Liz, köszi-köszi! (Nekem vajon miért nem küldenek ilyet? Az adataimat is tudják)
Úgyis két 6800+ árú terméket szeretnék venni, majd két lépésben veszem meg

Az Infoparkban, az Axelero épületében lévő étteremben termékmintaként most éppen tormás Rama Creme Bonjourt osztogatnak...vagyis el lehet az asztalról venni
Általában Danone és Rama termékek szoktak lenni.
A Clinique 2003. november 3-tól az ősz színe-javával lepi meg a legalább 6800 Ft értékben vásárlő vendégeit.
- neszesszer: Élénk színű, geometriai mintával díszített cipzáros
- rúzs (rózsaszínes árnyalatú): Colour Surge Lipstick Pink Glamour árnyalatban (teljes méret)
- testápoló: Deep Comfort Body Butter
- a 3 lépéses bőrápolási programból a 2. lépés: Carifying Lotion 2
- hidratáló krém: Moisture Surge Extra Thirsty Skin Relief
- szemhéjfesték (világoskék): High Impact Eye Shadow Storm Cloud árnyalatban
- szájfény: Glosswear for Lips Sheer Shimmers Whisper árnyalatban
(világos rózsaszín).
A mini termékeknél nincs odaírva hogy hány ml-esek
Hathor,
Igen

Én épp ma kaptam a Clinique-től egy levelet, benne az akció leírásával.
Amiért az előbb becsülettel, teljes részletsséggel begépelted a Tesco-s akciót, most én beírom a Clinique-et
Pár perc és itt lesz

Erről lehet tudni valamit? Én csak a Marionnaud Parfüméria akciójáról tudok, ami 20-án kezdődött, de parfümöt most nem szeretnék venni, kencéket viszont igen
Krisz Hozzászólás - 2003. október 04. :: 15:53
A Clinique vásárlással érdemes várni október vége november elejéig, ugyanis akkor bizonyos összegű vásárlás felett (kb 7-9000 Ft) ajándék jár. Ez az Estée Lauderhez hasonlóan általában 5-6 minitermékből áll, köztük mindig van teljes méretű rúzs is.
A Mimóza ingyenes távoktatást nyújt a miskolci diákoknak
A Mimóza Communications támogatásával a Miskolci Egyetem több mint 7500 hallgatója két éven keresztül ingyenesen veheti igénybe az egyik vezető hazai elektronikus távoktatási keretrendszer, a Coedu Tudásháló szolgáltatásait. A Coedu rendszert kifejlesztő Mimóza Communications egyúttal bejelentette, hogy a hamarosan megkezdi a New York-i Flashforward2003 fesztiválon díjjal jutalmazott prezentációs szoftver, a Shaker magyarországi és külföldi értékesítését.
A Coedu Tudásháló a valóságban létező tevékenységeket szimulálja, így a résztvevők a valós folyamatoknak megfelelően jól körülírt szereppel, jogokkal és tevékenységekkel rendelkeznek. A rendszerben a kurzusok bárhol és bármikor elérhetőek az interneten. A tanárok és diákok térben és időben egymástól függetlenül, mégis összehangoltan tudnak együtt dolgozni. A tananyagok folyamatosan fejleszthetők, frissíthetők és szemben a hagyományos oktatással, nem limitált a felvehető tanulók száma sem.
A rendszer használata a tanulóktól nem kíván meg semmilyen különleges előképzettséget.
http://index.hu/tech/ihirek/?main:2003.10.22&1521
07
Cosmopolitanban pedig dove tusfürdő dove testápoló,vichi krém,nivea krém,adidas parfüm illatminta,loreál szájfény minta,avon krém minta,dove arckrém minta'
Elle-hez Nescafé 3 in 1 (18g) és Tchibo Exclusive (40g) és Vichy minta jár. Meg vannak benne prospektusok is.
talán érdekes lehet valakinek: A hónap témája: Az inkontinencia
Az inkontinencia a felnőtt nők közel negyven százalékát érintő
probléma. Tudja-e, hogy mit is jelent pontosan? Ismeri a kezelés és a
megelőzés lehetőségeit? Ha bármelyik kérdésben bizonytalan, keresse
fel inkontinencia-oldalainkat, ahol akár TENA termékmintát is kérhet,
természetesen ingyenesen!
http://www.hazipatika.com/month/incontinent
Szalika, köszi már meg is rendeltem.
http://www.rd.com/international/shared/index.jhtml?co
untryid=hu&pageid=freeoffer
A postán jött-be akartam beírni, hogy megjött az Esselte katalógus.
a totemtől én már tavasz óta várom a megnyert ajándékomat, de azóta sem jött meg. Már bocs.
A pécsi intersparban nincs ilyen pickwickes. nagyon szomi vagyok.
Uomo !!
Árkád üzletház !!
Interspar !! nagyon sok volt belőle és gyönyörű!!
529 ft -ba kerül !!
pénteken voltam...
Jerry Lee!
Hol lelted a picwick teát fémdobozzal? Miután olvastam a hozzászólásod, gyorsan kimentem, de sehol semmi

lehet, csak helyi kedvezmény?
Viszont az Earl Grey teát bögrével adták ..
EMASZ ügyfelek!
Nyakba akasztható telefontartó, amennyiben regisztráltok az SMS ügyfélszolgálatnál. SMS-ben intézhetők pl az alábbi ügyek:
Mérõállás bejelentése
Részfogyasztás módosítása
Postai csekk kérése
Számlareklamáció
Hátralékkal kapcsolatos reklamáció
http://www.emasz.hu/fogyasztoi_tajekoztatas/lakos
sagi_es_egyeb/sms_aramugyek01.html
Jó reggelt!
Nem bántani akarok senkit de mielőtt beirunk valamit nézzünk már meg nem irták-e már mások is kb. 5ször. Igy fog felhigulni a forum hogy csak ugyanazokból áll. pl. az ob tamponos már tavaly óta itt van, nem újdonság, az oetker pudingos is igy kapható kb. 2 hónapja.
Most jutoot eszembe hogy nem írtam be !!
Az Intersparban a Picwick tea 2db Gyönyörű fém dobozzal kapható !!!
512Ft-ba kerül !!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások