BOBHERCEG
Én múlt héten hétfőn megkaptam az e-mailt és rögtön be is váltottam.
okorszil
Ott vannak a kuponok az app-ban. /Mondjuk van különbség most, hogy élelmiszerre és nem élelmiszerre váltható be. Nem emlékszem, hogy ilyen lett volna korábban./
Aki nyert az OTP nyereményjátékon Budapest Park belépőjegyet, megkapta már? Én sms-t kaptam, hogy emailben küldik, de sehol semmi...
Burn - nem jött elektromos levél, de nem is izgulunk miatta...
Más. Ezt nem kérdezte senki, de azért leírom.
Coccolino öblítő beváltása - EcoFamily
Ma voltam az EcoFamilyben, rögtön azzal kezdtem, hogy megkérdeztem a felettébb csinos hölgyet, aki az önkiszolgáló kasszáknál állt, hogy hozzám jön-e feleségül. Na jó, nem ezt kérdeztem, nyuszi voltam, hanem azt, hogy tudnak-e erről a promóról. A válasz nem lepett meg: "Nem láttam még ilyet."
Bárhogy is, mondtam, hogy van két vonalkódom, de mindkettő ugyan az, nincs rajta semmi egyedi dolog. Odavittem az önkiszolgálóhoz a két Blú Szplest, egyenként akartam beváltani. De a lyány becsippantotta mindkét öblítőt és ezt követően csippantottuk be a vonalkódot. Úgy gondoltam, hogy kétszer kell csippantani, mert ugye 2 db öblítőt viszek. De nem. Miután becsippantottuk a(z első) vonalkódot a pénztár lenullázta a 2 X 1.190,- Ft-ot.
Elég érdekes... Ha odavittem volna 10 db-ot, mind vihettem volna egy vonalkóddal?
Na mindegy, a lényeg, hogy működik a dolog, de azért érdemes beváltás előtt szólni, mert sanszos, hogy máshol sem volt még ilyen vonalkódos mutatvány.
Bobherceg!
Köszönöm szépen a választ!
LGR, nem, később jön email.
Sziasztok!
A Mizonál egyből kiírja ha valaki nyer?
Én nem.

" alt="

">
A Burn nyertesek kaptak már értesítést?
Coop, Buksza nyereményértesítőt kapott vki ?
Aranyoskicsi
Köszönöm a válaszod!
Akkor nem izgulok....még.Én 23-án nyertem.
De ha esetleg nem felel meg a blokkfotó és lejár az 5 nap utána már pótnyertesé a nyeremény?
LGR én elméletileg 16án nyertem, de még semmi nem jött

" alt="

"> Aggódjak?
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy azok akik nyertek Spar- kekszes 10 ezres utalványt, hány nap alatt kaptak értesítést a blokkjuk elfogadásáról.
Köszönöm a válaszokat!
Kapott valaki a héten Mizotól nyertesértesítőt?
Nejem nyert, nyugta és egyebek probléma-mentesek voltak.
Így 3héten belül utaltak, úgy rémlik.
Aki már nyert a nyugtalottón,attól kérdezném mennyire macerásak?Sajnos 2sebből vérzik a dolog(e mail változás,bankszámla),nem tudom mire számíthatunk,évek óta játszunk és végre először nyertünk....de lehet,hogy mégsem...Köszi a válaszokat.
anyoka köszönöm.

" alt="

">
okorszil
Mostanában szokott lenni hónap elején 11 nap és az elmúlt hónapokban volt a hónap vége felé csak appal lehasználható a hónap vége feléy ilyen hétvégi kupon. Ha lesz, skkor pénteken. Talán...
Sziasztok! Myspar 20%-os kupont nem tudjátok véletlenül, kb. mikor raknak az appba? Huszonvalahanyadikára emlékeztem, de gyanús, hogy összekeveredtem.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások