Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 365 / 511 oldal |
Nem - már két napja nem.
A netes kódbeküldés nálatok sem működik a csomagoljon? Már 2 napja nem lehet beküldeni a kódot. 

Köszönöm mindenkinek, aki eljuttatta hozzám elérhetőségét!
Ennek köszönhetően a héten postázhatom is a nyereményeket.
Ennek köszönhetően a héten postázhatom is a nyereményeket.
A férjem tegnap este beszélt a "csomagoljjal" telefonon és azt mondták, hogy nem voltak felkészülve, hogy ekkora lesz az érdeklődés és azért nincs rögtön válasz, mert fel vannak torlódva az sms-ek. Azt ígérte, hogy még az éjjel választ kapunk az este küldött sms-re, de persze nem jött meg a válasz. Látszik, hogy nem olvassák ezt az oldalt, mert akkor tudták volna, hogy mire számítsanak 

reggel nekem isazt írta ki !
dél körül már nem !!
akkor várj amíg mükődik rendesen ,ne pazarold a kódokat !!
dél körül már nem !!
akkor várj amíg mükődik rendesen ,ne pazarold a kódokat !!
Igaz:
Ráadásul a Sport szeletet jobban is szeretik
Ráadásul a Sport szeletet jobban is szeretik

Ja, és a net nekem egész nap azt írja, hogy a netes kódbeküldés szünetel és csak SMS-ben fogad.
Úgy meg nem fogad
Kár volt egy hónapig ezekkel a csokikkal tömni a családot
Úgy meg nem fogad
Kár volt egy hónapig ezekkel a csokikkal tömni a családot

Queene !
hát akkor nem tudom !!
én innen küldtem ma kettőt fel is írta a krediteket ,előbb mint jött volna a válasz sms !
nekem ezt csinálta .
hát akkor nem tudom !!
én innen küldtem ma kettőt fel is írta a krediteket ,előbb mint jött volna a válasz sms !
nekem ezt csinálta .
Jerry
Én ma kettőt is küldtem, egyirke sem jött válasz és a kreditjeimet se növelte meg a rendszer.
Hétfőn kezdődött a játék, ez a 2 és fél nap nem volt elég, hogy rendberakják a rendszert, akkor ez már nem is fog normálisan működni
Én ma kettőt is küldtem, egyirke sem jött válasz és a kreditjeimet se növelte meg a rendszer.
Hétfőn kezdődött a játék, ez a 2 és fél nap nem volt elég, hogy rendberakják a rendszert, akkor ez már nem is fog normálisan működni

Tery !
én az előbb küldtem el két kódot a netről , simán mükődőtt a dolog igaz egy óra mulva jött válasz sms rá hogy nem nyert !!
egy közös ismerősünk küldőtt Neked valamit ha erre járnak a postásaink elvihetik !!
én az előbb küldtem el két kódot a netről , simán mükődőtt a dolog igaz egy óra mulva jött válasz sms rá hogy nem nyert !!
egy közös ismerősünk küldőtt Neked valamit ha erre járnak a postásaink elvihetik !!
akik pall mallt vesznek vigyázzanak. megjelent ugyanolyan sárga kinyitó fóliával és első ránézésre csak az látszik, hogy akciós.
de a tavalyi akció van rajta és a kártya is tavalyi. 
de a tavalyi akció van rajta és a kártya is tavalyi. 
Teljesen felhaborító,hogy a csomagolj.hu ra tegnap óta csak sms-ben lehet códot regisztrálni. Minek ez a felhajtás? Lett volna simán sms,és kész. Itt hülyítik az embereket. Én várok,és lehet,hogy sms-ben valami nyeremény összejött volna amíg a net-re várok. 

Érdekes módon sehol (napilap,televízió,rádió) nem esik szó arról,hogy tegnapi nap 0.00 percre berendeltek embereket,osztani a nyugdíj és egyébb beérkezett utalványokat. Persze a vezetőség édes álmát aludta.
Évi ennyit ir a merto is.
Két info:
1 ha hazugság,odairná: Átvert Elek stb.
2 Név cím a szerkesztőségben.
Két info:
1 ha hazugság,odairná: Átvert Elek stb.
2 Név cím a szerkesztőségben.
Régebben hallottam a tv-ben vmelyik "főpostástól", hogy pontozni fogják (talán épp márciustól?) az ügyfelesek munkáját, s ez alapján kapnak majd jutalékot.
De a pontokat nem a levelekért, csekkekért, csomagokért, stb., tehát a postai szolgáltatásokért fogják kapni, hanem a "fűmagokért".
Rákényszerítik őket, hogy trafikost játszanak.....
De a pontokat nem a levelekért, csekkekért, csomagokért, stb., tehát a postai szolgáltatásokért fogják kapni, hanem a "fűmagokért".
Rákényszerítik őket, hogy trafikost játszanak.....

Tegnap jártam postán, és megjegyeztem az ablaknál ülő nagyon kedves és normális hölgynek, hogy azért az mégis enyhe túlzás, hogy fűmagot, borsó vetőmagot, Sport szeletet, kazettát árul, nem igazán vágnak ezek a dolgok a posta profiljába
Rendkívül keserűen azt válaszolta, hogy lassan már ott tartanak, hogy bélyeget nem tud adni, de leveszöldséget igen.
Aztán tovább beszélgetve az is elhangzott, hogy eszembe ne jusson elsőbbségi levélként feladni bármit is, mert azt is a többivel együtt , ugyanúgy fogják kezelni, nem fog előbb odaérni
Aztán még megkért, hogy vegyek már tőle egy sorsjegyet, mert cseszegetik őket, hogy nem adnak el eleget
(Általában 6-8 ember áll sorba minden ablaknál, hát pont arra ér rá, hogy ajánlgassa a sorsjegyeket
)
A csomagos postás a héten mindennap itt volt, most hordja a rengeteg feltorlódott csomagot, a levelek is ötösével érkeznek, a leveles postás már délután 2 körül ér csak ide
Sajnálom őket, mert rajtuk csattan a vezetés hibája
De a lopásra semmi mentség nincs
Rendkívül keserűen azt válaszolta, hogy lassan már ott tartanak, hogy bélyeget nem tud adni, de leveszöldséget igen.
Aztán tovább beszélgetve az is elhangzott, hogy eszembe ne jusson elsőbbségi levélként feladni bármit is, mert azt is a többivel együtt , ugyanúgy fogják kezelni, nem fog előbb odaérni
Aztán még megkért, hogy vegyek már tőle egy sorsjegyet, mert cseszegetik őket, hogy nem adnak el eleget
(Általában 6-8 ember áll sorba minden ablaknál, hát pont arra ér rá, hogy ajánlgassa a sorsjegyeket
)
A csomagos postás a héten mindennap itt volt, most hordja a rengeteg feltorlódott csomagot, a levelek is ötösével érkeznek, a leveles postás már délután 2 körül ér csak ide
Sajnálom őket, mert rajtuk csattan a vezetés hibája
De a lopásra semmi mentség nincs
Vmi nagy gubanc van a postásoknál.
Azok a hölgyek-urak, akiket itt mindig agyondícsérek és olyan rendesek, kedvesek, napok óta nagyon morcosak. Na nem velem, de tapintani lehet a levegőben a feszültséget.

Azok a hölgyek-urak, akiket itt mindig agyondícsérek és olyan rendesek, kedvesek, napok óta nagyon morcosak. Na nem velem, de tapintani lehet a levegőben a feszültséget.

Akkor nekem tényleg szemüveg kell
Köszi, Queene, mindjárt elolvasom, milyen hozzászólások érkeztek azóta, hogy én nem találtam rá újra.
Köszi, Queene, mindjárt elolvasom, milyen hozzászólások érkeztek azóta, hogy én nem találtam rá újra.

Mondjuk a Blikk oldalán ott van a cikk is meg a hozzászólások is, de ez a lényegen nem változtat - a postánál baj van
A cikk:
http://www.blikk.hu/Archivum_cikk.php?cikk=8142&a
rchiv=1&next=0
A fórum:
http://www.blikk.hu/Popup_index.php?type=hozzaszo
l&id=8142
A cikk:
http://www.blikk.hu/Archivum_cikk.php?cikk=8142&a
rchiv=1&next=0
A fórum:
http://www.blikk.hu/Popup_index.php?type=hozzaszo
l&id=8142