Ft között szokott mozogni.
Gladiátor, az a napokban biztos megérkezik, én tegnapelőtt kaptam meg.
Néha a posta nagyon gyors tud lenni, ma adták fel Győrben a tavalyi áramelszámolást (40.000 Ft

), és ma délben már itt volt.
Egy normál háztartásnak mennyi a havi fogyasztása? Szerintem valaki lopja az áramomat!

Még egy netes valentin napi játékban nyertem egy ajándékcsomagot, parfűm, desodor valami ilyesmi volt benne és a mai napig nem érkezett meg, írtam nekik a címet, ahogy kérték, mivel nem tudtam bemenni érte és ezidáig semmi.

Holnap majd megpróbálom elérni a netaruhaz.hu-n az illetékest.
Europarkos játékban megnyertem az első heti díjat egy mobilt. Ismét egy jól megszervezett játék.... Tegnap kaptam levelet, hogy menjek be a europarkban található westel üzletbe, ahol átvehetem a telefont. Ma felmentem pestre, többet vártam az üzletben, mint amennyit utaztam. Persze nem tudtak az egészről semmit, és ha tudtak is volna, nem volt ilyen telefonjuk, tehát most megrendelik...és mehetek fel majd újra
Persze én is naív voltam, telefonálhattam volna előtte nekik.. de az ember mindig reménykedik, és csalódik újra

Nekem erről más jut eszembe, nem a posta

PoPo = Porhintő Posta
Én is hiányolok egy csomó dolgot

hugika67
Vigasztaljon, hogy az adóbevallásnál a feladás dátuma (postabélyegző) számít.
Nekem azóta sem jönnek a levelek, pedig várok néhányat!

Ki tudja, hogy hol landolnak a levelek??!! A pirosmogyorós cuccok sem tudnak ide érni!!

Remélem jövő hétre helyreállnak a dolgok, mert az adóbevallást sem adtam még fel!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások