Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 365 / 487 oldal |
Sikerült még egy szigetjegyet nyerném,1db szol augusztus 13 szombatra a másik még nem tudom, a multkor péntek és szombat között lehetett választani akit érdekel irjon. Eladók vagy elcserélendők.
ildicc!
Írtam neked, a mai csere végett,légyszi olvasd el,és válaszolj majd rá,vagy hívjál fel telcsin! Köszi.
Írtam neked, a mai csere végett,légyszi olvasd el,és válaszolj majd rá,vagy hívjál fel telcsin! Köszi.
Dallas irtam .
Marty megint irtam,remélem most megkapod.
Jerry Lee !
@-l röppent!
@-l röppent!
Bubus !!
érdekelne a gyermelyi szakácskönyved !
Fáreó !!
van soproni hütőtáskám !
írjatok e-mailt mindketten kérlek benneteket !
kössz !!
érdekelne a gyermelyi szakácskönyved !
Fáreó !!
van soproni hütőtáskám !
írjatok e-mailt mindketten kérlek benneteket !
kössz !!
Delphyn!
írjál nekem, mrt valami miatt nem tudom megnézni a címedet kérlek !!
kössz !!
írjál nekem, mrt valami miatt nem tudom megnézni a címedet kérlek !!
kössz !!
Van 2db garantált Danon társas (piros) ,és 3 db Borsodi társasom cserére,hasonló kaliberű dolgot szeretnék érte,vagy arányban megfelelő vonalkódokat sms kódokat,címkét stb.
Delphyn, mail ment maci ügyben!
Vannak érte nyereménytárgyaim!
Vannak érte nyereménytárgyaim!
Esetleg repülőjegy érdekel valakit? Wizzair, választható úticéllal, két személyre oda-vissza, illetékkel együtt. Nem cserélni, eladni szeretném, de hátha valakinek éppen kell.......
BIP macit adok, ajánlatot kérek, mit adnál érte ?
Sziasztok! Érdekel valakit a Visa előző játékán nyert digitális óra?
Zsu ! Még most sem jött meg amit irtál , küld el még egyszer légyszi .
Köszi
Köszi
Aki többet nyert és nincs szüksége rá,vagy feleslege van...keresek 1 Soproni hűtőtáskát,elsősorban cserére,de,ha másképp nem megy,végsősoron megvételre is!
Ha,megkapta már vki,és lefotózta,nem küldene róla 1 képet az emilemre,mert a soproni oldalán nagyon pici a fotó,és a pontos méreteit is megtudhatnám? Köszi!
Ha,megkapta már vki,és lefotózta,nem küldene róla 1 képet az emilemre,mert a soproni oldalán nagyon pici a fotó,és a pontos méreteit is megtudhatnám? Köszi!
1 hétig Balatonon leszek, ha nem válaszolok emailokra azért van. Szép napokat, és nyereményeket. Változatlanul rontom az esélyeket az sms játékokkal, vagy ti az enyémet?
Hátha nyerek ipodot is. Sziasztok. 
Hátha nyerek ipodot is. Sziasztok. 
Fáreó írtam, nekem is van olyan. Bocsi...
Változatlanul keresk Knorr és Calvo törcsit,van érte lila Algida fürdőlepedő,vagy bármi más nyereménytárgy!
Gyermelyi szakácskönyv, Omnia fémdoboz, különböző bögrék
Paint !
Akkor bakfity.
Máskélpp nem tudom elküldeni,de leírtam hogy néz ki,az se segít? érdekel?
Akkor bakfity.
Máskélpp nem tudom elküldeni,de leírtam hogy néz ki,az se segít? érdekel?
Most jöttem haza külföldről, amint említettem, 2 törcsit mondtak otthon ,hogy jött.
Nos, ebből az egyik CALVO-s törcsi, alig hittem a szememnek, hiszen tavaly játszottam velük utoljára
Szóval, krisz, nem is baj, hogy elkelt, pedig számítottam én is rád
DE nincsenek véletlenek
Nos, ebből az egyik CALVO-s törcsi, alig hittem a szememnek, hiszen tavaly játszottam velük utoljára
Szóval, krisz, nem is baj, hogy elkelt, pedig számítottam én is rád
DE nincsenek véletlenek