sziasztok!
most jöttem haza a III.kerületi Intersparból és következőket láttam:
a Dr. Oetker pudingpor a következő kiszerelésben van: 6db vaniliás 3db csokis pudingpor ajándék nosztalgikus díszdobozzal 699 Ft (szerintem nagyon szép a doboz, bordó színű), továbbá a Lipton csomagban ajándék bögre, sárga, de sehol sem találtam az árát :-((, az Omniához pedig egyedi kis mécsestartót adnak, ez dobozolva van, és a hostesektől pedig ajándék Karavánt vagy alacsony koffeintartalmú kávét kapsz egy csomag (talán 250gr-os) kávéért 10dkg-os csomagot adnak;
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 365 / 393 oldal |
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
A totemen már jártam régebben de ami ott van az semmit sem ér. a linkek fele már nem létezik és ami angolos rajta az pedig majdnem mind olyan hogy ha veszel ezt azt akkor kapsz ingyen valamit. aki ezt csinálta az szerintem csak ráment oldalakra ami éppen az első sorban volt az beirta de hogy nem kapott sehonnan semmit az 100ezer százalék.
Friskies
Tesco - Budaörs, Váci út, Megapark
okt. 18. 9-21
okt. 24. 13-21
okt. 25. 9-21
Vásárolj 2 kg macska vagy 3 kg száraz kutyaeledelt és Friskies törcsit adnak ajándékba !
További nyereményeket is kifoghatsz a hostesseknél, ha bármilyen, min. 1 db Friskies terméket vásárolsz !
Szó szerint "kifoghatsz", mert halacskákat kell kihorgászni ! Ha sikerül, kutya vagy cicatál az ajándék.
A törcsi fehér ( a plakáton sárga van ), talán 50x100-as !
Tesco - Budaörs, Váci út, Megapark
okt. 18. 9-21
okt. 24. 13-21
okt. 25. 9-21
Vásárolj 2 kg macska vagy 3 kg száraz kutyaeledelt és Friskies törcsit adnak ajándékba !
További nyereményeket is kifoghatsz a hostesseknél, ha bármilyen, min. 1 db Friskies terméket vásárolsz !
Szó szerint "kifoghatsz", mert halacskákat kell kihorgászni ! Ha sikerül, kutya vagy cicatál az ajándék.
A törcsi fehér ( a plakáton sárga van ), talán 50x100-as !
Véletlenül találtam rá erre az oldalra. Többet sajnos én sem tudok róla.
A Marionnaud parfüméria kiadványában (A/4-es méretű, kb. 40 oldalas) vagy egy kupon, amellyel október 20-tól Attraction illatminta vehető át. (Mammut2, Westend, Árkád, Rózsakert, Campona, Duna Plaza, Nyíregyháza, Debrecen, Győr)
Szia Ildi!Legyszives ird mar le nekunk hol kell regisztralni magunkat a brossuras oldalon meg hogz lehet kapni polot meg gyumolcstea minta csomagot sehol se talalom?!neketek is van olyan oldal a toteamon ami nem is letezik?
köszi az infót flori!
bár sehol nem találok ilyen "duplát" sem pedig infót a játékról...
minden Kent cigi játszik vagy csak az "akciósok"?
bár sehol nem találok ilyen "duplát" sem pedig infót a játékról...
minden Kent cigi játszik vagy csak az "akciósok"?
A nyitólap harmadik ábrájára kell rákattintani. (Miegymás címszó alatt.)
OB tampon termékminta rendelhető
http://eu.itsmybody.com/phppages/parser.php?PHP&p
ath=%2Fnf_index.html&country_id=36
http://eu.itsmybody.com/phppages/parser.php?PHP&p
ath=%2Fnf_index.html&country_id=36
Ildi
Úgymint ? Én semmit nem találok!
Úgymint ? Én semmit nem találok!
A megújult toteam.hu-n különböző ingyenes dolgokhoz lehet hozzájutni.
Ha veszel egy Guerlain Divinora szemspirált, Guerlain rúzst kapsz ajándékba.
S még egy csomó termék mellé jár mindenféle ajándék: sport táska, szemhéjpúder, nesszeszer, dezodor, csillámgél, rádió (mint a pepsi rádió) tusfürdő, stb.
Bár az árak alapján ez nem is igazán "ajándék"....
S még egy csomó termék mellé jár mindenféle ajándék: sport táska, szemhéjpúder, nesszeszer, dezodor, csillámgél, rádió (mint a pepsi rádió) tusfürdő, stb.
Bár az árak alapján ez nem is igazán "ajándék"....
Ma bedobtak egy Douglas katalógust.
Ha min. 5000Ft értékben smink terméket veszel, 5 ml -es Laura Biagiotti parfümöt kapsz.
A katalógusban található kuponért, előzetes egyeztetés után, személyreszabott smiktanácsadást kaphatsz.
Üzlertek: Bp: Váci u., Árkád Örs vezér tere bev. közp., Mammut II., West End C.C., Szeged: Kárász u.
Ha min. 5000Ft értékben smink terméket veszel, 5 ml -es Laura Biagiotti parfümöt kapsz.
A katalógusban található kuponért, előzetes egyeztetés után, személyreszabott smiktanácsadást kaphatsz.
Üzlertek: Bp: Váci u., Árkád Örs vezér tere bev. közp., Mammut II., West End C.C., Szeged: Kárász u.
A lányomv ett két db cigit egy pakettban. Mellette volt a játékleirás a gyűjtőboriték és egy kérdőiv. Tehát ilyen "duplát" keress, Bed!
Sziasztok hol lehet játék leírást találni erről (kent?).
-bk-
-bk-
A lejátszó Panasonic, kerek, a fjhallgató kábelen szabályzókkal. Jónak tűnik.
Az etnikum szerintem O beszerzési árral dolgozik, a cuccon magyar zárjegy van...
Az etnikum szerintem O beszerzési árral dolgozik, a cuccon magyar zárjegy van...
Most olvastam vissza a cigaretta áráig.
Akkor az etnikum több, mint 100 %-os haszonkulccsal dolgozik, mert Ukrajnában 150 FT környékén van az ára.
Akkor az etnikum több, mint 100 %-os haszonkulccsal dolgozik, mert Ukrajnában 150 FT környékén van az ára.
flori,
milyen márkájú az mp3 lejátszó? ránézésre mekkora?
köszcsi
milyen márkájú az mp3 lejátszó? ránézésre mekkora?
köszcsi

Köszönöm Anonymus.
Eszerint csak morenoé tűnt el, a cég rendesen postázza.
Eszerint csak morenoé tűnt el, a cég rendesen postázza.
rika!
Én tegnap kaptam meg a kupont, amit a DM-be lehet beváltani.
Én tegnap kaptam meg a kupont, amit a DM-be lehet beváltani.