Vénember, köszönöm neked is az infót, és gratulálok.

" alt="

">
pieceofluck
A nejem is kapott ma du. sms-t az unilevertől.
(Spar-Magnum hátizs.)
(Vágási F: tedd le a magnum hűtőhátizsákot 1-2 villimegállóban a vonatállomáson Szegeden jövőhét vasárnap, délelőtti órákban, arra járunk, úgyse viszi el senki, én meg hagyok ott egy strandlabdát. )
Gratulálok, és köszönöm az infót.

" alt="

">
Most már legalább nem kell várnom az SMS-t, ami úgysem érkezik meg. 😆
férjem kapott nemrég unileveres sms-t

" alt="

">
Köszönöm szépen, Rita21. 😊
Remélem, beírja valaki, ha kap SMS-t.
Én elég sűrűn ránézek a telefonra, de semmi. 😅
Unilever mostanában hétfőn és pénteken szokott értesíteni nyerteseket tapasztalatom alapján .
Tudom már unalmas mindig ugyanaz a kérdés 😅, de van, aki kapott a héten unileveres SMS-t?
Annyit tudok a fórumról, hogy hétfőn kaptak, de esetleg azóta?
Köszönöm előre is.

" alt="

">
fozo.gabi köszönöm. sejtettem, hogy lesz rajta valami de annyi helyen néztem már és itt a környéken sincs

" alt="

">
https://www.auchan.hu/papirtaskapalyazat
Itt én nem látom a sablont, vagy menjek az Auchanba és hozzak egy papírzacskót?

" alt="

">
Gondolom a nyitófüle telt, nem üreges.

" alt="

">
Aranyoskicsi
Tegnap az érdi Intersparban láttam játékos BURN-t. Rajta van az autó és gondolom a játék infó is a dobozon
Sziasztok! 2 kérdésem lenne. A MOL- nál az alfa romeo-t, hogy kinyerte azt meg lehet nézni valahol? Mert a Mercedest azt látom pedig későbbi játék. A másik,hogy a burn nyereményjáték az látszik a csomagoláson?
Köszönöm szépen

" alt="

">
Nem ismerős ez a szám? 06207451665 ?
Szórakoznak itt a névre, meg nem névre írással, pont azért ne árulgassanak az emberek sokat. Utálja ezt a SZIGET. Sokan már itt inkább elengedik az ügyet.
FlyGuy én még nyugodt vagyok, a kommunikációban próbálnám hívni a "felnőttet..."
Próbállak meggyőzni a következetességre.
Az én jegyeimmel eddig mindig bejutottak, csak biztos helyről cserélek, és sokszor ott állok a háta mögött, mert volt már rá példa azt kamuzta nem jó, közben jó volt.
Mondtam neki odamegyek, nézzük meg.
Nézd csak:
FlyGuy
Hozzászólás:
2023. július 20. :: 11:20
Reméljük, leveri rajtatok a "vevő", ha nem tud bemenni az eladott jegyeitekkel

" alt="

">
El kéne fogadni, hogy van egyetlen dolog, amiért csak akkor játszunk, ha saját felhasználás a cél, nem pedig feketén kereskedni vele

" alt="

">
és akkor nincs meglepetés...
nyugodjál már le, nem egy kategória a névre regisztrált sziget jegyekkel, amivel vagy átcsúszik a vevőd vagy nem..
na pápá

" alt="

">
Ez pedig július 20 11:20 órai hozzászólásod, a mai nap.
Az, hogy eladod a coopos utikat erre ezt tudom mondani:
El kéne fogadni, hogy van egyetlen dolog, amiért csak akkor játszunk, ha saját felhasználás a cél, nem pedig feketén kereskedni vele

" alt="

">
és akkor nincs meglepetés...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások